💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 125 789
  • 3 050
  •   321
Отговори
# 2 970
😂😂😂😂😂 стожерите на принципната позиция в игрите
Прегледах ИГ профила на Мирослав - поздравяват го...Оуу каква изненада: Шопа, ТониОйл и Александра. Laughing

# 2 971
  • гр. Шумен
За първи път ми свършиха лайковете! Еха! 😭😮😮

Както казах, Калин е победителят за мене. Който завърши втори този формат е истинският победител, така или иначе. Така че... 🤷‍♀️😝😇😇

# 2 972
Защо наистина епизодът на ПОБЕДИТЕЛЯ е общ с този на друг участник?
Миналата година епизодът с Мартин, който получаваше баш хейт, много грозни обиди навсякъде, беше самостоятелен. Доста нечестно.

# 2 973
За първи път ми свършиха лайковете! Еха! 😭😮😮

Както казах, Калин е победителят за мене. Който завърши втори този формат е истинският победител, така или иначе. Така че... 🤷‍♀️😝😇😇
Обаче наистина — явно полуфиналът не трябва да се печели, ако искаш да си първи после.
Симеон,
Фифо,
Момчи,
Добрин,
Калин…

Иначе това е прецедент — победител е човек без визитка, без капитанска битка и без да е бил там от ден 1. Егати победителя. Не изглежда лош човек, но не е моят победител. Искам римач или някакво гласуване, за да се обяви истинският победител.

А това с подкаста е пълен цирк — победителят ти е в един подкаст с Алекс и още същата вечер е качен. А подкастът с истинския победител ще е самостоятелен и дано да е минимум 4 часа.

Имаше един лаф, че никой не помни втория… ама е грешен. В Игри на волята винаги вторият е истинският победител:
Юлиян,
Фифо,
Момчи,
Калин…
Дори и Добрин беше достоен.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 23:54 от Mane007

# 2 974
Празнуват финала на Игрите. Вижте му какво пише на тениската на Калин.

# 2 975
Точно ти Ани , която разваляше темата с  негативизъм,  с обиди, постоянни упреци  кой е пейтър  , кой трол ( дори явно не знаеш знамението на думата ) , с грозни определения и епитети за участниците , които все пак се подлагат на нечовешки мъки и са в ужасни условия,  да говориш за хейт.
Напиши моля те  едно изречение само с позитивни думи .
Към  теб троле нищо позитивно никой не може да напише и каже .Айде със здраве ,и не ми губи ценното време .

# 2 976
Хаха, сложили са победителя в общ подкаст с номер 3? И това ако не е показно за това кой е истинския победител! Според мен ги е страх, че ако Миро е в самостоятелен подкаст, хейта ще изригне!
Това в подкаста да сложат Миро и Алекс е супер странно решение - 1ч15 мин за Миро, 2ч30 мин за Алекс. Къде е Калин, не е ясно.

# 2 977
  • София
Хубава битка, макар и с предизвестен край. Не разбрах, защо беше нужно Ралица накрая да му пили на Калин. Финалист е, спечели полуфинала, тук беше втори. Цял сезон се раздаваше. Напълно ненужно.
Браво, Алекс!
Калин спечели много повече от Миро, дано запази тази инерция и да надгради - има всичко необходимо.

# 2 978
Защо наистина епизодът на ПОБЕДИТЕЛЯ е общ с този на друг участник?
Миналата година епизодът с Мартин, който получаваше баш хейт, много грозни обиди навсякъде, беше самостоятелен. Доста нечестно.

Защото никой няма да го пусне и отдолу една добра дума няма да има.
С Алекс ще уравновесят нещата.
Роднините вижте сега колко хора ще спрат Миро по улиците да го похвалят как е играл и дали ще го викнат в някое училище, да каже на децата как като лъжеш, и си по тих от тревата ще стигнеш далеч далеч

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 23:57 от Ssstef

# 2 979
Празнуват финала на Игрите. Вижте му какво пише на тениската на Калин.
Точно! Само като ги видиш всичките сладури и ти олеква на душата🐞🫶

# 2 980
Ама и продукцията пак е за бой. Оставете на участниците шишета с вода на повече места. Не е необходимо някой действително да пукне на "свещената" ви арена.

# 2 981
Не исках и аз да гледам заради победителя, но в крайна сметка го гледахме цялото семейство и мога да кажа, ще Мирослав би заслужено - просто имаше повече мотивация и гореше за победата.
Калин естествено е победителят на сърцата, и без да си дава зор стигнаха почти едновременно на пъзела.
Все пак е успокоение, че Миро не спечели по нечестен начин или с помощ от продукцията, просто искаше повече победата.
Жалко за много други играчи, които щяха да го бият тук начело с Траян.
Сезонът все пак беше интересен за гледане, особено първата част.

# 2 982
Семейството на Калин е страхотно, щуро, истинско. Това е най-важното.
Алекс също има прекрасни деца, красиви. Представям си колко е забавно да имаш пълна къща с детски смях.
Чикагото си личи, че е душата на компанията.
На Миро родителите също ми бяха симпатични.
За финала-не знам какво му стана на Калин, ама не  можем да сме сигурни, че нарочно се е бавил. На този пек естествено, че ще пие вода, няма да припада я. Хората са различни- аз като тренирам, дори когато бягам маратон на голям пек не пия вода, просто така съм свикнала. Но има други, които при не толкова интензивни тренировки пият вода непрекъснато. Определно му беше трудно с вагонетката, сега да изпадаме в коснпирации, че нещо са я прецакали и е вървяла трудно, ми се струва малко нереално. На варелите пък просто летеше. Това с уцелването на греблата си е и малко доза къзмет. Така или иначе той пак настигна Миро, просто при пъзелите, и то точно от този тип,  понякога е въпрос на секунди, както се случи и сега. Въпреки, че загуби финала, Калин доказа, че е много по-добрия в останалите битки. Една битка, пък било и то финал, няма да промени този факт. Това момче правеше стратегиите, обясняваше как се минават елементите на съотборниците си, поемаше ключови постове. Не знам Ралица за малоумни ли ни смята,за да говори глупости кой бил изстрадал най-много и кой имал най-много победи...
Калин се забавляваше, Миро вкара яко злоба и победата за него беше на всяка цена. Мисля, че това беше ключът към победата.
Беше ми много приятно тук в темата, огромни балгодарности на хората, които я поддържат!

# 2 983
Аааа...Миро е тренирал при Калоян...Ах..Калоян го е поздравил в профила си...По приятелски. Беше ми странно Мирослав как умее да буда вагонетки, а виж ти каква била работата. И той е ходил при профи треньори.

# 2 984
Хаха, сложили са победителя в общ подкаст с номер 3? И това ако не е показно за това кой е истинския победител! Според мен ги е страх, че ако Миро е в самостоятелен подкаст, хейта ще изригне!
Това в подкаста да сложат Миро и Алекс е супер странно решение - 1ч15 мин за Миро, 2ч30 мин за Алекс. Къде е Калин, не е ясно.
По- скоро, че ще имат 200 гледания😉

Общи условия

Активация на акаунт