💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 139 005
  • 3 241
  •   228
Отговори
# 3 060
Сезона беше много добър за мен, хиляди пъти по - добър и непредвидим от миналия. Колоритни участници. Доста от тях ми допаднаха като човеци: Ивайло, Ръждавичка, Наталия, Александра, Крис, Дино, Траян, Гизем, Лапунов, Дечо, Сапунджиева, Алекс, Чикагото.... И разбира се Калин Великолепни. Прекрасен каст. И направиха история в която имаше всичко: обрати, предателства, еротизъм, чест, мъжество, чувства, воля... За да се получи това, няма как злото да не наднича от сенките. Низост, малодушие и жестокост. Но другото - съзидателното е повече. Прекрасно е, че зрителите имат много точен критичен барометър. Има надежда на фона на всякакви Ергени, Биг Брадъри и пр. Калине давай напред и нагоре. Ти си белязан свише. Необикновен си момче. Вярвай и да знаеш, чакат те велики дела! Благодаря на всички ви от темата! С вас беше страшно интересно, поучително, забавно! Светли и щастливи празници ви желая от сърце Heart

# 3 061
Е, хора, историята приключи. Благодаря на спойлерите, защото все някак ме подготвиха за това финално разочарование, което си спестих в неговата пълнота. Мисля, че картината на развълнувания фикус не е гледка за всички очи, в това число и за моите. Усещането за несправедливост ме терзае и няма да ме пусне следващите дни. Дори да приемем, че тези чували са еднакво тежки, пак нещата си остават същите. Един случайник измъкна победата от хора, които я заслужаваха в несравнимо по-висока степен, защото бяха готини, самоизграждащи се, печелещи битки... защото те бяха хората на сезона: Ивайло, Ръждавичка, Дино, Траян, Алекс, Чикагото и най-вече Калин. Виновна ли е продукцията за станалото? Разбира се, че да. Сложеният над Мирослав чадър беше очевиден за всички: минаването му между капките в случая с пазаруването, толерирането на женската коалиция, захранването, игричките по време на съветите с тези гъвкави правила... Победата е процес, тя не е еднократен акт. Да, Миро вероятно не е "най-лошият на света", но е достатъчно бозав, мишкуващ, немъжки като поведение и мислене, че да е напълно ясно, че не би задържал пред екран никого, освен жена си и майка си.Остава загадка за мен защо точно той се оказа "избраният". И знаете ли, започвам да мисля, че  е от чиста проклетия и властнически комплекси от страна на продукцията. Всичко на принципа - той е, защото може да е всеки, когото си поискаме. Една жалка демонстрация на власт и убедеността, че догодина Игрите пак ще се гледат въпреки невзрачния победител и нагласения спектакъл. На какво ли ми прилича всичко това? Сами се досещайте. И, Миро, дано тези 100 хиляди те възмездят за презрението, с което целокупно беше облят. Дано си е струвало...за теб. Сигурна съм, че сбърканата ти ценностна система ще преглътне усещането за безчестие, с което изцапа сезона - ти и придворната свита от неориентирани девойки. Калине - надеждата, че има и други като теб, прекосяващи сутрин горите, ме изпълва с надежда, че имаме бъдеще като народ. Респект на цялата група, изброена в началото на поста ми. Бихте се достойно - така, както съм сигурна и че го живеете този живот!

# 3 062
Къде наистина е подкастът с Калин?

# 3 063
Къде наистина е подкастът с Калин?
утре е с Калин в неделя е с Чикагото
А неделя 7 декември ще е партито послучай края на сезона

# 3 064
За седем сезона само в два от тях е печелил участникът, за когото съм била- Милен и Андрей....и все пак Игрите си остават любимото ми предаване! Нищо, че в последните две години пропускам финалът.
Мартин и Алекса ми бяха по-антипатични от Мирослав. Той просто е безличен! Не е кой знае какъв злодей, но ще изяде големият хейт, защото победи най-достойният участник и любимец на всички нас! Ако го нямаше Калин, вярвам че на повечето от нас нямаше да е толкова антипатичен.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 02:03 от hrisi04

# 3 065
  • София
Жабче, така. Писах кой ми беше източникът. И затова и в темата се въздържах от ранно включване, а обичам да обсъждам със съмишленици. Та така, знаех. Не че е голяма гордост това, просто...

Е, ако наистина се е знаело кой е победителя, значи няма какво да го обвиняваме нашето момче, че нямал мотивация. А и Павката се изпусна, че фикуса даже не се поти. Правилно предположих, че са забъркали специални "витамини" значи. Горката ни калинка Sad

# 3 066
Тука положението беше същото както с Момчил и Рълев
Рълев летеше а Момчи се забави пък на полуфинала го смаза .
Сякаш отново гледах сезон 5 само че Рълев беше готин в случая.
Но съм съгласен, че основната причина за хейта към Миро е, че победи любимеца на сезона. Ако примерно беше спечелил миналия сезон, сигурно нямаше да има толкова, да не кажа никакви, отрицателни коментари. Просто е безличен, но не изглежда като лош човек — жив и здрав да е. Показa качества, но трябва да е благодарен, че Шопа, Томито и Давид отпаднаха по един или друг начин, защото щяха да му вземат мястото. А и на Чикагото трябва да благодари — ако се беше справил с тези лъжици, Миро щеше да е пътник.

