💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 125 658
  • 3 046
  •   334
Отговори
# 2 955
  • София
Благодаря за компанията приятели.
Тази вечер аз не гледах. Не заради Миро и неговата победа, която се знаеше от преди. И в предишни сезони се знаеше победителя, но гледах. Тази вечер не гледах заради себе си. Снощи чашата ми преля. Не за друго, а защото както писах преди не приемам това, че обикновената гадория се назовава гръмко социална игра. Не е моето. Всеки ден гледам как се пробутват неприемливи за мен неща, назовавани по друг начин, а в същност нищо ново. Как се лансират безочието, преименувано на пробивност,  безхаберието наречено дистанциране, бездействието като всеки сам си преценя. Лично мнение, не претендирам за правилност.
И ако това тук, на екрана е отражение на обществото ни, ние сме в кучи г@з. И то зашит след влизането ни.
Извинете за откровението, ако админа прецени да го изтрие.
Благодаря отново за компанията, до нови срещи. Надявам се.

# 2 956
Поздравявам Калин и Алекс за участието. Миро ще се опитам да го забравя, че не се живее с постоянни пориви за повръщане!
Няма да е трудно- отне ми 2 минути😄

# 2 957
Бре само тази продукция ги е виждала и помни тези 7 индивидуални на Мирослав и какъв социален дискомфорт е търпял. Защо не казаха колко пъти е бил лидер на отбора и колко пъти е взимал отговорни постове, също колко капитански битки има - а правилно, николко. Продължи едно капитанство, след като Диното и Чикагото му гласуваха доверие, ама явно са го направили от добро сърце, та горкият вълк-единак да не се чувства толкова отритнат. Това ще да е. Grinning Честита да му е победата! Нека той и семейството му да са здрави. Нищо лошо към тях. Ще се коментира за него още ден-два и ще се забрави.
А за моя топ фаворит няма смисъл да пиша и аз, всичко сте казали - сезонът на Калин! Blue Heart

# 2 958
  • София
Много му е "сладка" победата на Миро, щом както казахте си е заключил коментарите в иг.
 Мерси съм за такава победа...

# 2 959
За тези, които не искат да слушат Миро, скимнах първата част да стигна до Алекс:
 - не искал да играе първоначално с Дино, заради характера на Дино, но после като се опизнали малко съжалявал но за това започнали да играят с Пекин и Десислава
- не мислел как ще изглежда пред хората, играел себе си
- за храната, каза че доста повече е говорил пред камера и се е извинил, но се е извинил
- жена му ревала като го гледала колко бил остлабнал по телевизията
- за номинацията на Калин, донякъде разбрал защо са се жегнали, но за него не разбрал както трябва
- на живо всичко било позитивно. Спирали го "интелигентни, хубави хора", хейта бил само онлайн, можел да си спре интернета и готово.

Като цяло каза, че обмисля дали да участва в Сезам  а-у, заради реакцията на публиката. И не толкова че ще е там, а че жена му и родителите му ще чуят, коментарите са повлияли на тях.

Това сигурно е 5% от цялото нещо, ама не успях да издържа!

Неприятен ми беше да го слушам, съжалявам. Даже Ваня докато теглеше тирадата за хранилката и какви били хората онлайн а-у, не ме подразни толкова.

Почвам да гледам Алекс с кеф.

# 2 960
Най-лошото е,че Калин издиша на последните две битки и трите поредни изолатора в най-неподходящия момент си оказаха влияние.
2 дни са прекалено малко време за каквото и да е възстановяване.

# 2 961
  • Буркина Фасо
ако обиколките бяха по-малко на брой Калин щеше да победи. явно дълго време на тежко натоварване му е трудна задача.

# 2 962
  • Берлин
Миро бил мотивиран и тн...стига, бе хора. Аз знаех кой е победителят преди да е сниман финалът. Изгледах някой и друг епизод, този не го фиксирах и реших, че приятелката ми ме е хвърлила по върбите. Майка ми е фен, бях й на гости в Бг и там започнах да гледам. Удържах обещанието си да не споделя финалиста. Само 3мата финалисти посочих на лични на няколко човека. Толкова.
Не знам ще гледам ли пак, аз май ги карам през 2-3 сезона. Но този беше доста манипулиран. Радвам се, че видях читави хора на арената, а и в темата.
Дяволо, въпреки пристрастията ти и слабите прогнози, продължавам да твърдя, че никой във форума не прави по-добри теми от теб. Ще се видим в тази за световното.

# 2 963
  • На Изток от Рая
Амии, честито на Миро, обаче още ми е пред очите как Калин тръгна след като свърши с куба или вагонетката, не помня и се върна за да пие вода!!! Човек, ти си на финал, губиш ценни секунди, сигурно е мръсна жега и душата ти е излязла от зор, ама не може да се връщаш за да пиеш вода. Дали наистина е възможно да не си е давал зор, защото това не беше Калин от полуфинала.
Много ме е яд и до последно се надявах, но му прощавам, защото той беше там да се забавлява и в крайна сметка спечели любовта на зрителите.

# 2 964
Миро бил нарочен, нищо че беше на 3 номинации само.
Ивайло ако беше на финал щеше да го смаже.
Какво го хвалите този Миро роднините, направете му забележка за гнусното отношение към други играчи.
Как да го приемем за победител.
И какво сам се нахъсва и си вика и на арената тичаше като насран?!
Абсолютно нелепо изглеждаше.
Ването ( явно жена му ) обяснява че снимката ще му е на корицата, да си прочете коментарите и едва ли още ще се кефи.
Аз такива мизерници няма да гледам.
Както Ивайло каза какъв пример даваш с този на децата си.
Проблемът е начинът по който стигна.

# 2 965
  • София
Любопитно ми е колко от играчите в този сезон поздравяват победителя в социалните медии?

Когато отпадна Траян много хора се включиха с мили думи за него.

# 2 966
Прегледах ИГ профила на Мирослав - поздравяват го...Оуу каква изненада: Шопа, ТониОйл и Александра. Laughing

# 2 967
  • Буркина Фасо
честна победа за победителя.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 23:51 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 2 968
Ей го Калин - с важната за него печалба

Не е необходимо да си победител, за да си вдъхновител!

Това в подкаста да сложат Миро и Алекс е супер странно решение - 1ч15 мин за Миро, 2ч30 мин за Алекс. Къде е Калин, не е ясно.
Той май ,Рожден ден, има иначе ме кефи, събрал се с приятели и близки ,не да ходи там с другите  на бара хаха голям, нямало е друг като него  наистина.
И също ,те с Миро бяха рамо до рамо, през цялото време, просто на пъзела шанс стана и да, и се обърка ,умората напрежението, пък и той си беше за фъна там не за парите тея 100 бона, ся като дойде еврото ,бързо ще свършат  .
Чакам да почнат ,да поздравяват Калин и участниците ,или пък може да не го харесват вече ,щото се цепи от тях и си движи с други неговите хора.Знаем ли

# 2 969
😂😂😂😂😂 стожерите на принципната позиция в игрите
Прегледах ИГ профила на Мирослав - поздравяват го...Оуу каква изненада: Шопа, ТониОйл и Александра. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт