💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 126 246
  • 3 062
  •   260
Отговори
# 2 985
  • В Града на липите
…Вижте му какво пише на тениската на Калин.
Самата истина Grinning

Имах чувството, че Ралица и Павката му се караха, защото всички ги е било яд, че не е победил Grinning

# 2 986
Утре ли ще е подкастът с Калин? Не обичам да си губя времето с подкасти, но неговия ще гледам.
Аз лягам, че lo6omie от lo6omie.

# 2 987
Точно ти Ани , която разваляше темата с  негативизъм,  с обиди, постоянни упреци  кой е пейтър  , кой трол ( дори явно не знаеш знамението на думата ) , с грозни определения и епитети за участниците , които все пак се подлагат на нечовешки мъки и са в ужасни условия,  да говориш за хейт.
Напиши моля те  едно изречение само с позитивни думи .
Към  теб троле нищо позитивно никой не може да напише.Айде със здраве ,и не ми губи ценното време .
Ценното ти време го оползотвори да почетеш , да положиш усилия над възпитанието си и подобряване на изказа , да шлайфаш грубиянския си натурел ,  но ми се струва че при теб всичко е отдавна загубено . Твой и на близките ти проблем , за мен неприятно чувство като ти чета бисерите , въпреки опита ми да ги прескачам .
И пак не си разбрала -не пиши позитивно за мен , пиши  например за Калин без да има противопоставяне а хулене.

# 2 988
  • Някъде там...
Миро бил мотивиран и тн...стига, бе хора. Аз знаех кой е победителят преди да е сниман финалът. Изгледах някой и друг епизод, този не го фиксирах и реших, че приятелката ми ме е хвърлила по върбите.
Как така си знаела кой е победителят преди да е сниман финалът?!

# 2 989
Във фейса вълната е огромна, няма дори тролове да помпат за Миро. носи се слух за допинг/анти-допинг при битките на Калин и Ръждавичка или да натиск от продукцията да паднат ?! И двамата не приличаха на себе си и това е факт - влачеха се по терена прекалено очевидно.

И този дребен шрифт, че Продукцията избира победителя и като видяхме какви садисти са....ако всичко това е вярно, няма да съм изненадана.

# 2 990
Аааа...Миро е тренирал при Калоян...Ах..Калоян го е поздравил в профила си...По приятелски. Беше ми странно Мирослав как умее да буда вагонетки, а виж ти каква била работата. И той е ходил при профи треньори.

# 2 991
  • София
Хора не се дразнете толкова от победителя. Той си беше ясен. Тъпо ми е, че всичко беше толкова нагласено и, че не малко от участниците вероятно не са очаквали чак такова вмешателство. Имаше готини хора и не чак толкова. Заради първите гледах за първи път всеки един епизод. В предишните сезони тук там някоя битка и никога "социалната игра". Сега и разговорите ми бяха интересни, но това пак е заради участниците.  Някъде по средата на сезона от коментарите тук разбрах кой е Калин. Оказа се, че познавам родителите му и него самия съм го виждала като съвсем малък. Загубили сме връзка през годините, но се впечатлих какъв син са отгледали. Респект! Той е моят победител!

# 2 992
Празнуват финала на Игрите. Вижте му какво пише на тениската на Калин.
Интересно защо не се е събрал с участниците .

# 2 993
А какво става с грошовете, които им останаха?

# 2 994
  • София
Едно ще кажа за този сезон-Здрави,силни и сплотени-Феномени! Blue Heart
Честито и на победителя!

# 2 995
  • Берлин
Жабче, така. Писах кой ми беше източникът. И затова и в темата се въздържах от ранно включване, а обичам да обсъждам със съмишленици. Та така, знаех. Не че е голяма гордост това, просто...

# 2 996
…Вижте му какво пише на тениската на Калин.
Самата истина Grinning

"Феномен в Движение, Великолепен по Рождение"
Blue HeartBlue HeartBlue Heart

Сладур! Сигурно подарък от приятели е тениската Simple Smile

И тортата синя ...велико.

# 2 997
Празнуват финала на Игрите. Вижте му какво пише на тениската на Калин.
Интересно защо не се е събрал с участниците .
Защото има живот и извън телевизии, формати и слава. Въпрос на приоритети и лоялност🫶🐞

# 2 998
Не мога да се сърдя на Калин, че не е искал победата на всяка цена. Калин си е Калин, не проекция на моите/ зрителски желания. Ако съжалява за представянето, то това е негов урок и неговия живот, който той живее по собствените си разбирания. Баща му каза нещо много важно "изчисти си главата", може би не успя, а може би намери там нещо друго, което е било по-важно. Или пък Алекс успя да посади нещо, което към този момент не беше релевантно Stuck Out Tongue Winking Eye Пътят е да победиш себе си, а не да проектираш морални битки. Ох, ще си събера емоциите и утре с нови сили във фен-клуба

# 2 999
  • Някъде там...
Жабче, така. Писах кой ми беше източникът. И затова и в темата се въздържах от ранно включване, а обичам да обсъждам със съмишленици. Та така, знаех. Не че е голяма гордост това, просто...
Да, аз това го прочетох. Просто явно аз грешно интерпретирам думите ти, че победителят е бил избран преди да се изиграе финалът.

Общи условия

Активация на акаунт