💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 139 694
  • 3 249
  •   195
Отговори
# 3 000
Жабче, така. Писах кой ми беше източникът. И затова и в темата се въздържах от ранно включване, а обичам да обсъждам със съмишленици. Та така, знаех. Не че е голяма гордост това, просто...
Да, аз това го прочетох. Просто явно аз грешно интерпретирам думите ти, че победителят е бил избран преди да се изиграе финалът.

И аз искам да разбера как така някой е знаел ПРЕДИ да бъде заснет и изигран финалът, кой ще спечели ...ако това се има предвид

# 3 001
  • Берлин
Не знам подробностите как са изиграли.

# 3 002
  • Дубай
Калин,  победителят в сърцата хората ! Победил в живота!Любимецът на народа.
Честито да му е на Миро!
Сезонът беше интересен, въпреки всички ядове, които имах през него. Благодаря за компанията и темата!

# 3 003
Всъщност Калин и Алекс май не са тренирали при треньори на продукцията?
Чикагото и той май.
Ако някой е по-запознат може да сподели. Някак си обаче ми се струва, че това има значени и тези при официалните треньори си ги бутат повече.

# 3 004
  • София
При предходни битки не бяха ли бутали и по-тежки колички? Нещо към 650 кг? Много ми беше странно как се спихна Калинката, а другите почти подтичваха. Даже и Алекс.

# 3 005
Няма рожден ден. На 25 .09 е роден Иначе истинските му приятели вече са качили поздрави. Той не е от заладжийско-инфлуенсърската клика на голяма част от участниците. И по-добре 😉

Ей го Калин - с важната за него печалба

Не е необходимо да си победител, за да си вдъхновител!

Това в подкаста да сложат Миро и Алекс е супер странно решение - 1ч15 мин за Миро, 2ч30 мин за Алекс. Къде е Калин, не е ясно.
Той май ,Рожден ден, има иначе ме кефи, събрал се с приятели и близки ,не да ходи там с другите  на бара хаха голям, нямало е друг като него  наистина.
И също ,те с Миро бяха рамо до рамо, през цялото време, просто на пъзела шанс стана и да, и се обърка ,умората напрежението, пък и той си беше за фъна там не за парите тея 100 бона, ся като дойде еврото ,бързо ще свършат  .
Чакам да почнат ,да поздравяват Калин и участниците ,или пък може да не го харесват вече ,щото се цепи от тях и си движи с други неговите хора.Знаем ли

# 3 006
Мисля че ми дойде предела и следващ сезон няма да гледам.
Общо взето гледам че побеждават лъжите и лицемерието в спортно състезание/шоу/сценарий/цирк

# 3 007
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хора, няма договори тук.
Игра се и по-добрия печели.
Викаш само Ръждавичка падна по договор, всичко останало си беше абсолютно честно отначало докрай? Joy

Хем от месец знаех кой печели, хем пак се ядосах и ме заболя главата. Лично държа Чикагото отговорен за това, че Мирослаб додрапа до финал и за този развой на събитията. Как можа да е толкова смотан с тези лъжици! Големи му били ръцете, дрън-дрън. Все едно да каже, че понеже са му големи ръцете не може да борави с лъжица на масата. Глупости! Просто не е никак ловък и не схвана през цялото време как да действа. Сериозно съм му сърдита! Направо подари победата на Миро.
А Калин нямаше ден, това е. Беше бавен, беше изморен, не беше себе си. И въпреки този факт пак беше наравно с Миро, който търчеше през цялото време и зверски си даваше зор. А ако само не беше проспал това, че е само на ход от решаването на пъзела, нямаше сега всички да се ядосваме. Как пък за 7 сезона не спечели някой масов фаворит?! Но здраве да е! Каквото било - било. Моят победител е Калин. И морално, и физически, и социално, и всякак. Няма значение, че не взе чека, той е този, който ще се запомни.

Успех в живота, Калине! Заслужаваш само хубави неща да ти се случват. Радвам се, че има такива стойностни млади хода като теб! Даваш надежда, че не всичко е изгубено.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 00:57 от Reinа

# 3 008
Хубав сезон.Дали е било нагласено или не все тая вече..Било каквото било.Миро взе това което желаеше тоест чека.Калин взе емоцията от предаването .Също остана доволен .Живота продължава за всички.

# 3 009
Чикагото е постнал снимка с камъчето подписано от Ралица. Много сладко. Абе Феномените си бяха супер, много настроение създадоха Калин Великолепни и сие.

# 3 010
Не  искам да съм на мястото на Миро.....

# 3 011
  • Дубай
Чикагото се е готвил при Геша, а Калин е самороден талант. И какво излиза, че един пещерняк е в пъти по-добър от протежетата на така наречените треньори на продукцията.... Въй, както казва Дино!

# 3 012
И един възможен отговор защо на Калин му сипа Ралица. Как не го е срам да е такъв самороден талант?
Аааа...Миро е тренирал при Калоян...Ах..Калоян го е поздравил в профила си...По приятелски. Беше ми странно Мирослав как умее да буда вагонетки, а виж ти каква била работата. И той е ходил при профи треньори.

# 3 013
Мирослав се е готвил при Калоян! Да се знае!

#сезонанаКалин#!
А тези лицензирани треньори каква роля играят? Като в училище - ако не купиш сборника на госпожата, тя няма да ти пише шестица?

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 00:15 от Chapka

# 3 014
  • София
PAPURCHE MEHURCHE, много интересни неща подхвърляш, писала ли си повече в спойлерите? Можеш ли да разкажеш още нещо "вътрешно"? По каква линия е избран тазгодишния победител?

Тамън се смиля да съжаля Мирко, че е смотан и бил тормозен някога си, и той вземе че изцепи нещо от рода "Самоизваях се като терминатор на арената", или там какво беше и... Confounded

Общи условия

Активация на акаунт