💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 102 148
  • 2 404
  •   185
Отговори
# 2 295
Определено! Но си викам, че можем да ѝ го простим от гледна точка, че дълго е чакала за да монетизира малко от малко тормоза който е преживяла благодарение на продукцията.

# 2 296
  • Стара Загора
Ще се опитам с добро да кажа нещо за двата фена на Мимето: Днес прочетох следната мисъл "макар че наистина правим най-доброто, на което сме способни, ние не правим най-доброто, което е възможно да се направи" Анди Андрюс . Мирко толкова си може. Това му е ценностната система. В Калин виждам желание да отиде до хоризонта, в който прави най-доброто, което е възможно да се направи- дали в работата, спорта, забавлението, отношенията с хората. Че дори в това как прибираше купичките с кубчета при мача с Ивайло. Контрастът е толкова ярък, че не може да се съчини нарочно. Аз не мога да измисля такова момче. Не съм подозирала, че все още има подобна чиста душа. Лека нощ и сладки сънища!
  Подкрепям казаното !
  Много точно и синтезирано !
  Цитирам, за да не се затрие.

# 2 297
Как ще са пожалили Дино-сложиха му елемент с дърпане, който изисква непрестанно натоварване на кръста, а в неговото състояние е опасно даже, но... Кола, айде ще го  преглътна, но и там кръста е ключов.... Това е гавра със здравето на човека.
А какво - да дават директно чека на Дино, защото е с болен кръст и не може да играе ли? Ако беше победил Миро, то финалните битки с Херкулесите на сезона какви трябваше да са?Игра на покер ли?

# 2 298
  • Буркина Фасо
Само ще кажа на списващите тук мъже, че повечко трябва да вярват на женската ни интуиция. Дяволо се чудеше защо не ни харесва Миро още в началото на октомври. Ми... така сме го усетили. Мога да си самоцитирам мненията. На фона на малкото му ефирно време тогава, направо съм го заковала. Joy
По същия начин пък ни привлече Калин. За няма и две седмици стана всеобщ любимец.

Ще слушам утре непременно Дино. Днес не стигнах до Траян, но и него планирам да чуя.
в началото и Алекс го "усетихте" негативно. после палци му стискахте. rotfImbo

пп. пускайте молбите за развод докато Калин е необвързан. Grinning

# 2 299
Бях писала по-рано, че от общ познат с Дино знам, че Дино е бил няколко месеца на инжекции заради този кръст.
Подлярът Миро прекрасно е знаел в какво състояние е Николай. И чудесно се възползва от възможността да изтъкне, че имали да разчистват сметки, за да отиде с него на битка и пак по лесния начин да се докопа до полуфинал. Снощи проспах битката, но ако се е И хвалил, как е бил Дино и ако му е И пречил, просто вече гребе от дъното с лъжица. Да, Дино донякъде си заслужаваше номинацията от него, но не е повод за гордост, това, че го е победил.

# 2 300
Колко сладко и честно си разказаха и Траян и Дино за тая легендарна баничка. Можело било! И искрено да се извини човек, и директно да си признае... ама като казваш истината и ти идва от сърцето е лесно! И защо по тази тема се обсъжда надълго и нашироко, а за пликчетата се смотолясва нещо набързо, ако изобщо се споменат🤔

# 2 301
Не знам какво си бутат по крачолите, но съм го забелязала и при Алекс и Калин. Чудих се, ама явно всички го правят.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 12:19 от sd.ad

# 2 302
Надявам се участниците да получават някакви хонорари все пак, особено финалистите, предполагам, че повечето са в нещо като неплатена отпуска около два месеца. Но най-много се надявам да имат добри застраховки и да не плащат сами лечението си, особено, когато се влачи с месеци и явно са нетрудоспособни през това време.
Не помня какъв беше финала миналата година, но ми се струва, че довечера ще гледаме финал подобен на Рълев и Момчил, поне тези наклонени платформи ги помня от там.
В друг сезон може би Мирослав нямаше да дразни толкова, а Алекс да морализира по десет минути. Но в сезона на Калин просто имаше морално огледало срещу всеки - някой се огледаха и се коригираха, когато трябваше, а други просто не разбраха какво се случва около тях.

# 2 303
Ми естествено че не Barsa - мисля проблема е в показаното преди и след победата поведение и приказки. Едно ехидно себеизтъкване на гърба на паднал човек.
Все едно да питаш зрителите - ми с кого бихте се катерили в планината от участниците в ИВ? Не мисля, че ще има много желаещи за господина - много кофти, кофти лице показа, много далече от "социалната игра".

