💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 106 726
  • 2 476
  •   292
Отговори
# 2 430
Тази въодушевена калинка грее от няколко сайта и решиха да я споделя.

Сторито на Ръждавичка дали се отнася за зрителски вот наистина? За нова инициатива или спортно предаване?

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 17:18 от жижик

# 2 431
Моля ви се...
Ръждавичка си каза това което мисли, а не като другите популисти.
100 пъти по-добре човек като нея, отколкото тия дето играят по един начин, а после едва ли не се отричат от играта си и се мазнят на харесваните от хората.
Това, че е казала каквото мисли, не я прави добър човек и по никакъв начин не оборва това, което ние мислим за нея. Пък нека не е популист.
Подкрепям. Не разбирам този стремеж за натуралност от типа- "бъди себе си". Живеем в общество с цената на това, че смекчаваме поведението си и се съобразяваме с другите. Бълването на повърхността на всяка мисъл, която ни мине през главите, не е признак на висока интелигентност. Но някои участници така и изхвърчаха от играта без да си вземат поуката на смирението.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 17:36 от victoria vassileva

# 2 432
Масово тук в темата Чикагото е обиждан, че е наивен, че е глупав, че няма обща култура и какво ли не.
Няма значение дали е вярно или не. Но точно защото Ръждавичка го е казала е проблем.
Ако Калин или Алекс кажат същото изобщо няма да се отрази.
Чикагото сам си постла за това което последва. Размина му се просто защото е добър на Арената и защото така се стекоха обстоятелствата.
Тук като храним някого е доста по-различно от това да изпльоскаме нещо в ефира на най-гледаното предаване
В темата има хора, които наричат Ради пъпчива жаба, което също не е ок, обаче тя ако го чуе от ефира на нова тв ще е брутално грубо.

Тук сме 100К анонимни драскачи и Чикагото може и никога да не го прочете...Обаче в ефир пред няколко милиона е отвратително някой, който е ронил сълзи за теб, на сбогуване да ти отвърти такъв шамар... Точно от нея той видимо не го очакваше. Сам знаеш, че Калин няма как да има такъв лаптоп, не мога да си представя точно той да нагруби умишлено някого. А Алекс доста си го хейтихме в началото...
 Симона можеше да покаже на Чикагото, че е разочарована от играта му  със стил както го направи Траян към Миро.

За мен ръждавичка е твърдо второ място по антипатия , след знаете кого ) , в този сезон .
Това с което я свързвам , отвратителен характер , предателства , интриги и излишният елемент , в иначе идеалното синьо племе .
Не съм статистик , но не я помня победител в индивидуални битки , само с отбора .
Отделно визуално антипатична , възможно е много да допринася и вечно недоволната и физиономия .

# 2 433
  • Bayern
Моля ви се...
100 пъти по-добре човек като нея, отколкото тия дето играят по един начин, а после едва ли не се отричат от играта си и се мазнят на харесваните от хората.

И колко пъти да ви напиша, че лаптопа на Ръждавичка трябваше да е за Безименните.
Там щеше да има 5 от 5 позитивен Лаптоп.
На кого са се мазнили Траян, Лапунов , Александра ? Докато записват лаптопите  участниците не знаят кой ще се хареса навън...

# 2 434
  • София
На въпроса на Гарганела
ИВ и Сървайвър са различни като концепция. Няма как да се правят директни паралели. Краставици и домати. Wink
Просто Мирослав изигра играта по възможно най-безопасния начин така да се каже. Този номер с умрялата лисица сме го виждали много често и в Сървайвър. Много добра социална и стратегическа игра до Фаза 3. После във Фаза 3 допусна няколко социални грешки, като не оцени хората с които е заобиколен и да, на въпроса ти, АКО имаше гласуване от останалите участници е ясно, че Калин щеше да спечели. НО, няма. И след като няма, то няма как да се правят такива сравнения, защото АКО имаше и беше зададено като концепция, то много участници биха играли по различен начин. Калин не, но не малко от другите.
В ИВ обаче също има социална и стратегическа игра, не са само битките на Арената, въпреки че те са най-важни.
Миро обаче ще натрупа и чисто статистически най-много победи след края на сезона. За това какво ще кажеш?
Няма този заслужава, онзи не заслужава. Има полуфинал и финал, излизаш и биеш. Ако не биеш, някъде нещо те е спънало, не си го направил както трябва. Това не те прави по-малко заслужили или незаслужил. Калин завинаги ще си остане любимец. Но Миро не е най-лошия човек в България.

# 2 435
Отдавна ви чета, но реших чак сега да пиша.
Заради спойлера някак имам лош привкус за довечера, знаейки, че
Скрит текст:
шубето
побеждава. Чак не ми се гледа. Страшно противен.
Игрите съм гледал сезон 6 и сега сезон 7, но друг сезон и друго бг реалити повече няма да гледам със сигурност.
Дяволо доста пъти каза, че продукцията ужасно обърка този сезон и съм напълно съгласен с него, добре че е Калинката, че да задържа интереса.

#СезонанаКалин
#Мироешубе
#Алексевелик

# 2 436
  • Някъде там...
Е, то Шубето и неговият пръв другар Шопа вече пускат сторита. Съмнявате ли се още кой побеждава?
Калин е слоделил анкетата на Фифо. Там той води с 88%.

# 2 437
  • София
Моля ви се...

И колко пъти да ви напиша, че лаптопа на Ръждавичка трябваше да е за Безименните.
Там щеше да има 5 от 5 позитивен Лаптоп.
На кого са се мазнили Траян, Лапунов , Александра ? Докато записват лаптопите  участниците не знаят кой ще се хареса навън...

Визирам Пекин, Николета, Радостина и Сапунджиева.

# 2 438
Но Миро не е най-лошия човек в България.

Не , миробезслав не е най - лошият човек в България -факт .
Но е най- лошият , във всички смисли на ЛОШ, човек участвал във всички сезони на ИВ.

# 2 439
Дяволо, правилно казваш, накрая, който е играл по-амбицирано печели. Да приемем, че всички битки в сезона са на този принцип - по-добрият печели. Защо обаче твърдеше, че отпадането на Ръждавичка е нагласено, поне в началото, трудно ти беше да повярваш, че е заради едната ръкавица и беше сигурен, че има нещо гнило. След тази загуба на Ръждавичка, чисто статистически, Радостина има повече победи от нея. Би ли казал, че е най-силната жена този сезон?

# 2 440
Дяволо, правилно казваш, накрая, който е играл по-амбицирано печели. Да приемем, че всички битки в сезона са на този принцип - по-добрият печели. Защо обаче твърдеше, че отпадането на Ръждавичка е нагласено, поне в началото, трудно ти беше да повярваш, че е заради едната ръкавица и беше сигурен, че има нещо гнило. След тази загуба на Ръждавичка, чисто статически, Радостина има повече победи от нея. Би ли казал, че е най-силната жена този сезон?

Той си противоречи постоянно ) , главното за него са двамата му фаворита .
Коментарите си ги върти както му е удобно за в момента )

# 2 441
,
Няма този заслужава, онзи не заслужава. Има полуфинал и финал, излизаш и биеш. Ако не биеш, някъде нещо те е спънало, не си го направил както трябва. Това не те прави по-малко заслужили или незаслужил. Калин завинаги ще си остане любимец. Но Миро не е най-лошия човек в България.
Не го отричам, Дяволо! Точно така е! Ако Миро си победи честно значи той е победителят в Игри на волята Сезон 7.
Но коментарът ми беше относно добрата му социална игра и как, видиш ли, ние не можем да я оценим, защото не разбираме от стратегически реалита.
Та моето мнение е, че НЕ, той нямаше добра социална игра. Калин е по-добър от него в социалната игра.
Миро побеждава в Игри на волята сезон 7, защото побеждава във финалната битка. Това е.

# 2 442
Калинката до голяма степен направи сезона за мен. Най-вероятно нямаше да го гледам без негото участие и много ще ми липсва да обсъждаме, да ловим калинки и изобщо да сме сплотени относно подкрепата си за него. 🐞

# 2 443
  • София
Дяволо, правилно казваш, накрая, който е играл по-амбицирано печели. Да приемем, че всички битки в сезона са на този принцип - по-добрият печели. Защо обаче твърдеше, че отпадането на Ръждавичка е нагласено, поне в началото, трудно ти беше да повярваш, че е заради едната ръкавица и беше сигурен, че има нещо гнило. След тази загуба на Ръждавичка, чисто статистически, Радостина има повече победи от нея. Би ли казал, че е най-силната жена този сезон?

Естествено, че не е най-силната Радостина.
Ръждавичка е номер 1 за всичките 7 сезона като набор от комплексни качества за Арената.
При Калин обаче не е така, защото при мъжете конкуренцията е убийствена и за мен има по-способни и комплексни от него. Мирослав не е такъв. По-скоро са равни, въпреки че Калин за мен е по-комплексен. Но нека видим полуфинала и финала и кой как ще се справи.

# 2 444
Хаха това е меме страничка.  Този Понеделник Щонов е нещо, като Данчо полицая. Трол

Благодаря за пояснението! И двамата не ги знам, защото не ползвам ФБ 🫣

Общи условия

Активация на акаунт