💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 107 029
  • 2 479
  •   243
Отговори
# 1 965
  • София
Много е бърз Миро.

# 1 966
  • Някъде там...
И аз това си помислих, с тоя кръст как ще ги дърпа тия тежести. И двамата обаче са свежи. Не са имали скоро индивидуални битки, отдавна са на резиденция.
Да му мислят Алекс и Калин. Поне последният имаше едни 2-3 дни да спи и възстановява.

# 1 967
Ей можело значи Миро да поиграе малко и той на тая арена. Че нещо паяжини хвана на ръцете и краката.

# 1 968
Представям си какво е било в главата на сценаристите - ,,много кахърен този наш избор за победител, пък и твърде удобно му направихме всичко, трябва да му омешаме играта точно накрая, малко поне да излезе на показ". Затова от понеделник гледаме и слушаме едно и също - за този прословут номинационен глас на Калин, даден от Миро, и заради който биваше ,,хокан" и го ,,изоставиха" от коалицията му, а момичетата не казват ласкави неща по синхрони за него. Забравя се, че и Чикагото също стреля по Калин. Набляга се само на канадеца хмм и защо - защото едва ли причината е този глас, но да осмокласното ни мислене дотук стига.
А иначе Николета може да е почувствала предателство, защото Миро номинира Калин с думите ,,колкото повече го пращам на елиминации, толкова по-голям е шансът да отпадне". На Миро нямаше да му пука кой е срещу Калин, стига да е на елиминация. А и сме обсъждали как силите му идват, само когато трябва да си спаси кожата. Така че, наистина си е индивидуален играч.
Беше ми смешно, как говореше едно такова свито, със скръстени ръце, да си даде вид на жертва, докато обясняваше играта си и как не е искал да обиди никого. Когато обаче Дино тръгна да му казва нещо, че нали всичко е наред, Миро по-рязко му каза ,,чакай" и продължи със стария тон да говори. Актьорче Grinning

# 1 969
Толкова ми е асексуален Миро- като гол охлюв.

# 1 970
Пак същата битка, ох, ние я знаем наизуст, те също ...
Бях сигурна, че Дино ще хвърли лоста от раз ...

# 1 971
Колко обиколки имат да правят?

# 1 972
# 1 973
Чикагото на съвета ми оправи деня! 🤣
Позитивен е епизода досега, в крайна сметка това са последните оцелели, всеки си има достойнства и стигна по-различен път дотук! Калин е нашият любимец, но в крайна сметка само веднъж беше на елиминации. Някак си Фифо и Момчи бяха по-изтрадали с доста повече битки.
За мен Мартин Императорът е най-антипатичният победител. Той обиждаше, унижаваше другите участници, а Миро мишкува, играеше с жените, но нямаше такива изцепки!

# 1 974
  • Някъде там...
Горкият Дино, кръстът му сдаде багажа.

# 1 975
Еми бърз е Мирослав за сега,ама пак не мога да го харесам.😂

# 1 976
Мале миличкият Дино.....Многоооо го боли кръстът. Към днешна дата още ходи по доктори и рехабилитации. Зверски е контузен.

# 1 977
  • В Града на липите
Явно се е прецакал здраво на тая битка Дино, щом после се е лекувал дълго и не е успял да присъства на сватбата на Траян.

# 1 978
Е, супер - значи за майката на Денислава в сезон 5 - ще сложим допълнителна греда на хималайската, ще махнем гъбките.

А? К'во? Дино е срещу нашия? Ми да му сложим нещо за прецаканият кръст, за това, че е нисък също, да.

# 1 979
Ох, много ми е жален Дино! Боли го много!

Общи условия

Активация на акаунт