💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 97 081
  • 2 310
  •   220
Отговори
# 2 280
Феновете на Мирко се активизираха. От двама станали осем. Дерзайте, че време не остана. АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕ.

# 2 281
Добро утро! За първи път гледам Игрите заедно с вас, благодаря за съпреживяването! Blue Heart

Снощи се чувствах буквално зле по време на елиминацията. Чудех се защо си го причинявам... За финала съм много раздвоена. Защото знам как ще се чувствам.

Но пък гледах - за първи път и - веднага подкаста на Дино. Разкошен беше! Гледайте го!

Може би е рано за обобщения, но ми се иска да кажа, че искрено съжалявам как бяха употребени няколко играчи и на първо място Иво. Не мога да забравя ехидната усмивка на някои участници. И Калин беше употребен. И не само. И да, игра било. Значи не съм добър зрител за тази игра.

Много съжалявам за Ръждавичка . Съжалявам не просто, че отпадна, а как може да има толкова лош - ама лош с наистина гаден привкус - характер при такива природни дадености. Голямо разочарование. И изобщо голямо разочарование за много участници... За Мирослав не искам да говоря. Толкова, толкова подъл типаж. Халал да са му парите. За останалите тинести участници ще замълча.

И винаги ще съм благодарна за светлия Калин. Благодаря искрено за това случване! Да видиш, че има такива хора с такова сърце и душа дават светлина в живота и изчистват тинята. Blue Heart

# 2 282
  • В Града на липите
Скучен, не скучен, слаб... силен — сезонът свърши. На мен пък много ми хареса. Няма анкета, в която да предпочета Миро за победител. Това е шоО, не Олимпийски игри, затова и предпочитам да гледам Човек да вее накрая знамето, а не човече, но каквото — такова. Най-доволна съм от факта, че виждам на финала не един, не двама, а цели три оригинални феномена. Най-цветните, най-запомнящите се... най-силните... абе — Феномени. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:07 от hrissi_sz

# 2 283
Не че има някакво значение но ми е любопитно какво бяха закачили на крака на Миро,
някаква кутийка ли е какво е:

Очаквам с нетърпение   Joy   една от най-смотаните сцени на всеки сезон,
а.к.а. "За нас мама, ти си победителят"
Роднини декламиращи лозунги от едни отминали времена и неможещи
да вържат две нормални приказки пред камера, ревящи участници,
които утре ще дадат всичко от себе си. (колко пъти вече го даваха
и пак остана това всичко)

# 2 284
И още нещо.
За жените е ясно, но от мъжете финалисти колко от тях са били при т.н. "лицензирани треньори" на игрите. Така каза Ралица, че там били тренирали не помня за кой. Да, участници в игрите може да бъдат треньори и да си изкарват хляба, но да са "лицензирани" към предаването означава, че са на щат там или поне аз така го разбирам. Това не е ли конфликт на интереси тогава? Как ще пробият на кастинги хора не тренирали при "лицензираните" точно, а при други? Дали те не са по-добри , но да се предпочитат точно "лицензираните" и да им се даде тласък на касичката за тренировките, а не на подготовката. Това за мен , ако не незаконно, е поне ...еми ненормално ми се вижда. Там и коалициите се правят, Дино го спомена, други също, просто си влизат една група подкрепящи и познаващи, продукцията гледа с друго око на тях, а другите....пълнеж ли са, дори и по-добри и способни?
За мен това е нарушение и за санкция. Такова нещо не може да има като "лицензирани за влизане в игрите и предаването" . Те да не са университет, какво са?????

# 2 285
Да, участници в игрите може да бъдат треньори и да си изкарват хляба, но да са "лицензирани" към предаването означава, че са на щат там или поне аз така го разбирам. Това не е ли конфликт на интереси тогава?
Е как! Това си е мутро-мафиотската схема - "Ние сме на входа и ние сме на изхода"

# 2 286
  • Варна
Всъщност битката на Мира и Дино не беше чааак толкова тежка колкото примерно битката на Императора с Филип , може би Продукцията са пожалили кръста на Дино , но си беше честна тежка битка , то сигурно и ставащите 2 битки ще са такива само че по тежки Simple Smile . Колкото до лицензираните треньори казуса е спорен защото това не е формат на  НОВА , а си има колумбийски собственик на лиценза който сигурно си има негови правила , коментираме без да знаем Simple Smile

# 2 287
  • Дубай
Как ще са пожалили Дино-сложиха му елемент с дърпане, който изисква непрестанно натоварване на кръста, а в неговото състояние е опасно даже, но... Кола, айде ще го  преглътна, но и там кръста е ключов.... Това е гавра със здравето на човека.

# 2 288
  • Някъде там...
Не че има някакво значение но ми е любопитно какво бяха закачили на крака на Миро,
някаква кутийка ли е какво е:

Той си пъха в крачола банданата/кърпата. Не е само на тази битка.

# 2 289
  • София

Ругаел е другите ли, връщал си е обещанията ли, прецаквал е хора на игрите ли? Защото има разлика между премислена, неизпъкваща и подла игра.
Играта на Мирослав наистина беше неизпъкваща до към средата, после вече стана подла. Така го виждам аз. От момента, в който дори Пекин се разколеба дали е правилно все пак да пращат Калин на поредната елиминация, а Мирослав я отряза като кисела краставица и заяви, че това е единственото вярно решение и трябва задължително да се стреля по Калин.
Най-вероятно от негова гледна точка и от гледна точка на неговата стратегия в онзи момент е било правилно, но беше подло, защото Калин им изнасяше всички битки. Самият Мирослав беше доста отслабнвал физически и те разчитаха главно на Калин. А на съвета Мирослав заяви, че е готов да поседи още в изолатора, само и само Калин да отиде на елиминация /с идеята евентуално да бъде отстранен или поне отслабен/. От този момент нататък аз лично отписах Мирослав.
Калин никога, никога не е въртял подобни схеми, затова и играта му се харесва.
Но, кой както си го направи, продукцията може да дава наклон, но крайният избор е на играчите все пак. И да, Калин показа, че и по честен и открит начин може да се стигне финал. Стига да си такъв.

# 2 290
Фифо е пуснал стори в Инстаграм. Няма изненада. Подкрепя Калин.

# 2 291
Не приемам съпоставянето от Diavolo и AlPacino на ИВ с чуждите реалити, още по-малко пък натъртването, че повредата е в нашия (по български ограничен) зрител да не оценяваме такъв тип "социална игра".
1. Никое от чуждите реалитита не претендира да е пример за деца и хората изобщо за воля, достойнство, издръжливост, смелост на арена и т.н. Те не ходят и по училищата да се рекламират. Не рекламират и хазарт!
2. Хората, които искат да играят ролята на "злодей" показват страхотна игра, флиртуват с публиката по синхрони и има ясно изразяване на позицията, че "обичат да бъдат мразени". Те са образ и това зрителите го знаят, а не да се обясняват колко са чисти и минават между капките.
3. Не правят игри с елементи на "злодея" да му е по-удобно.
4. Класическите "злодеи" ако печелят е с гласовете и признанието от останалите участници в играта (което липсва тук). Те са едни от главните герои. За справка класиците Parvati и Boston Rob.
5. Нямат официални "треньори", през които трябва да си платиш бъбрек (част от който се връща в продукцията) да минеш за да влезеш.
6. Игрите имат и регламент имат правила, които се знаят.

И как може изобщо да се сравняват с това "Вито-помазване", един ден двама на елиминации, друг ден един номиниран, без ясни правила, разчистване на пътя, подходящи игри, премахване на силните, тайно подсилване, готови "бушони" и т.н? Непрестанно мишкуване и скатавка?

Така че това си е проблема - да проповядваш продукт за достойнството и да лисваш кофа с помия.
Затова е и нашата реакция - виждаме как би могло да бъде с хора които се забавляват и играят играта на макс за удоволствие. А ни тъпчат в гърлото (и за победител) един завоалирано агресивен, психически нестабилен образ...меко казано.

