💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 133 731
  • 3 150
  •   247
Отговори
# 2 985
  • Някъде там...
Миро бил мотивиран и тн...стига, бе хора. Аз знаех кой е победителят преди да е сниман финалът. Изгледах някой и друг епизод, този не го фиксирах и реших, че приятелката ми ме е хвърлила по върбите.
Как така си знаела кой е победителят преди да е сниман финалът?!

# 2 986
Във фейса вълната е огромна, няма дори тролове да помпат за Миро. носи се слух за допинг/анти-допинг при битките на Калин и Ръждавичка или да натиск от продукцията да паднат ?! И двамата не приличаха на себе си и това е факт - влачеха се по терена прекалено очевидно.

И този дребен шрифт, че Продукцията избира победителя и като видяхме какви садисти са....ако всичко това е вярно, няма да съм изненадана.

# 2 987
Аааа...Миро е тренирал при Калоян...Ах..Калоян го е поздравил в профила си...По приятелски. Беше ми странно Мирослав как умее да буда вагонетки, а виж ти каква била работата. И той е ходил при профи треньори.

# 2 988
  • София
Хора не се дразнете толкова от победителя. Той си беше ясен. Тъпо ми е, че всичко беше толкова нагласено и, че не малко от участниците вероятно не са очаквали чак такова вмешателство. Имаше готини хора и не чак толкова. Заради първите гледах за първи път всеки един епизод. В предишните сезони тук там някоя битка и никога "социалната игра". Сега и разговорите ми бяха интересни, но това пак е заради участниците.  Някъде по средата на сезона от коментарите тук разбрах кой е Калин. Оказа се, че познавам родителите му и него самия съм го виждала като съвсем малък. Загубили сме връзка през годините, но се впечатлих какъв син са отгледали. Респект! Той е моят победител!

# 2 989
Празнуват финала на Игрите. Вижте му какво пише на тениската на Калин.
Интересно защо не се е събрал с участниците .

# 2 990
А какво става с грошовете, които им останаха?

# 2 991
  • София
Едно ще кажа за този сезон-Здрави,силни и сплотени-Феномени! Blue Heart
Честито и на победителя!

# 2 992
  • Берлин
Жабче, така. Писах кой ми беше източникът. И затова и в темата се въздържах от ранно включване, а обичам да обсъждам със съмишленици. Та така, знаех. Не че е голяма гордост това, просто...

# 2 993
…Вижте му какво пише на тениската на Калин.
Самата истина Grinning

"Феномен в Движение, Великолепен по Рождение"
Blue HeartBlue HeartBlue Heart

Сладур! Сигурно подарък от приятели е тениската Simple Smile

И тортата синя ...велико.

# 2 994
Празнуват финала на Игрите. Вижте му какво пише на тениската на Калин.
Интересно защо не се е събрал с участниците .
Защото има живот и извън телевизии, формати и слава. Въпрос на приоритети и лоялност🫶🐞

# 2 995
Не мога да се сърдя на Калин, че не е искал победата на всяка цена. Калин си е Калин, не проекция на моите/ зрителски желания. Ако съжалява за представянето, то това е негов урок и неговия живот, който той живее по собствените си разбирания.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 07:46 от sunrise_sunset

# 2 996
  • Някъде там...
Жабче, така. Писах кой ми беше източникът. И затова и в темата се въздържах от ранно включване, а обичам да обсъждам със съмишленици. Та така, знаех. Не че е голяма гордост това, просто...
Да, аз това го прочетох. Просто явно аз грешно интерпретирам думите ти, че победителят е бил избран преди да се изиграе финалът.

# 2 997
…Вижте му какво пише на тениската на Калин.
Самата истина Grinning

Имах чувството, че Ралица и Павката му се караха, защото всички ги е било яд, че не е победил Grinning

Ех, на тортата е той.
Калине, дай снимка да видим тортата

# 2 998

Как точно са го нагласили?
Явно или са им казали да не бързат, допинг или количката е била напълнена със 200 кг чували?

# 2 999
Калин е побдвителят този сезон - не е гледал игрите, не е ходил при профи треньор. Въобще нищо не е правил, а само за емоцията е бил там. Объркването му на пъзела му изяде главата. Знаеше го, но не запази типичното си негово хладнокръвие.

Мирослав се е готвил при Калоян! Да се знае!

#сезонанаКалин#!

Общи условия

Активация на акаунт