Но да — не е лош човек, доста по-обран е от Мартин и актьора Алекса.
Само че сезонът трябваше да бъде спечелен от Калин. Дано поне в Сезам или Ол Старс покаже какво може

Иначе спокойно — съмнява ме да видим Миро в Сезам или Ол Старс. Самият той каза, че семейството му много се напряга от хейта и не би искал да им причинява това пак. Отделно има и бебенце, така че няма никакъв шанс да ги остави. Ако изобщо го викнат, ще е само с хонорар — иначе не вярвам да се върне.

Поне за разлика от Императора, който се бута навсякъде, Миро поне знае, че не е желан, и няма да се натрапва.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 01:47 от Mane007

# 3 067
  • Някъде там...

# 3 068
E, да не ставаме фанатици. Миро го бутаха да стигне до тук, но днес си победи честно. Калин нещо не беше във форма, дали слънчасал, дали нещо друго, но нямаше обичайния живец.
А и на пъзела нямаше късмет и може би от умора не мислеше пълноценно. По едно време го беше докарал до правилна позиция, но не се усети.
Но и ако Мирослав се е готвил трябва да е виждал този пъзел.

Днес не му беше ден на Калин. Предния ден играта беше негова, но не и днес. Малшанс.

# 3 069
Тука положението беше същото както с Момчил и Рълев
Рълев летеше а Момчи се забави пък на полуфинала го смаза .
Сякаш отново гледах сезон 5 само че Рълев беше готин в случая.

В сезона с Рълев и Момчил и той ми се струваше силен и той ходеше на битки.
Мисля че Момчил беше по-бавен защото е бил много контузен

# 3 070

Тамън се смиля да съжаля Мирко, че е смотан и бил тормозен някога си, и той вземе че изцепи нещо от рода "Самоизваях се като терминатор на арената", или там какво беше и... Confounded

Дааа, толкова е кринджав, че чак бера втора ръка срам дет'се вика😅

# 3 071
Хех, то как да се напъне да победи момчето. Joy

Абе сякаш го виждам като подигравателно. И също — не можаха ли поне едно стори да качат, за да поздравят Калин? Не е толкова трудно. Момчето си го заслужи. Личеше си, че не е неговата битка, че беше изморен и т.н., но въпреки това пак успя да го изравни. Беше на косъм това е

# 3 072
  • Някъде там...
Сега като го каза, всъщност няма поздравления. Едно само видях - от Радостина към Миро. И нищо друго. Странно.

# 3 073
Сега като го каза, всъщност няма поздравления. Едно само видях - от Радостина към Миро. И нищо друго. Странно.

Нали и аз така го видях… Тая година изобщо го няма това уважение и приятелство, дето започнаха още от сезона на Неделчо и Туджаров. Всяка година правеха парти за финала — сега нищо.
Калин си е с неговата си компания.
Сапунджиева — някъде сама по дискотеките.
Половината блато и племе на лечителите плус Николета, Ръждавичка,Чикагото и разни други забравени или направо нежелани образи като Пекин, Рада, Александра и т.н. — те пък също по дискотеки. Освен Симона и Чикагото, другите… нито ги помним, нито ги искаме.
Нито Алекс е там, нито Миро, нито някой “по-важен” за днешния ден. Няма ги и любимците като Иво и Лапунов. Там е някаква Калина, адашка на Калин, дето дори не знам коя е — и това е.
Йордан единствено качи стори да поздравява Калин и Чикагото, и някой май го беше репостнал. Буквално толкова. Ръждавичка само едно стори за Алекс качи. Блатните си поздравиха Миро и това е.
И последните постове на официалната страница – почти никакви лайкове от играчите. Явно им е писнало или ддз…
А аз лично очаквах поне Дино, Траян, Гизем, Николета, Симона, Ръждавичка и останалите уж “близки” на Калин да качат нещо. Нали уж му бяха приятели там. Явно след игрите не са останали чак толкова близки.

# 3 074
Ох, много беше дразнеща тая женкарска роля, в която все се опитваха да вкарат Калин. Той за Гизем сигурно не се беше сещал от 2 месеца, а Николета не мисля, че някога изобщо беше харесал, но водещите не пропускаха да го 'избъзикат', че мислел за някоя жена и затова бил разсеян. Даже като даваха клиповете с близките хора го подкачаха дали чака такъв от тия двете, той май малко се издразни и измърмори под нос "може и без тях да минем". Много беше нелеп тоя сценарий според мен и хич не му допадаше, че постоянно му го натрапват. Че и сега след игрите продължават🙄

За Алекс си мисля последните дни - тоя човек стана машина. Аз не мога да повярвам, че е на 51г, наистина трябва са служи за пример на всички ни, че не трябва да се ограничаваме заради предразсъдъци, не трябва да се предаваме никога. Той наистина се "изгради в един терминатор" или както там беше култовата фраза😁

Общи условия

Активация на акаунт