💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 135 595
  • 3 183
  •   226
Отговори
# 3 075
Писмен отговор към десети въпрос от анкетата:
Това ли беше най-комплексната финална битка за 7-те сезона?
Със сигурност не беше. Откъм спомени много се колебая между втори, трети и четвърти сезон. Във финала на трети сезон, просто имаше нещо специално, тогава наистина се виждаха уменията на играчите(въпреки това финала си беше направен за "великия герой" Андрей, за да може да загуби физически силния Симеон, елементарен сценарий). Виждаше се онази пъргавост, атлетизъм и т.н. Та, втори сезон почти нямам спомени, т.к. не съм го гледал, но съм гледал запис на финала иии бих казал, че също е бил комплексен финала. Четвърти сезон пък беше много брутален финал, тогава пъргавостта се намали, а се увеличи повече хамалската игра, (ееее и всички знаем за кого, (онази личност с женското име)) (отново елементарен сценарий). Финала на сезон пети пък съвсем, ама съвсем лекичко наподобяваше на финала на сезон 3 (целта на продукцията беше Рълев да спечели, за да може фаворита на всеки Момчил да загуби и публиката да се ядоса ужасно много, и отново повтарям, защото такъв беше сценария). Финала на сезон шести даже не искам да го коментирам, най-противния сезон, с най-гнусните играчи (ако там участваше Миро, сигурно него щяхме да предпочитаме вместо Мартин). Но пък сега докато пиша се сетих, че ако не е битката, пъзела тогава беше съвсем за този "невероятен император"(за пореден път елементарен сценарий). Ааааа ето и сезон 7. Финала този път наистина си беше смесица от сила и атлетичност, не знам, чувствам се малко огорчен от този финал, но мисля, че е за това, че Калин си загуби, въпреки че знаеше пъзела, (той сам го каза на синхрон) така че тук, всъщност сценария на продукцията не се получи (искаха поне за един сезон да си изчистят името, ама пък кво и сега се получи огромен шум поради победата на онзи вълк), т.е. сценария пак си беше ясен, НО пък бях видял тука преди няколко страници една снимка на онези чували по 25кг, и наистина погледнато в този ъгъл, сякаш чувалите на Миро изглеждаха по-леки, така чеее май и тука е имало друга нагласа, нещо не ми се припокриват нещата, ама съм сигурен, че има някаква причина най-добрия за всички времена на арената загуби. Ама така де, здраве да е. Вълкът единак искаше победата и я получи. Дано да е щастлив, за това че игра като пълен женчо и цяла България го ненавижда вмомента.
Аз това предаване си го гледам и винаги знам, че дори и финала си е инсцениран предварително. На мен ми харесва да гледам как физически силни и комплексни се състезават, другото не ме интересува.
Така че, ако имам свободно време, със сигурност догодина бих опитал и със сезон 8.
Надявам се мнението ми да е било интересно за четене Wink .
Успех на всички тук в останалата част на тази календарна година, и желая още една успешна година за всички. Дано догодина си имаме поне победител, който победи накрая заслужено.
Peace ✌🏻.