Как ще са пожалили Дино-сложиха му елемент с дърпане, който изисква непрестанно натоварване на кръста, а в неговото състояние е опасно даже, но... Кола, айде ще го  преглътна, но и там кръста е ключов.... Това е гавра със здравето на човека.
А какво - да дават директно чека на Дино, защото е с болен кръст и не може да играе ли? Ако беше победил Миро, то финалните битки с Херкулесите на сезона какви трябваше да са?Игра на покер ли?

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 10:04 от koremche

# 2 304
  • Буркина Фасо
Дино щеше да има проблем с кръста дори и на финала. ако му е било толкова тежко спокойно е можел да се откаже по всяко време по мед.причини. ако са искали да се смилят над Дино другите не трябваше да гласуват за него. но го направиха и изпратиха на Миро.  на този етап от играта така щяха да гласуват и най-, най- верните дружки на Дино.

# 2 305
И аз това се чудя. На много от игрите го има.
Не че има някакво значение но ми е любопитно какво бяха закачили на крака на Миро,
някаква кутийка ли е какво е:

Очаквам с нетърпение   Joy   една от най-смотаните сцени на всеки сезон,
а.к.а. "За нас мама, ти си победителят"
Роднини декламиращи лозунги от едни отминали времена и неможещи
да вържат две нормални приказки пред камера, ревящи участници,
които утре ще дадат всичко от себе си. (колко пъти вече го даваха
и пак остана това всичко)

# 2 306
И аз това се чудя. На много от игрите го има.
Не че има някакво значение но ми е любопитно какво бяха закачили на крака на Миро,
някаква кутийка ли е какво е:

Очаквам с нетърпение   Joy   една от най-смотаните сцени на всеки сезон,
а.к.а. "За нас мама, ти си победителят"
Роднини декламиращи лозунги от едни отминали времена и неможещи
да вържат две нормални приказки пред камера, ревящи участници,
които утре ще дадат всичко от себе си. (колко пъти вече го даваха
и пак остана това всичко)
Ръкавиците

# 2 307
  • Дубай
Подкастът на Дино наистина е забавен – момчето е добродушно и каза, че всичко е просто игра и не трябва да се приемат нещата толкова сериозно.Имайте предвид, че Дино е много експресивен и говори супер бързо, на моменти не му се разбира.

С Траян са останали най-близки. Дино не е могъл да отиде на сватбата на Траян заради контузията.
Не е харесал номинацията на Миро към Калин – това е било ключово при избора им с Траян  да се преориентират към Алекс и Калинката.
Пекинката  била интелигентна жена и разговорът с нея вървял добре.
Коеджикова била слаба – това Дино ѝ го е казал и тя го потвърди без лоши чувства , но като човек е била  готина.
Иван бил много пресметлив.
Искал е феномените да се разпадат – да  вземе Ръждавичка и Калин.
И при феномените си имало коалиции и това било видимо.
БаничкаГейт-най-случайно я намерили, докато се разхождали... Били гладни и я изяли. Това е! Извини се! Каза, че е възможно някой от продукцията да я е подхвърлил.
Как ще са пожалили Дино-сложиха му елемент с дърпане, който изисква непрестанно натоварване на кръста, а в неговото състояние е опасно даже, но... Кола, айде ще го  преглътна, но и там кръста е ключов.... Това е гавра със здравето на човека.
, далеч съм от тая мисъл! Въпросът е, че Миро се възползва от състоянието на Дино. Истината е, че той не е слаб играч, но тактиката му е да избира контузени или слаби противници, за да печели лесно. Играта му е недостойна – нещо, което признават дори хора от неговия собствен кръг.Той ще остане в историята като подлия играч, който е готов на абсолютно всичко, за да стигне до финала, което е жалко, защото има качества, но той избра грешния подход!

# 2 308
На всички, които защитават канадеца, Пекин, Радостина пожелавам около тях приятелите им да са същите! Да видят на живо какво е злоба, интриги и подмолно поведение!
Дино като се беше съюзил с канадеца много ме дразнеше. Но благодарение на моралния компас на Траян минаха "от светлата страна"!
Много ме е яд за Траян и Дино! Много! Особено Дино с тази тежка контузия, месеци на легло... Cry
Мирослав се скофти от двата лаптопа на момичетата, е сега дано се къпе във всенародната "любов"! Напълно си измушкува преживяването!
За Nature Sunny е казано всичко! Чиста душа!

#АлексТраянДиносавелики#!
#Павелвън#!
#сезонътнаКалин#!

# 2 309
ако са искали да се смилят над Дино другите не трябваше да гласуват за него. но го направиха и изпратиха на Миро.  на този етап от играта така щяха да гласуват и най-, най- верните дружки на Дино.

Алекс си купи имунитет.
Калин е с имунитет.
Чикагото имаше сабите.

Като махнеш 3 от 5 колко остава? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт