💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 127 597
  • 3 083
  •   36
Отговори
# 2 940
  • Буркина Фасо
Дяволо трябва да благпдариш на играчи като Калин за темата. Те направиха сезона! Калин ни накара да застанем пред екрана и да гледаме.

Ф4.

#сезонанаКалин#!
стига де ....и без него пак щяхме да гледаме. ад със сигурност. Grinning

# 2 941
Струва ми се, че Мирослав спечели, защото беше мотивиран-чака дете, има семейство, 100 хиляди ще им помогнат. Не ще скача и бяга, ами направо ще лети. Калин беше разсеян, не успя да се съсредоточи, а накрая беше късно. Като заговори , че не му е за парите, Алекс го погледна леко бесен. От Алекс очаквах повече, а той се превърна във фон и ментор на Калин. Негово право е да не играе, но намаля напрежението, което следва да е финално.

Хареса ми сезона, съжалявам, че не го гледах от началото. Дадоха анонс, че ще видим отборите в Черешката на тортата от пети януари. Чикагото се вихреше на масата.

# 2 942
Миро се самоизваял като един брутален състезател JoyJoy къде беее, под храста ли Joy

# 2 943
Браво на Калин. Издържа с чест и достойнство. Беше отборен играч, мотиватор и светлина за племето си. Не се изцапа от тинята, която пръскаха Миро и компания. Изгря звезда, хора! Можем само да сме благодарни, че ни радва тези месеци до край и нито за миг не ни разочарова, дори накрая. Да е жив и здрав!

# 2 944
Това в подкаста да сложат Миро и Алекс е супер странно решение - 1ч15 мин за Миро, 2ч30 мин за Алекс. Къде е Калин, не е ясно.

# 2 945
Клипчето от роднините на Калин, разплака дори Ралица! Калин е богат, наистина богат. Той има лудото си семейство!

Играта беше тежка, Калин не се раздаде. Но този сезон е сезона на Калин. Беше един от първите номинирани. Блесна в игрите след това и изнесе сезона с усмивката, харизмата и зелените си очи!
За мен той е страхотен млад мъж, за пример. Знае какво иска, не се колебае да каже в очите ти всичко и ако си му приятел е до теб винаги.
Браво Калине!

# 2 946
Почти съм сигурна, че Калин е ходил на повече битки, и е стоял почти колкото Миро на изолатор, поне последните три седмици беше там и една с феномените, да не ми говори Ралица за комфорт.

А ако подкаста на След игрите, Миро и Алекс са заедно, а Калин е сам ...ами той е любимец и на "След игрите" значи Simple Smile И техния победител ...заедно слагат участници след двойна елиминация хахахаха

# 2 947
Още като падна Чикагото и даваха анонса с лууканките, писах, че ми е чудно какъв ще е финалния анонс за Мирка! Нещо не и се запомни, но как да е!
Мисълта ми беше, че за Дино и Чикагото дадоха как вземат храна за племето, въпреки че  луканкките ги конфискуваха заради тъпата баница! А в това време Мирко си лапал от бензинджийския пазар на Томето!

# 2 948
Възможно ли е да са ги притиснали с договорите? Това не беше Калин, сякаш нарочно се мотаеше. Поне си остана нашият победител. Ако не беше той, никой нямаше да им гледа сезона. Дано поне парите да идат наистина за бебето.

# 2 949
Калин е Ръждавичка 2.С разлика,че тя не млъкваше,а той дали върза и три изречения.
Сам да се биеш,трябва да те е най много яд.

# 2 950
Абе не знам… Тази година това прощално парти за финала беше направо смешно. Събрали са се някакви сулю и пульо, дето отпаднаха още първата седмица. Калин, Лапунов, Иво — дори и Миро го нямаше. Нали уж това трябваше да е тяхното парти?
Тази година просто го няма онова събиране, което го имаше в предните сезони.

Финалът беше ужасен. Не знам… Калин наистина даде всичко от себе си и пак беше на косъм. Просто така се случи — не беше във форма, но и сам си го каза: има по-важни неща от победата.
Явно затова и Томи се обади, че не сме видели Калин на „истинска“ силова битка и че не бил непобедим.

Брей… То да си шампион не значи да буташ една умряла вагонетка. Ужас. Дано поне му се реваншират — или ако участва в „Сезам“, или в „Ол Старс“, или ако брат му се пусне догодина.

И още нещо ме изненадва — защо не пускат сторита? Ало? Симона, Гизем, Николета… нищо за Калин.

А това, че Калин бил „в комфорт“… той си го е направил! Това се нарича отлична социална игра. Другият беше пратен постоянно на битки, защото племето му беше слабо — никой не е виновен. И нека не забравяме, че той се беше нахранил две седмици повече от Калин. Всички удобно го забравиха.
Мале, как ме е яд… Това е единственият финал, който ме е яд да го гледам.
Просто целия сезон и като хората и тн ми паднаха рязко в очите и да чачам си подкастта с Калинката и това е .

# 2 951
И поздрав от Калинката за 9 те му хейтъра тук и някъде из социалните мрежи колко точно му пука.😂😂😂Евала момче.🩵
Даже може да отидете и да чуете и песена към снимката .Хубаво да ви стане 😄

Чакаме подкаста с победителя на публиката сега .

# 2 952
Ей го Калин - с важната за него печалба

Не е необходимо да си победител, за да си вдъхновител!

Това в подкаста да сложат Миро и Алекс е супер странно решение - 1ч15 мин за Миро, 2ч30 мин за Алекс. Къде е Калин, не е ясно.

# 2 953
  • София
...

Благодаря на всички в темата!
Всички заедно я направихме номер 1 в Бг Мама! Blue Heart

Подобрихме и рекорд за Бг мама и телевизионните формати:
1069 маймнки на клона, въпреки късният час!

А аз сега започвам мащабната анкета. Simple Smile
А представи си колко народ щеше да е на клона, ако Калин беше победител не само в нашите сърца?!

# 2 954
Еми в крайна сметка този сезон повече ми хареса от миналия,но само ѝ единствено,заради играчите.
Имахме една прекрасна Фаза 1 и напълно противоположна 2-ра.
И това се дължи на постоянните намеси на продукцията.Като започнем с евтиния цирк с баничката,племето на безименните,бутането на жените и техните сектански наклонности за коалиции,преливането на играчи и най-вече безобразния глад на Изолатора.
Мирослав на финала беше по-мотивиран за което браво,но не размаза Калин както Ралица твърдеше.
Много ме е яд,че Траян не беше на финала,сигурен съм,че щеше да е негов.
Този сезон изкара страхотни образи,които остават завинаги в сърцата на феновете.
Изводът е колкото повече се меси продукцията,толкова по-зле

Общи условия

Активация на акаунт