💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 131 719
  • 3 116
  •   257
Отговори
# 3 090
Жалко, че спойлерът излезе верен, но това не може да отнеме ореолът на Калин и факта, че той е победителят на зрителите!

Че Миро беше нахъсан на макс за победата, беше си и да му е честита, просто не е запомнящ се играч, а и начинът, по който стигна до тук беше много противоречив и остави горчив вкус.

Имам съмнения относно теглото на самата количка, чувалите също не знам дали му бяха толкова тежки колкото казаха, просто мега странно неговата количка как хвърчеше, а на Калин, който е по-як от Миро, едвам мърдаше (дори и да не е сложил правилно чувалите).

Подразни ме и Павел със забележките, че Калин пиел вода 😡 Ами, дай да колабира на арената и да направи нещата за М-то още по-лесни. А и, защото Павел стигна до финала, та да дава мнение кой какво да прави 😤

Но, имаше нещо необичайно в цялостното преминаване на Калин, може наистина да му е било зле от жегата и да не му е стигал въздух и да се е изморил, но не мога да се отърся от чувството, че не е само това.

Не търся под вола теле, М-то си игра и си мина всички елементи стабилно, това няма как да се отрече и в допълнение с, явно, много по-голямата мотивация за чека и ето - взе го.

Но публиката ще помни Калин, ще помни Алекс, това са играчи, които бяха изваждани многократно от зоната на комфорт и се справиха и оцеляха. Участници със сърца, които горяха в игрите и им пукаше.

Алекс заслужава големи адмирации за представянето си, след онзи отказ на стената се стегна и се трансформира в машина. Превърна се и в ментор и опора на Калин, бащински то заобича и го подкрепяше и това даде допълнителен тласък на Маугли.

Сезонът ми хареса, беше пъстър, имаше готини участници, България откри Калин и Лапунов, какво повече да иска човек?

За първи път ще гледам подкаста на предаването с Калин и частта с Алекс, дано Ваня ти остави да говорят повече те.

Ще ми липсват Игрите всяка вечер, най-вече заради Калин.

# 3 091
Ето и най-доброто от финалния епизод.
Клипът с три минути и 15 секунди Калин

Кликнете на картинката и после още веднъж за да пуснете клипа.

Благодаря!Насладих се още веднъж на един от любимите ми моменти - когато каза на Пекин в очите "Няма да стане, да знаеш. Двамата с Алекс ще ви оправим"
Ще ми липсва усмивката на това слънчево момче...

# 3 092
Аз видях намесата на продукцията с закривеното колело на вагонетката на Калин.
Една такава лека намеса и вагонетката, става  небутаема Wink
Калин едвам я помръдваше , а Фикуса му варвеше като по масло!!
Калин не е толкова глупав, усети се и му стана кофти.

# 3 093
Мъките на "шампиона"  Wink
Слагам го скрит тоя гиф за да не  разваля вкуса на ценителите.

Скрит текст:

# 3 094
  • София
Кофти, кофти - усещането след финала. Не беше победен от Миро Калин, нито сам се прецака, не мисля че му е било и наредено да не играе, не мисля че са дали допинг на единия, просто нещо е манипулирано по трасето. Никой не може да ме убеди, че тежаха еднакво чувалите и тн. Но не знам дали сами избираха кой по кое трасе да поеме, така че не знам това ли е със сигурност. Да, жегата е еднаква за всички, но не всички имат еднакъв толеранс към нея. Неадекватни бяха коментарите по този повод на Павел. Както видяхме, Калин си му дишаше във врата, независимо от спиранията за глътка вода и въздух. Всички ще те помним, Калине! Heart Огорчението остава за публика и други участници, които все се записват, въпреки че отдавна се говори колко е манипулирано всичко. Алекс беше много ядосан. Не само на Калин, че спира да почива, според мен. Мирослав да си харчи парите, има за какво, най-смисленото нещо в живота. Но в сърцата на хората е това прекрасно момче от моя квартал. Победителят на всички Blue Heart

# 3 095
Е не ви ли беше срам да ме разплачете от сутринта с тия страхотни коментари?! Очевидно има калинки. Просто много рядко се показват. Аз съм щастлива, че и тук открих много такива! И като че ли и калинката в мен, дълги години зарита под много нечистотии, почна да се събужда. И това ужасно много ме радва! Щастието е заразно! Още веднъж благодаря на всички, че го изживяхме заедно❤️🐞🫶

# 3 096
  • Някъде там...
Soney, благодаря много за клипчето! Страхотен Калин.Blue Heart
Как си личи обаче, че е сглобявано наскоро, с фокуса към очите на Калин и това, че е любимец на жените... Можеше да пропуснат тази част и да си наблегнат на личните му качества и постижения.

Феноменален Феномен е този млад мъж. Blue Heart
Надявам се, че огромното количество виртуална любов и подкрепа, които получи, ще му дадат още по-голяма увереност и подем. Лети, момче, лети! Благодарим ти!