# 3 076
Писмен отговор към десети въпрос от анкетата:
Това ли беше най-комплексната финална битка за 7-те сезона?
Със сигурност не беше. Откъм спомени много се колебая между втори, трети и четвърти сезон. Във финала на трети сезон, просто имаше нещо специално, тогава наистина се виждаха уменията на играчите(въпреки това финала си беше направен за "великия герой" Андрей, за да може да загуби физически силния Симеон, елементарен сценарий). Виждаше се онази пъргавост, атлетизъм и т.н. Та, втори сезон почти нямам спомени, т.к. не съм го гледал, но съм гледал запис на финала иии бих казал, че също е бил комплексен финала. Четвърти сезон пък беше много брутален финал, тогава пъргавостта се намали, а се увеличи повече хамалската игра, (ееее и всички знаем за кого, (онази личност с женското име)) (отново елементарен сценарий). Финала на сезон пети пък съвсем, ама съвсем лекичко наподобяваше на финала на сезон 3 (целта на продукцията беше Рълев да спечели, за да може фаворита на всеки Момчил да загуби и публиката да се ядоса ужасно много, и отново повтарям, защото такъв беше сценария). Финала на сезон шести даже не искам да го коментирам, най-противния сезон, с най-гнусните играчи (ако там участваше Миро, сигурно него щяхме да предпочитаме вместо Мартин). Но пък сега докато пиша се сетих, че ако не е битката, пъзела тогава беше съвсем за този "невероятен император"(за пореден път елементарен сценарий). Ааааа ето и сезон 7. Финала този път наистина си беше смесица от сила и атлетичност, не знам, чувствам се малко огорчен от този финал, но мисля, че е за това, че Калин си загуби, въпреки че знаеше пъзела, (той сам го каза на синхрон) така че тук, всъщност сценария на продукцията не се получи (искаха поне за един сезон да си изчистят името, ама пък кво и сега се получи огромен шум поради победата на онзи вълк), т.е. сценария пак си беше ясен, НО пък бях видял тука преди няколко страници една снимка на онези чували по 25кг, и наистина погледнато в този ъгъл, сякаш чувалите на Миро изглеждаха по-леки, така чеее май и тука е имало друга нагласа, нещо не ми се припокриват нещата, ама съм сигурен, че има някаква причина най-добрия за всички времена на арената загуби. Ама така де, здраве да е. Вълкът единак искаше победата и я получи. Дано да е щастлив, за това че игра като пълен женчо и цяла България го ненавижда вмомента.
Аз това предаване си го гледам и винаги знам, че дори и финала си е инсцениран предварително. На мен ми харесва да гледам как физически силни и комплексни се състезават, другото не ме интересува.
Така че, ако имам свободно време, със сигурност догодина бих опитал и със сезон 8.
Надявам се мнението ми да е било интересно за четене Wink .
Успех на всички тук в останалата част на тази календарна година, и желая още една успешна година за всички. Дано догодина си имаме поне победител, който победи накрая заслужено.
Peace ✌🏻.
Лично за мен хвърлянето изяде главата на Калин , даваше по 2 минути преднина на Миро с тези рингове , и после в усилията си да навакса се измори и пиеше вода . Ама как тая шибана продукция ще даде такъв късметлииски компонент на финал . Представете си че забие там както Чикагото на лъжичките ,какъв финал щяхме да гледаме ?

# 3 077
  • София
А какво става с грошовете, които им останаха?

Реално грошове не останаха.
Всички бяха изхарчени на последния редовен съвет.
Този сезон нямахме купено предимство за полуфинала, което е един много голям плюс за мен. Нямаше и съюзници и предимства в битките.

# 3 078
Това с ринговете беше и на финала в сезон 5 и там Рълев също беше по-добър от Момчил на този компонент (въпреки че с малко). Точност винаги е присъствала на финалите (миналата година беше баскетбол). Но Калин е показвал добър усет за точност в игрите (хвърлянето на ласото), Мирослав беше по изявен на този компонент от това което сме видели до сега, така че е бил повече в + на него. Аз не съм гледала още финала (гледах до полуфинала, защото брат ми заспа, а искахме да го гледаме заедно), но още като видях трасето на промото едно беше ясно Мирослав може да дръпне на Калин само на точно Mad max арената и по точно или на вагонетките или на точността. Не знам като минути колко преднина е имал Мирослав на пъзела пред Калин, но това също си е напрежение и голям +. За мен трябваше да има много по-труден пъзел на финала, а не нещо което се реди с едноцифрен брой ходове. Минимален шанс за обрат, а и исках да видя и двамата на по-сложен пъзел от типа на този, който редя Алекс срещу Траян (нещо с думи също щеше да е интересно). Като цяло този сезон пъзелите бяха абсолютно дъно...
Но по друга тема... Не мисля да си причинявам двойния подкаст от днес, ако някой сподели нещо пиперливо от там ще е добре. Чакаме Калин утре и Чикагото в неделя.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 04:29 от Roksi Angelova 788505

# 3 079
Да напиша нещо и аз за сезона.
За съжаление спойлерите се оказаха верни, а до последно се надявах да не са.
От снощи си мисля - възможна ли е наистина манипулация и до колко?
И не мога да реша - от една страна винаги може да се даде допинг на определен човек, а може и сам да си е намерил начин да си достави. От друга: Калин винаги е гледал на играта като забавление и нищо не му на всяка цена, докато Миро го прие на живот и смърт - много искаше да докаже, че заслужава да е там.
Все пак сякаш имаше нещо. Дори не съм сигурна дали продукцията има някаква полза точно Миро да спечели или просто са искали да е по-оспорвана битката. Пак по-същата причини и самите елементи бяха подбрани - Миро показа, че една от най-силните му страни беше точността при хвърлянето и естествено имаше такъв елемент. Другият елемент, на който беше по-добър бяха вагонетките - той буташе по различен начин: с предмишници и цяло тяло и знаеше как точно да разпредели тежестта, така че предния край да е леко повдигнат за да се движи по-лесно. Може би предварително е бил подготвен за тези елементи, а може и да се понаучил по време на индивидуалните битки, където всяка подробност е важна. Докато за Калин никога не е било толкова необходимо да изпипва докрай това бутане, защото той страшно много компенсираше на другите елементи в отборните битки. А, забравих пъзела - Калин може и да го решавал, но едва ли го е решавал целенасочено, както Миро, който се е готвил точно при специалисти от предаването. И тук везните накланяха към Миро. Все пак всичко беше на косъм и ме е яд и то много.

И последно - да добавя още нещо към хейта за Миро. Може би ще ме обвинят, че съм лигла и ще ми кажат, че някога жените са раждали на нивата, докато мъжете са били на война, но сега не е онова време. За мен е редно, когато човек става за първи път баща да е до жена си и детето си, да я подкрепя, да изживее всеки миг и да се вълнува основно от това. Защото знам колко бързо една безпроблемна бременност става проблемна и знам как после може да съжаляваш цял живот. Не е времето за героизъм - това не е истинска война и не е притиснат финансово и принуден да търси пари за хляб. Героизмът в такъв момент е да забравиш егото си и да се отдадеш на семейството си. Едни от най-неприятните за мен думи бяха: Тя жена ми ще ме разбере - игри на волята са веднъж в живота. Не, те са всяка година, първата бременност е веднъж. Сега пак: разочарован бил - цитирам: жена ми бременна ще екплоадира, но аз се разочаровах защото тя само каза - аз знаех, че ще спечелиш. Все ми се щеше да чуя нещо от рода на: съжалявам, че не бях до нея.

# 3 080
Не гледах финала . То като знаеш края...

Ами какво да кажа, някак отчайващо е да няма справедливост в тоя живот, за каквото и да става дума .

# 3 081
Току що го гледах.
Всичко се каза вече и за любимците и за нелюбимеца.
Но аз няма да съм аз ако не пусна няколко цитата  (споко гифовете предстоят)

Чикаго за тъщата:
-Виж бицепса!

Чикаго:
-В Стара Загора тоя лаф не е каквото си мислите вие, а да стиснеш зъби и да станеш по-корав!

-Направо минах все едно по пешеходна пътека в центъра на Стара Загора

Тия истории с връщането заради цвета на топчето бяха поредната глупост на продукцията.

Ралица:
- Чикаго ти си ми любимец нали знаеш!
- Знам - и не само на теб.
Че и скромен!

Павката е за смяна! Масирано отвратителни коментари на финала!

# 3 082
Много странна битка беше.
Мирослав като с допинг, а Калин като упоен, със забавени движения. Кога друг път е спирал да почива и пие вода? Риторичен въпрос. Никога! Или му е наредено или са му дали нещо упойващо. Или просто реши да даде чека на бъдещия татко.
Тоя, който се тупаше в гърдите като орангутан е толкова жалък, дъно просто. Тя народната "любов" го заля като цунами. Заслужи си целият хейт, който му се стоварва.

Това ще си остане
#сезонанаКалин#!

# 3 083
Много странна битка беше.
Мирослав като с допинг, а Калин като упоен, със забавени движения. Кога друг път е спирал да почива и пие вода? Риторичен въпрос. Никога! Или му е наредено или са му дали нещо упойващо. Или просто реши да даде чека на бъдещия татко.
Тоя, който се тупаше в гърдите като орангутан е толкова жалък, дъно просто. Тя народната "любов" го заля като цунами. Заслужи си целият хейт, който му се стоварва.

Това ще си остане
#сезонанаКалин#!

Точно това си мислех снощи! Мирослав победи. Но Калин не беше себе си. Или не е бил в кондиция или е трябвало да загуби. Той не можеше да избута количката, нямаше въздух и с това пиене на вода....

# 3 084
# 3 085
За мен лично финалната битката остави усещането за нещо нередно, не знам, дали е било малка намеса или тотално нагласена. Но не ме напуска усещането, че Нова ни преподате традиционния си урок - може да изправяте глава, може да мечтаете, може да се борите, но накрая ние ще минем с валяка и ще ви пометем.
Появи се едно момче-слънце - без его, без заявки да е алфа, което правеше малки крачки и се учеше в движение. Дръзна не просто да не познава правилата на великата игра, но и да се забавлява или просто да спи. Появи се и едно племе, в което "Съединението прави силата" повали отделното его. Калин не живя цяло предаване в комфорт, той береше плодовете на труда си, всичко друго е внушение. И на фона на всичко, което се случва в България, искам да кажа на всички фенове на Калин и особено на малките - не вярвайте на Нова, вие можете да победите в битките си, вие сте по-силни от машината, когато сте заедно!
Благодаря на Калин, че в държавата на калинките реабилитира 🐞
Благодаря и на всички тук за хубавото време заедно. Няма да правя големи заявки, но благодаря и на Нова, че ме запозна с Момчил и Калин. Това ми стигаше, нямам нужда от повече ... сценарий, драма и водещи

# 3 086
Свършиха ми палците за 5 минути.
За първи път няма да влизам в темата след края на сезона.
Няма да мога да гледам този фикус на корицата.
Благодаря от сърце на всички от тийм Калин, давате ми вяра, че доброто все още се оценява! Blue Heart

#сезонанаКалин#!

# 3 087
Ужасно се радвам, наистина!
Браво, Миро! Поздравления и горе главата. Снимката ти ще стои на сайта на ИВ. Че си и красив на всичкото отгоре.
Физиономията на Алекс ми напълни душата. Simple Smile
Винаги съм го казвала и пак ще го кажа. Печели най-жилавия. Прегледайте победителите досега и ще се убедите сами. По-едрото и тежко тяло няма шансове.
Така ли? В първи сезон особено Добринчо например? Викаш всички сезони?
Само дето Добринчо с тройка по милост по математика смята наум сложни числа изведнъж видиш ли и така не разбрахме какво смята, като се видя колко е учил. Ама сметна си човека, но дали той....
Миро изведнъж решил пъзела (аз не гледах) до края, но ...дали сам го е наредил или е имал услужливо подсказване, все пак и Алекс беше там, а финала е бил на другия ден, когато са се знаели финалистите. Няма да оставят Алекс или Калин да спечели. За жегата съм съгласна, но и тримата играха на жега.Но за вагонетките и смазката с...пъзелът също, там може да се пипне и да се застраховат кой да спечели.
 А иначе докога ще им избират кой на кое трасе да бъде. На полуфинала всеки избра цвят, но за финала не може видиш ли.

Аз не гледах, но ви чета. Винаги има какво и къде да се пипне и победителят да е който искат. Калин и затова не се ядосва, той го е усетил, докато Алекс с неговата честност и по-добрият да спечели явно е изпушил и наистина се е ядосвал (ама милият после се е усетил как са преметнати, но няма какво да направи)
Не бих участвала в този формат с "лицензирани акули за пари и място да ти осигурят", не бих си подложила здравето на някакви за пари да правят и да ме прецакат накрая и отхвърлят като парцал. Не , че имам тези възможности и изобщо, ама кандидатите да се замислят дали си заслужава.

Прекрасен формат, хубаво предаване попаднало в алчни и некадърни продуценти.
Миро със сигурност е човек на някой. Не може да влезе отнякъде си и така да е бутан, толкова да го хвалят , всичко му спестиха, на другите начукваха канчетата без да има защо дори...грам упрек нямаше за нещо към него през целия сезон за нищо (особено скатавките при жените, храната от Томи, хилежа при номинациите, избягването на отговорност винаги дори на племенните битки и т.н. Човек е на някой, ще се разбере , няма нищо скрито вечно.

Може и лично да не ги е искал парите Калин, но добре щяха да отидат за благотворителност (примерно пътеката и проекта за Ботевата чета)

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 08:46 от Папунка

# 3 088
Ето и най-доброто от финалния епизод.
Клипът с три минути и 15 секунди Калин

Кликнете на картинката и после още веднъж за да пуснете клипа.

# 3 089
Затварям очи и виждам Калин за ръка с къдрокоса горска фея. Щастлив е и феята е щастлива. Всичко е наред. Животът е красив и слънцето грее!
Хубав ден, мили хора! Обичам ви всичките! Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт