💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 105 017
  • 2 445
  •   257
Отговори
# 2 265
  • някъде другаде
Разбира де, че Калин е победителят на сезон 7, но слагам глас за Алекс, защото заради всенародната любов, Миро пак нечестно ще се докопа до второто място.
Дяволо трябваше анкетата да е с 4 въпроса. Кой искате да е на 1, 2, 3, 4 място.
Калин да победи , пък който ще да е на второ място.

# 2 266
  • До морето
Последните дни не гледам, само ви чета тук и пак се ядосвам. Бясна съм на тези малоумници от Продукцията! Приемам,  че е игра, че е телевизия, че е сценарий, че е наредено. Всичко приех през последните години. Свикнахме с какви ли не идиотски елиминации, липса на правила, бонуси, ценоразписи и прочие. Свикнахме и с това, че ВИЕ си избирате кой да е победител. Защобемамкамуипрасе избрахте този канадски мандрамуняк?!?!?!? Как? Някакъв никакъв, мишкоподобен, страхлив, малодушен, незабележим и компроментиран участник!!!!

Дори и да не е Калин, вероятно е нямало как да предвидите тая масова истерия по него, но толкова хубав разнообразен каст имахте тая година на финала - и страхотният Траян, и бърборкото Дино, и шеметът Чикагото, дори прероденият като феникс Алекс? И от цялата торба пухкави зайчета, вий извадихте парцала за прах?!?!
Това е като да се простреляш сам в гъ...крака!
Така че аз на Миро не му се сърдя, той че има душичка и присъствие на блокче за тоалетна чиния, си е негов и на жена му проблем, но продукцията са ми черни и организирам масово НЕгледане на финала! Да им се срути рейтинга, да плащат неустойки на рекламодателите и да не видят праймтайм никога вече!

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 11:26 от Boho chic

# 2 267
Близка моя приятелка мечтаеше да участва в продукцията. Взе работата и беше много щастлива. Напусна след битката, която видяхме днес.
Скрит текст:
Дино е бил толкова зле, че едва се е справил на собствен ход да заснемат финалните му кадри в гръб. Не е успяла да загърби морала си. И на фона на това някакъв плазмодий разказва с колко обиколки, минути и т.н.повел. Не е за вярване, че дори 2ма човека го искат за победител. Долно, низко и гнусно поведение, същите епитети ползвам да опиша и притежателя му.
...
Ръждавичка - победила се е сама. Буквално е загубила самоконтрол и концентрация след стената. А още в началото след описанието на битката е била странна, все едно не я е свъртало на едно място.
..
Алекс - пространните му синхрони и коментари, които дотегнаха на много от нас, са били неизбежни - никой друг не е успявал да говори разбираемо и свързано повече от 2 минути.
...
Калин бил абсолютен сладур - срамежлив и доста неадекватен в смисъл над неща като битовизми, стратегии, сбирки под храста. Но точно с това, че не проявявал никакви претенции, а изживявал моментите, спечелил първите си фенове там. И цитирам: "толкова е секси и в същото време наивно невинен, че е неустоим".
...
Чикагото бил любимец на Ралица. Бил доста нелеп, защото не схващал бързо. Цитат от него: "ааа, сам ще си играя, не мога да ги разбера тия хора"
...
Радостина - била много нечистоплътна.

Не исках да пиша след финала всичко това. Но сега ми се отвори думата.
Благодаря ти, Папурче, за интересната информация от кухнята!

# 2 268
Добро утро! За пръв път ми се случва палчетата да ми свършат преди да си допия кафето☺️ Днес определено ще пия един чай с мента и валериана и ще заредя нещо по- силно за довечера, че да успея да догледам от уважение към Калин, Алекс и Чикагото.
За "моралните" защитници- смешно е да правиш това, срещу което плюеш😆
И да се повторя- желая от сърце всеки в живота си да е заобиколен от хора, които харесва, подкрепя и разбира🍀

# 2 269
  • Bayern
За Чикагото:
Вече надълго и нашироко написах защо Ръждавичка не е сбъркала. Не искам да се повтарям. Можеш да ми намериш мнението. Просто Чикаго е саможив, хлъзгав и единак. Той е оригинален феномен, но никога не беше част от Ф4, съвсем друг типаж и характер е.
Ръждавичка беше на 100% права за Чикагото. И не забравяй, че това е само игра.
Впрочем мен Чикагото ме кефи и съм гласувал за него в анкетата. Това е най-бруталната природа сила/стихия на Арената този сезон. Ако беше добър плувец щеше да ми е в топ 5 за всички сезони.
Саможив категорично не е, колко души вече го определиха като душата на компанията ... дори и Алекс на синхрон, въпреки , че си имаха търкания... Ако под единак имаш предвид, че не играе в коалиции, да, той сам каза, че не я разбира социалната игра...Ако обаче някой е хлъзгав и не заема ничия страна, как това ти дава право да го наричаш тъп в едно от най-гледаните предавания?!  Колко невъзпитан трябва да си, за да изтропаш такава простотия ... Лошото е , че все пак има хора, които подкрепят такова враждебно и неадекватно поведение!

# 2 270
Съгласна съм с всичко казано и подкрепям НЕгледането на финала!

Последните дни не гледам, само ви чета тук и пак се ядосвам. Бясна съм на тези малоумници от Продукцията! Приемам,  че е игра, че е телевизия, че е сценарий, че е наредено. Всичко приех през последните години. Свикнахме с какви ли не идиотски елиминации, липса на правила, бонуси, ценоразписи и прочие. Свикнахме и с това, че ВИЕ си избирате кой да е победител. Защобемамкамуипрасе избрахте този канадски мандрамуняк?!?!?!? Как? Някакъв никакъв, мишкоподобен, страхлив, малодушен, незабележим и компроментиран участник!!!!

Дори и да не е Калин, вероятно е нямало как да предвидите тая масова истерия по него, но толкова хубав разнообразен каст имахте тая година на финала - и страхотният Траян, и бърборкото Дино, и шеметът Чикагото, дори прероденият като феникс Алекс? И от цялата торба пухкави зайчета, вий извадихте парцала за прах?!?!
Това е като да се простреляш сам гъ...крака!
Така че аз на Миро не му се сърдя, той че има душичка и присъствие на блокче за тоалетна чиния, си е негов и на жена му проблем, но продукцията са ми черни и организирам масово НЕгледане на финала! Да им се срути рейтинга, да плащат неустойки на рекламодателите и да не видят праймтайм никога вече!

# 2 271
Така и си знаех. Загубиш ли веднъж топки, не се намират обратно.

# 2 272
  • Някъде там...
Точно защото от години се говори "как се играе тази игра" и как е невъзможно да стигнеш до финал без коалиции, интриги, скатаване и гениални ходове тип "прецакай другарчето"(май от Неделчо тръгна тази мантра), аз пък винаги харесвам хората, които играят без задна мисъл. Факт е, че такива по-трудно стигат до финал, но точно в това аз виждам геройство. Надявам се в някой сезон точно такъв човек да е победител.
Та Калин и Траян може и да са скучни и праволинейни образи за някои, но за мен (а явно и за мнозинството) точно техният начин на игра се оценява най-много. И аз, като Алекс, вярвам в доброто у хората.

Радвам се, че сред последните 4 на финал тази година има само един от грешната порода. Малшанс е че точно той ще победи..

# 2 273
Да оставим Калин за малко.
От финалистите Алекс, който е и най-възрастния колко пъти е бил на битки индивидуални, капитански , елиминационни изпратен от племето си. Също и Чикагото, за Дино да не питам. За Ивайло се изпотрепаха да го изпращат, изтощават и изискват да ги извади от блатото, да печели елиминационни дори и контузен за благодарност.
Колко пъти героят, моралният, способният Миро е бил капитан, ходил на индивидуални елимиционни 1-1. Колко пъти е бил номиниран дори да не отиде на битка. Защото е бил много полезен, силен, обичан....защо??? С какво заслужи финала? Със социалната си игра в коалицията на жените , на топло и под полите. С усмивките и схемите. Че я вижте тези тримата на корицата на темата какъв тен са придобили и каква разлика имат от слънцето, а какъв Миро-беличък, почти не е изгорял (само кога беше на резиденцията на припек малко хвана последните седмици). Какво се е объркал Миро при гласуването, като сам си го каза защо номинира Калин и знаеше срещу кой се изправя. Значи една Николетка има повече гънки в сивото вещество от Канадския вълк (това пък такава простотия и толкова пъти повторена в национален ефир сякаш е някакво постижение да си живял в чужбина, а нашите деца тук да са някакви отпадъци щом са останали)
ПП. Да питам само и как Пекин знаеше, че Миро е финалист? Това когато се създаде племето на безименните и трябваше да номинират , а Миро едвам-едвам хапвал от провизиите на Томи се самопредложи и Пекин се изтърва.
Защо нападна Иво и Крис, които дори не са знаели, не са участвали и заради някакви лъжици в ориза, дето поливат обилно с оцет са задължени да са виновни наравно с него. Това що за морал е . Да не пиша за Рада, дето уж само хапнала една вечер и то малко, ама... видя се торбата и продуктите, разбра се , че не е еднократно и както предполагах е натрупал суми и жената се е обърнала към продукцията за плащане на сметката. Миро ли? Морал ли? Колкото на Радостина му е морала, че дори и тя май има малко повече. И такъв вместо да изгонят те го държаха, провираха и направиха финалист. Сега и пари ще му дадат. Сори, ама това е ...безумно и не е виновен Миро, а продукцията.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 08:37 от Папунка

# 2 274
Сега се замислих, това с баничката да не би да беше нарочно направено за да смекчат малко хапването на сандвичи от милият Миро?

Един вид - "Ето - и другите са яли!"

# 2 275
  • Някъде там...
Допълвам и още. Груповата фаза не беше интересна заради Миро. Много от нас не разбраха въобще кой е той. Добре че беше спойлерът, та да го потърсим.
Но пък племенните битки бяха интересни заради Калин и феномените. Онези стратези в битките, незабележими в социалната игра, но пък привличащи хиляди зрители. Колко хора гледат игрите заради Калин, Алекс, Дино, Чикагото, Траян и колко заради Миро, Радостина, Николета, Томи? Мисля, че въпросът е риторичен.

# 2 276
Сега се замислих, това с баничката да не би да беше нарочно направено за да смекчат малко хапването на сандвичи от милият Миро?

Един вид - "Ето - и другите са яли!"
По- скоро си го бяха оставили "за после" и се ядосаха, че са им го взели😆

# 2 277
Калине, Любов моя....
Ти си Победителя на сезон 7, независимо кой ще вземе парите!

# 2 278
Добро утро, гласувах за Калин. Радвам се че изгледах този сезон заради него, и цялото феноменално синьо племе. Вярно ,не е най силния сезон, но пък най различния точно заради тях. Показаха че играта може да се играе само заради това че е игра, а не битка. Играта е за забавление, а войната е за стратегии коалиции и т.н.
Затова харесах и Юлиян и Момчил и Гого.
Защото преди много години когато играехме до тъмно навън го правехме заради истинската победа и не си спомням да съм се наговаряла с Васко от В вход как да прецакаме Мими от петия етаж и Сашко от отсрещния блок.
Да се оправдава поведението на миро с играта е меко казано нелепо. Той просто си е такъв по характер и поведение и в реалния живот.

# 2 279
  • Bayern
Миро не е глупав мъж и мисля си дава сметка, че играта му е грозна отстрани погледнато. Любопитна съм какво ще каже в подкаста и дали би играл по същия начин. Направо се притеснявам, че довечера след финала ще го изядат във фейса, там са толкова първични и даже агресивни...

Страхотен лаптоп от Траян, реакцията на Дино беше много трогателна Broken Heart  В Игри на волята се роди още едно истинско приятелство

Общи условия

Активация на акаунт