💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 143 696
  • 3 303
  •   201
Отговори
# 2 910
Сега от видеата забелязах, че Миро е влезнал още когато е било и 18-годишното момиче (не й помня вече името), а аз го забелязах едва преди 2 седмици.

# 2 911
В интерес на истината, въпреки, че цялото ми сърце и душа е с Калинката, има значение и злобата на терен. Мирослав я притежава с демонична сила. Безцеремонен и безкруполен - минава без жал и без чест през всички и това помогна в този финал. Калин е лекокрил, има огън, има хъс до небесата, но няма злоба в него, няма омраза. Битката за мен е много тежка, и се проведе честно... И както винаги доброто губи. Да му е честит чека на победителя. Жена му ще се радва. А на Калин - цял народ му се възхищава и  го обича. Кой е победителя тогава тук?!

# 2 912
Кога ще излезе подкаста с Калин?

# 2 913
EEEEE КАК МОЖЕ ДА СЛОЖАТ АЛЕКС И МИРО В ЕДИН ПОДКАСТ.
Знаят, че никой няма да гледа само Мирослав

# 2 914
Ще има ли Ареееее Simple Smile
То се видя кой на трасето беше най-добър... ама айде, пишете си..
Миро идва от големия студ, сигурно там е тренирал в жега, мда...
На трасето преписва от Калин, мда...
На Калин му пречи слънцето, вагонетката, подредеността, Меркурий и извънземните, мда...
Той е на арената за забавление. Еми, сори ама победата е за онзи, който я иска наистина.
Специално пък това Ареее! и тупане по гърдите е адски грозно.

# 2 915
И както всяка година и тази финала е разочароващ за мен!  Но Това сравнение на Калин с Мирослав ми дойде много в повече! Беше отвратително! Калин не е получил комфорт, той си го спечели!!!! Също както Мирослав си печелеше изолатора всеки път! Отивам в профила на Калин да го поздравя! Направете го и вие! 🙂

Според мен Ралица искаше да каже, че Миро с много повече мотивация и хъс се е домогвал до финала. За Калин наистина водещо е било приключението.  А пък аз не мога да не се сещам за вечното  мрънкане на Миро, че и припадане по арената.

# 2 916
  • Някъде там...
Ехх, верен бил спойлерът, казвате.
Ами, да е жив и здрав Миро и да си харчи парите с кеф. То друго не му остава. Simple Smile)

Калине, любов наша, благодаря ти за всички невероятни емоции през последните 3 месеца!

# 2 917
Моят победител е Калин- блестящ навсякъде с пъргавост и елегантност, и наистина лети като вятър, прави всичко да изглежда толкова лесно! Пожелавам му, вятърът винаги да води платната на неговите мечти и да му носи още много успехи и приключения!!! 🐞 Blue HeartПовториха ми се емоциите от С5 и загубата на Момчил....Cry Но за мен си остават двамата ми абсолютни любимци, не само като спортисти, но най- вече като хора! HeartBlue HeartHug
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

# 2 918
И аз благодаря за споделените мигове и емоции тук.

Беше хубаво да има с кой да гледам Игрите за първи път тази година (защото няма приключенски реалитита)

Благодаря, че имаше участници като Калин, Лапунов, Алекс, Траян...и няколко други.

Тепърва се отварят вратите на Калин в Живота и съм сигурна, че го чакат прекрасни мигове.

Heart

# 2 919
Ми не ми хареса финала. Не е честно, играч който трябваше да го изгонят преди месец, вмомента да печели. Калин Фаворит завинаги. Топ 1!
Истинският победител!

# 2 920
Би трябвало в под каста им, да бъдат Калин и Алекс или всеки от тях по отделно, но явно наистина са искали победителят им да има някакви гледания и той, че иначе само те, жена му, приятелите му и 2/3та фена, които натрупа през сезона! Калинката обаче ще бъде подреди подкаст като победител. Победител на народа!

# 2 921
  • Сливен
За мен сезона беше по-интересен от предишните поне два.
Честито на Миро, спечели.  За това е отишъл. Ако обаче ги нямаше Калин, Алекс, Лапунов, Чикагото, Траян, Дино, Пекин, Ръждавичка, едва ли щях въобще да стигна до това да гледам финала. Така че продукцията печели заради Калин,  а не заради Миро - за мен той беше там "на работа". Важно е кой, как и какво печели в дългосрочен план....

# 2 922
Ужасно се радвам, наистина!
Браво, Миро! Поздравления и горе главата. Снимката ти ще стои на сайта на ИВ. Че си и красив на всичкото отгоре.
Физиономията на Алекс ми напълни душата. Simple Smile
Винаги съм го казвала и пак ще го кажа. Печели най-жилавия. Прегледайте победителите досега и ще се убедите сами. По-едрото и тежко тяло няма шансове.

Голям келепир като ще му стои снимката някъде си, като само ти и семейството му го харесаха тоя храст 😆

# 2 923
Видя се и днес, че Калин се справя по- добре. Слабо място му е грубата сила наистина, но и Миро не превъзхождаше особено там.
Просто не беше в топ кондиция на тази битка, не мога да отрека. Имаше шанс поне на пъзела да обърне, но не успя.
Честито на Мирослав! Наистина днес игра с хъс да спечели. Да е живо и здраво семейството му, това е най- важно.
Калин- ти си победителя на зрителите. И си такъв, защото игра достойно, спортментски, красиво и сърцато цял сезон. Отдаваше винаги заслуженото и на опонентите си. Загубите не са те събаряли, защото умееш да си признаваш грешките и да отчиташ заслугите на останалите. Знаем, че победата не ти беше на всяка цена, за това от известно време не беше и за мен. Беше радост да те гледаме цял сезон и щастие, да бъдеш част от финалната тройка. Ти си богат със семейството, което имаш, любовта, която спечели и най- вече с личността и човека, който си.
Не се променяй, мечтай, дерзай и само напред.
Ти си победител. Blue Heart

# 2 924
Нищо чудно няма за Калин - той е еманация на поколението си - малко инертни и квот дойде. Мен този подход не ме кефи, но аз понеже съм от поколението на Алекс и съм ок с него.
Тъпият фикус не го коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт