💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 144 431
  • 3 311
  •   242
Отговори
# 2 880
Калине, сам се би. Почти го беше наредил правилно и се обърка на последният ход. Няма значение. Ти си Великолепен. Колко искрено поздрави Мирослав, как му се зарадва, че е спечелил.

#сезонанаКалин#!

Ралица начуква канчето на Калин. Ужасна е.

# 2 881
Развали ни се петъкът и вечерта беше ужас.
Между другото, защо не се събраха всички участници, както винаги? Този път ги нямаше.
Бяха се събрали в някакъв бар, ама липсваха най-важните трима.

# 2 882
Вероятно и котката не е вярвала, че Калин ще падне и е искала да види как и къде?!

[quote author=Гарганела link=topic=1834541.msg50559625#msg50559625 date=1764968634]
Не мога да гледам. Котката е застанала на екрана и зяпа като хипнотизирана!
Скрит текст:
[/quote]

# 2 883
Пффф..

Еми,Шматка е Калин!

Браво на Алекс!

# 2 884
Ужасно се радвам, наистина!
Браво, Миро! Поздравления и горе главата. Снимката ти ще стои на сайта на ИВ. Че си и красив на всичкото отгоре.
Физиономията на Алекс ми напълни душата. Simple Smile
Винаги съм го казвала и пак ще го кажа. Печели най-жилавия. Прегледайте победителите досега и ще се убедите сами. По-едрото и тежко тяло няма шансове.

# 2 885
Доста скучен финал,но Миро си го би и всякакви оправдания са излишни.
Дано догодина се дигне нивото на каста значително,защото не отиват на добре нещата.

# 2 886
  • София
Не е важна победата, важен е пътят към нея! Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 2 887
Браво на Калин и на Миро! Готин финал, бяха много близко и пъзела реши битката. Дано няма beef между тях наистина и да си цъкат в залата и по скалите някой ден! #сезонаНаКатерачите

# 2 888
Ралица много назидателно го раздава към Калинчо, все едно злорадства.

# 2 889
А, не! Тука лъжаааат

# 2 890
Да му е честит чека на победителя!

Калинка, щастлив живот! Благодаря за заряда, за надеждата, за свобадата с която ни зареди🫶🐞

# 2 891
Калин нямаше такава мотивация за тъпите пари, нямаше жажда за кинти ...а Миро - целта, оправдава средствата ...и наистина захапа за тия пари ....това е истината.

Калин е там за приключението, и ще има още много приключения, и пари ще има и всичко. Късмет в живота Калинка, най-хубавото престои, вече няма Продукцията да си играе с теб, вече си свободен

Blue Heart

#СезонаНаКалин Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 2 892
Айдееее с това конско на Ралица,догодина игрите загубиха фен

# 2 893
Калин играеше за удоволствие и кеф, не на всяка цена искаше парите...

# 2 894
  • тук, на мястото си
Великия Мирослав, да си го гушкат и квото искат да си го правят. Аман от такива, напълни се държавата с такива неуредени.
Аз приключих с нова.
Калин и Алекс да са живи и здрави, напълниха ми душата и сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт