💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 145 806
  • 3 321
  •   187
Отговори
# 2 895
  • В Града на липите
Хора, няма договори тук.
Игра се и по-добрия печели.
Ами не беше по-добър Миро. В нищо не е по-добър, освен в хъса за победа.
Да е жив и здрав!
Само това му липсваше на Калин, мотивация. Личеше си, че нищо не му е на всяка цена.

Хубав сезон се получи, въпреки всички сценарни простотии.
Имахме си Феномени и Калин. Струваха си всички часове пред екрана. Доста емоции и приятна компания тук!

# 2 896
Развали ни се петъкът и вечерта беше ужас.
Между другото, защо не се събраха всички участници, както винаги? Този път ги нямаше.
Бяха се събрали в някакъв бар, ама липсваха най-важните трима.

Кои най-важни липсваха? За тримата финалисти ли става въпрос?

# 2 897
Поздравления за Калин еднакво харизматичен и позитивен човек, и когато печели, и когато губи.
Ралица (продукцията) да не ми обясняват трудния път на Миро - гледахме го пътя.
Колкото и да омаловажават Калин, Канадския мръняч няма как да изпъкне.
#ВсезонътнаКалинМироешубе

# 2 898
EEEEE КАК МОЖЕ ДА СЛОЖАТ АЛЕКС И МИРО В ЕДИН ПОДКАСТ.

Сериозно ли? Щото на Мъченика никой нямаше да го гледа.

# 2 899
И както всяка година и тази финала е разочароващ за мен!  Но Това сравнение на Калин с Мирослав ми дойде много в повече! Беше отвратително! Калин не е получил комфорт, той си го спечели!!!! Също както Мирослав си печелеше изолатора всеки път! Отивам в профила на Калин да го поздравя! Направете го и вие! 🙂

# 2 900
Айдееее с това конско на Ралица,догодина игрите загубиха фен
Според мен и те се искаха той да спечели (продукцията)и са разочаровани .
Да вярно е че загуби ама обедително си взех полуфинала и на косъм тоя финал да вземе

# 2 901
Истината е, че не си спомням да съм се наслаждавала на толкова красива, честна и достойна игра🫶🐞 Довиждане на нова от мен и привет на тези, с които ще се срещаме по планините, пещерите и от време на време тук- за мен беше истинско удоволствие- благодаря!❤️

# 2 902
Ралицо, Павеле ....така ли се изпраща любимецът и фаворитът на всички, с укор и забележки ? МИшоци....

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 23:27 от LadyPopcorn

# 2 903
Ясно е, че Калин е победител и всички много му се радваме 💙💙💙  И към всички негови фенове - има обявена дарителска кампания от клуб “Еделвайс” и съм сигурна, че благодарение на фенската маса и симпатиите към него до последния момент, всяка негова инициатива ще бъде успешна. Браво, момче! Даде пример на младите!

https://www.instagram.com/reel/DR41X2mkZYs/?igsh=MTV6dGdsZm42bTd4NQ==

Няма как да не спомена и Алекс. Браво и на него! Успя да изтрие срамното отказване и да докаже на всички, че е равностоен на финалистите.

За другото момче, забравих му името, със здраве да си харчи парите и дано да си учи уроците в този живот!

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 23:27 от Грозното Пате

# 2 904
Еее много излишно беше това назидание от Ралица.
Останах си аз с лош привкус след финала. Все едно гледах вълнуващ филм, който завършва тъпо.

# 2 905
Харчи харчи, Миро. Ще свършат тия пари. Да видим колко ще изкараш след това с "народната любов". Калин ще изкара 100 х 100 хил. И винаги ще бъде над и пред Миро, каквото и да прави. Светъл е пътят на Калин. Това беше пикът на Миро и няма да го видим повече.

# 2 906
Моят победител е Калин- блестящ навсякъде с пъргавост и елегантност, и наистина лети като вятър, прави всичко да изглежда толкова лесно! Пожелавам му, вятърът винаги да води платната на неговите мечти и да му носи още много успехи и приключения!!! 🐞 Blue HeartПовториха ми се емоциите от С5 и загубата на Момчил....Cry Но за мен си остават двамата ми абсолютни любимци, не само като спортисти, но най- вече като хора! HeartBlue HeartHug

# 2 907
  • гр.София
Ралица не можа ли да измисли нещо по- достоверно?
Калин го скъсаха от битки.
Ама не- комфорт имал бил.
Чао-чао, Миро! Да си харчиш "славата" и и парите със здраве.

# 2 908
  • Буркина Фасо
Айдееее с това конско на Ралица,догодина игрите загубиха фен
има време до тогава. ще размислиш и пак ще си тук Simple Smile

# 2 909
  • София
Ами знам какво ви е... Аз бях така след сезон 1 и сезон 4.
НО, продъжавам да си обичам шоуто и не се отказах и то си е номер 1 в България.
Неоспорим факт.
Един от най-добрите сезони заради каста на 99.9%
И въпреки продукцията!
Имахме:
Незабравимите Феномени.
Ф4.
Ръждавичка.
Калин.
Имам си нов личен фаворит за всички времена. Дали Симонка ми е пред Фифо? Не знам, хайде на кантар да са. Не знам...

Благодаря на всички в темата!
Всички заедно я направихме номер 1 в Бг Мама! Blue Heart

Подобрихме и рекорд за Бг мама и телевизионните формати:
1069 маймнки на клона, въпреки късният час!

А аз сега започвам мащабната анкета. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт