💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 145 806
  • 3 321
  •   195
Отговори
# 1 995
На синхроните на Миро искам музиката от Листопад. Много ще подхожда.

# 1 996
Е, супер - значи за майката на Денислава в сезон 5 - ще сложим допълнителна греда на хималайската, ще махнем гъбките.

А? К'во? Дино е срещу нашия? Ми да му сложим нещо за прецаканият кръст, за това, че е нисък също, да.
Не ги е срам! Няма как да няма някой садистичен идиот в екипа! А доколкото разбрах след излизане Дино са го оперирали направо🤬😡🤬

# 1 997
Миро каквото и да направи вече няма да промени мнението ми за него. Ако ще 100 човека и 200 котенца да спаси. За мен няма изчистване на така омазан имидж. Каквото и да говори той просто си е такъв и в живота. Жив и здрав да е. Ако е победитил да си харчи парите, но това сигурно ще са му най-горчивите пари някога. Сам си е виновен. Да си сърба надробената попара и да се крие. Друго не остана.

# 1 998
Въобще незнам Дино как дърпа....Като знам как съм вървала приведена на 2 с болки в кръста....Миличкият...Тъпата продукция можеше да махне това дърпане...Наясно е със здравословното състояние на Дино...Ам нали Мирислав трябва да блесне...Бясна съм.

# 1 999
  • София
Дино си сецна кръста още във Фаза 1.
Ако си спомняте имаше момент в който не можеше да ходи. Още Д-р Петров беше в играта.

# 2 000
Браво бе Мирца.  Изоставаш от човека с прецакания кръст. Истинска машина

# 2 001
Може и първокласник да ме наречете, но подобна подла "стратегия" никога няма да одобря. На всички ни е ясно каква е целта и защо го прави. Нищо гениално няма в това, гнусно е.

Да ходи в Сървайвър Миро, там може да го оценят подобаващо.

То не е дали ти харесва или не е "твойто", а да разбереш, че това е игра, където всеки е отишъл да спечели и не може всички 40 човека да играят по един и същи начин. А мисленето, че Игри на Волята са само битките на пясъка е супер елементарно. Сигурно за 70-ти път го казвам, че това не са Олимпийските игри. Ако беше така, да ги държат на хотел и да ги карат за състезанието и толкоз. Ама има и други елементи в предаването. Най-добрите показват комплексност, адаптивност и усъвършенстване на всички компоненти. И когато го покажат, да не ги псуват, защото са прецакали "сюжета, който съм си намислил",

Представянето на Мирослав ми е три пъти по-впечатляващо в сезона от това на Калин, който проспа две-трети от играта и никога не беше под някакво напрежение. Да не говорим, че Алекс е като гъба залепен за него и буквално говори като адвоката му. Той Калин две приказки не е казал на финалната седмица, защото всеки път Алекс тръгва да го защитава все едно е някакво дете.. Най-добрата седмица на Калин беше, когато Пекин го взе. Тогава наистина видяхме, че може да мисли и да преценява играта.

А аз все още чакам смислено обяснение от някой, в какво точно се отнася подлата игра на Мирослав? Ругаел е другите ли, връщал си е обещанията ли, прецаквал е хора на игрите ли? Защото има разлика между премислена, неизпъкваща и подла игра.

# 2 002
Е добре де! Защо Миро прибяга пред Дино докато последният се готви да хвърля пръта? Спорстмен от класа!

# 2 003
  • Мюнхен
Някой има ли идея каква е тази издутина на дясното бедро на Мирко на битките?

Може би ръкавици.

# 2 004
  • Берлин
Не не не. Това е садизъм

# 2 005
  • София
Това беше мисля битката.
Миро вкара третият си лост от раз и сега ще дръпне и няма настигане вече.
Но да видим все пак кой как ще се справи със серпентината.

# 2 006
Това е гавра с Дино, жал ми е за него. Браво, Миро, дотук само срещу жени и контузени си се изправял. Извоюва си победата.

# 2 007
Каквито продуцентите - такива и победителите в тая "игра". Мазници и неприятни типове.

# 2 008
А аз все още чакам смислено обяснение от някой, в какво точно се отнася подлата игра на Мирослав? Ругаел е другите ли, връщал си е обещанията ли, прецаквал е хора на игрите ли? Защото има разлика между премислена, неизпъкваща и подла игра.
Много, дребни нещица са. Като това с минаването пред стрелящия Дино. Изброявала съм ги вече в темата поне няколко пъти. Дребнички подлости.
Не е читав този човек. Наблюдавам го под лупа, откакто разбрах, че той печели.
Не бих отишла с него да катеря категорично.

# 2 009
  • София
Горкият Дино! Да се отказва, не си заслужава да си съсипва здравето за тая игра.

А колко удобно се споменаха само баничките, а не и магазина...дали да го изрязали или Алекс наистина не го е споменал?

Общи условия

Активация на акаунт