💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 104 894
  • 2 444
  •   253
Отговори
# 2 370
Довечера ли е финалът?

# 2 371
  • София
... Не знам какъв ѝ беше толкова проблема на Ръждавичка с него.
" Ти май си напълняла?!" Wink

# 2 372
Гледах епизода без битката! Утре въобще няма да гледам финала, но искам друго да споделя!
Гледам Надкаст, от време на време Чакалкаст, дори съм пускала на Виолета и Туньо разсъжденията за сезона! И въобще не съм съгласна с повечето от тях, че сезонът е слаб и все по-малко хора гледат предаването. Лично за мен кастът беше супер, изборът да няма изявени спортисти/шампиони също ми хареса! Нормално е предаване, което прави 7-ми сезон да има спад в гледаемостта, но образи като Калин, Дино, Чикагото, Траян, Ивайло, Наталия, дори Алекс ще бъдат запомнени! Щом имаме любимци и такива, които отнасят страшен хейт за мен Игрите още са номер 1 сред реалити предаванията и въпреки, че често "изплискват легена" не мога да си представя да ги няма следващата есен!

Уви, така е. Много ми се иска да се спретне един бойкот на предаването заради всичките им нечестности и номера, но знам, че не може да стане. Колкото повече се гаврят с участниците и публиката, толкова повече ще се гледа.

# 2 373
Не знам дали има друг участник в историята на форматите, за който да се знаят и имената на родителите, че и те да получават поздравления и положителни коментари в интернет пространството! Този Калин! 🐞💙☀☺

Коментарът е страхотен ! Подкрепям! ❤
Нещо, което пропуснах да пусна миналата седмица. Animal Beetle Blue Heart

# 2 374
Възможно е от останалите финалисти само Мирослав да я е играл тази игра (както се пише в някои мнения), аз въобще не съм съгласна с това, но ако не бяха другите трима и най-вече ,,проспалият" сезона, нямаше да го догледам изобщо. Продукцията трябва да е благодарна на Калин, Алекс, Чикагото, Дино, Траян, Ивайло, Лапунов и Ръждавичка, защото именно те върнаха зрителския интерес, след като беше спихнал заради миналогодишните ужасии. Не на тези, които ,,играха" играта, а на тези, които ѝ вдъхнаха живот.

# 2 375
  • София
Мирослав на тази снимка поне е симпатичен. Simple Smile Дано не се ядосваме много довечера, тук нерви не мисля да хвърлям, но всеки наистина има право да подкрепи любимците си.

# 2 376
Ох, нямате изчитане.
Само ще кажа, ако някой от роднините на Миро чете тука. Той е много пъргав и наистина е комплексен на арената, един от най-добрите играчи тази година. Защо, бе, Миро?! Защо се кри като мишка и трепереше на съвети?! Пак щеше да си на финал, но разчитайки на своята игра на арената и щеше да си спестиш целия ужасен хейт. Разбирам Мани миглата да се крие и мишкува, ама не мога да проумея какви комплекси трябва да има един добър играч, че да избере тази противна стратегия на мишка.
А и в баба ми на 90 има повече живец отколкото в Миро. Все едно гледам издъхващ пенсионер на синхроните, а пък лети по трасето. Не може да се зарадва на нищо. Горкият.
Днес няма да мога да гледам на живо най-вероятно, а пък утре може и да не ми се пише от мъка. Все пак и аз вярвам в доброто и мисля, че Калин печели. Довечера да викате за Калинката и от мен!

# 2 377
Много ми се иска една последна анкета. От позиция на всичко което видяхме. Кои трябваше да бъдат във финалната фаза. Вярно, че качествата на Йордан или Любо няма как да знаем. Но за мен, ще е приятно да си спомним и за вече отпаднали участници.

# 2 378
Аз доста мислих по въпроса ЗАЩО Миро игра така. И в дадени моменти си казвах, играта е такава, сигурно е обработван и от продукция, Шопа, Томи...Ама след това, което прочитам за снощи, мисля, че няма друг виновен или извинение за поведението му. Точно до възпитание и ценности опира.

# 2 379
На мен не ми се иска такава анкета. Поне не сега.

# 2 380
[quote author=Черна станция link=topic=1834541.msg50556556#msg50556556

Уви, така е. Много ми се иска да се спретне един бойкот на предаването заради всичките им нечестности и номера, но знам, че не може да стане. Колкото повече се гаврят с участниците и публиката, толкова повече ще се гледа.
[/quote]
Лично аз тази вечер приключвам с игрите . Бяха ми останали последното риалити. Благодарна съм им , че ми показаха хора като Момчи и Калинката . А и че заради тях попаднах в такава страхотна компания тук( чета ви отдавна, но участвам от съвсем скоро).❤️🌹 Със сигурност ще минавам да ви чета пак☺️
Оказва се, че когато намалиш гледането се появява много свободно време за всякакви страхотни неща с любими хора.

# 2 381
Подкаста с Дино е страшен,препоръчвам с две ръце😂

# 2 382
Кефи ме как Туньо им обясняваше, че Алекс ще бъде добутан до края, а те му се смееха. А той продължаваше да им повтаря с насмешка:
„Абе хора, чувате ли се? Чичо Сашо на финал? Айде моля ви се…“

И накрая какво стана? Алекс – човек, който не е гледал предаването, не е спортист, тренирал е най-вече с копане в градината – стигна до полуфинала. А Туньо – който искаше коалиции, хвалеше се, че е стратег, тренира кросфит и уж знае играта – отпадна пръв. .

# 2 383
Тя, Ванчето, не можеше да вземе думата от него. Окупира ѝ подкаста. Дино чак се изненада накрая, че толкова бързо са приключили, искаше да си говорят още. Образ. Joy
По отношение на ,,Турнири на волята", Дино сподели, че иска да се изправи срещу Гешев, Раду, Дунев и Рълев от предишните сезони. От настоящия си посочи Калин. Дори предлага да има битки по двойки, като той и Калин да бъдат в един отбор и да ,,ошарят" Мартин и Добрин. Satisfied

# 2 384
Тоя пък трябваше да го гугълна, че да си спомня кой е. Така се изложи, като кифладжия без кифли.

Общи условия

Активация на акаунт