💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 93 793
  • 2 263
  •   36
Отговори
# 1 980
Дино ще се осакати за пустата игра. Това не е воля , а глупост. А след Симона можело са се качват на гредата…

# 1 981
  • София
Толкова заслужен хейт отнесе Миро, че ми стана жал малко. Но наистина момичетата искат да излязат сухи от водата. Публиката обаче помни и не е глупава, затова и те обират плодовете на играта си.

# 1 982
Смених канала. Тези викове от болка не мога да ги изтърпя. И оня после ще се кефи че е победил.

# 1 983
Толкова ми е асексуален Миро- като гол охлюв.
Ха-Ха! И аз това си мислех Smile
Алекс, който е на 50 години е с доста повече живец!

# 1 984
Ох, мъка ....Хайде Дино, дано се успокои за топчето

# 1 985
  • София
Ужасна стрелба за Миро.
Ама тоя лост си е коварен. Спомням си как Алекса заби на него и Мирела за малко да го бие. Grinning

# 1 986
Дино отказвай се душа.Не си заслужава здравето да си съсипеш. Всичко е решено от ден едно каквото и да правите другите .

# 1 987
Браво Дино.
Явно кара на воля.

Шубето няма какво да го мислим. Нахрани се. Наспа се. Намишкува се.

# 1 988
  • София
Тая шейна е ужасна. По-тегав елемент е от вагонетката.

# 1 989
Браво на Дино! Мъжка му работа.

# 1 990
Какъв беше този жалък опит за winner edit. Бил най-изстрадалият участник в сезона. И какво, от милосърдие да му дарим победата.
Само гледай като дойде бременната в 10тия месец жена

# 1 991
Битката ми напомня на двубоя между Мирела и Алекса.

# 1 992
Дино не е за финал, завалийката, с този кръст.

# 1 993
бях готова да дам втори шанс на Мирослав за няколко секунди, но после се сетих, че си избра Дино, защото е контузен и по-малката заплаха. С този кръст няма как Дино да се бори в още две битки, обаче ми е изключително садистично как Павел коментира със спокоен тон, че слушаме викове на болка. Дано Дино се възстанови, не знам заслужава ли си да дадеш здравето си за продукция, на която не ѝ пука за никого.
А относно тъпата публика, дето не се е научила да гледа западни програми със стратегии - това е шоу в български ефир - публиката ли е крива или единият участник, който не е разбрал пред каква аудитория се изправя?

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:34 от sunrise_sunset

# 1 994
Някой има ли идея каква е тази издутина на дясното бедро на Мирко на битките?

Общи условия

Активация на акаунт