Подписвам се с две ръце на:
Скрит текст:
Да оставим Калин за малко.
От финалистите Алекс, който е и най-възрастния колко пъти е бил на битки индивидуални, капитански , елиминационни изпратен от племето си. Също и Чикагото, за Дино да не питам. За Ивайло се изпотрепаха да го изпращат, изтощават и изискват да ги извади от блатото, да печели елиминационни дори и контузен за благодарност.
Колко пъти героят, моралният, способният Миро е бил капитан, ходил на индивидуални елимиционни 1-1. Колко пъти е бил номиниран дори да не отиде на битка. Защото е бил много полезен, силен, обичан....защо??? С какво заслужи финала? Със социалната си игра в коалицията на жените , на топло и под полите. С усмивките и схемите. Че я вижте тези тримата на корицата на темата какъв тен са придобили и каква разлика имат от слънцето, а какъв Миро-беличък, почти не е изгорял (само кога беше на резиденцията на припек малко хвана последните седмици). Какво се е объркал Миро при гласуването, като сам си го каза защо номинира Калин и знаеше срещу кой се изправя. Значи една Николетка има повече гънки в сивото вещество от Канадския вълк (това пък такава простотия и толкова пъти повторена в национален ефир сякаш е някакво постижение да си живял в чужбина, а нашите деца тук да са някакви отпадъци щом са останали)
ПП. Да питам само и как Пекин знаеше, че Миро е финалист? Това когато се създаде племето на безименните и трябваше да номинират , а Миро едвам-едвам хапвал от провизиите на Томи се самопредложи и Пекин се изтърва.
Защо нападна Иво и Крис, които дори не са знаели, не са участвали и заради някакви лъжици в ориза, дето поливат обилно с оцет са задължени да са виновни наравно с него. Това що за морал е . Да не пиша за Рада, дето уж само хапнала една вечер и то малко, ама... видя се торбата и продуктите, разбра се , че не е еднократно и както предполагах е натрупал суми и жената се е обърнала към продукцията за плащане на сметката. Миро ли? Морал ли? Колкото на Радостина му е морала, че дори и тя май има малко повече. И такъв вместо да изгонят те го държаха, провираха и направиха финалист. Сега и пари ще му дадат. Сори, ама това е ...безумно и не е виновен Миро, а продукцията.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:44 от koremche

# 2 292
Траян е много достоен мъж, не го оценихме подобаващо, защото е скромен, не се натрапва, но винаги беше с душа и сърце феномен. Между другото ги дадоха веднъж как се прибират от битка и той посърнал си мърмореше как не издържал в това племе и си искал феномените. Той и там попадна , там му беше мястото от началото, но...

Чикагото е силов, атлетичен и ...доста напудрен за мен, а също и леко тарикатче си пада май в реала. Иначе е атрактивен, емоционален, мен не ме е дразнел с изпълненията си, не ми е простял (по ръждавичния поглед)

Ръждавичка, най-способната и подготвена жена, но и най-неприятна, злобна, ехидна, разби цялото племе на феномените, троянският кон там, неблагодарна, без ясна представа за ценности и дори за стратегия , за лоялност, за племе, за локации дори (защото с Наталка и Гордиенко нямаше да е принцесата на резиденцията толкова време) Също нечистоплътна за мен. Сори Дяволче, но това за мен е най-противния човек в предаването и най-големи щети нанесъл .
Напълно подкрепям това мнение.

Подкаста с Дино е забавен, но Ваня е скучен водещ

# 2 293
  • София
Именно, никакъв злодей не е Миро. Просто е подъл и неблагодарен. С мишкуване стигна до тук. Юлиян беше лошото момче, трън в петата на много участници, явно и на продукцията, но за публиката беше зрелище и любимец. Затова се и помни толкова години вече. Миро ще е най-нелепия и безличен победител, ако спечели.

# 2 294
  • Буркина Фасо
Не само, че не каза, ами първо изтъкна, че го е затворил с една обиколка, да ги е страх!
Срам няма, ей!

Гаден, смотан фикус!! Защо не каза в какво състояние игра Дино, а? Мижирурка!! Пфууу, отвратена съм!
не ни го излъчиха в епизода от 2-3 мин.   иначе е споменато м/у  техния разговор. а и всички участници
знаеха за проблема на Дино.

Общи условия

Активация на акаунт