# 3 097
Триминутният клип вече е с 80 гледания, 45 минути след пускането.

#сезонътнаКалин
#иАзСъмОтЛюлин

# 3 098
Ето и най-доброто от финалния епизод.
Клипът с три минути и 15 секунди Калин

Кликнете на картинката и после още веднъж за да пуснете клипа.

Страхотен клип. А ловците на модели да не спят,толкова да го обича камерата, без грим без нищо специално .

# 3 099
Аз за допинги не мисля в пъния им смисъл, но май забравихме, че все пак Калин бе на блатото 3 седмици, една от които го гърбиха срещу Иво и да замества Пекин. Не че другите 2 се е раздавал по-малко.

Полуфиналът още се видя че маааалко се задъхва, те за това и дадоха онзи кадър. Въпреки това мисля Калин се напъна, което беше грешка. Трябваше да го кара малко по-бавно там, да се съхрани и влезе втори/трети но то си е трудно да прецениш как да се движиш.

И после дават дълга, многокомпонентна битка.

За мен е абсолютно недопустимо да има блато във фаза 2. Или неядене. Задължително трябва да върнат стопанството, защото буквално правят хората болни там и физически здрави хора стават кожа и кости.

Миро имаше 2 седмици гуляй и неигране, защото го спестиха на някои битки. Калин не.

За мен очакваха Калин да дръпне с поне половин обиколка и да има предимство на пъзела, но не с много пред Миро. А той остана без сили.

По-скоро наистина е хубаво да се пише не гневно, а официално на продукцията от максимално много хора, да върнат стопанството на фаза 2. Това не им спира схемите и женските коалиции.

# 3 100
  • София
Снощи не ми се пишеше повече, въпреки, че знаехме резултата, пак ми стана гадно на финала, особено с гнусните финални думи на Ралица/продукцията. И аз май усетих някакво разочарование от тях, че е допуснал да падне, защото видеото му беше направо като трейлър на филм изпипано. Мерси Soney 😍

Очевидно на Калин не му беше ден по време на финалната битка. Винаги е играл с една лекота, дори когато не печелеше, а снощи беше мъка. Дали беше натрупано изтощение от битките и трите седмици изолатор, които нямаше как да се компенсират от реално трите дни резиденция, липсата на спортна злоба и фактът, че Миро беше видимо много по-надъхан да печели на всяка цена не знам. И пак успя да го настигне и ако се беше събрал на пъзела, имаше голям шанс да спечели.

За мен Калин в 9 от 10 битки ще размаже Миро, както се видя и на полуфинала, но снощи просто беше 10-тата. След като разочарованието поотмине в следващите няколко дни, ще ни останат хубавите емоции, които това слънчево момче ни носеше три месеца ❤ Нямам търпение за подкастите и интервюта с него. Доста показателно е, че големият победител е набутан е едно видео с третия, а него държат за последно.

На Миро да си харчи парите със здраве, но ако никога повече не го видя на екран, ще съм много доволна.

#СезонанаКалин

# 3 101
Скрит текст:
Абсолютно. Опитват се да замажат сега и да се оправдаят. И Радостина, и Миро, и Николета, и Пекин, Томи, цялата им неприятна дружинка. Повръща ми се от тях. И нищо няма да ми промени мнението.
Казвам си уж, че всеки заслужава прошка и ново начало, но има хора, които няма да се променят. Никога.

Да, не са искрени.
Като си бил злодей си дръж на играта и кажи, 'Не ми пука кой какво мисли' Аз играх така, това е. Не мога да променя нищо и не бих променил. Всеки има право да ме харесва или не.
А сега се чудят как да се оправдават в подкастите.
Никой не беше искрен.
Най-истинския подкаст беше на Ръждавичка. Каза си всичко директно. Никаква разлика между играта на Ръждавичка в играта и това което е. А не като другите лицемери да лъжат и мажат.
Ама мен не могат да излъжат. Разчитам ги от километри.

Хайде стига де Дяволче.Нали и ние гледаме същото предаване.Опита се да сготви Чикагото, който нищо не беше и направил.Не случайно когато Чикагото се върна към Калин и Алекс каза, че човекът който мъти водата в племето вече го няма.А какво да кажем за решението на косата на Лапунов и покриването на ръце когато отпадна.И това ако не е лицемерие не знам кое е.

Спорът е за Чикагото, не за Лапунов. За Лапунов го нищихме вече. За мен най-голямата и грешка в сезона. Другата и беше битката и с Радостина. За Лапунов според мен имаше много натрупали се фактори и емоционални моменти + намесата на редакторите. И главно заради Наталия стана. Ръждавичка много се привърза към нея. А Лапунов бил казал, че е слабо звено и без нея ще са по-силни.
За Чикагото:
Вече надълго и нашироко написах защо Ръждавичка не е сбъркала. Не искам да се повтарям. Можеш да ми намериш мнението. Просто Чикаго е саможив, хлъзгав и единак. Той е оригинален феномен, но никога не беше част от Ф4, съвсем друг типаж и характер е.
Ръждавичка беше на 100% права за Чикагото. И не забравяй, че това е само игра.
Впрочем мен Чикагото ме кефи и съм гласувал за него в анкетата. Това е най-бруталната природа сила/стихия на Арената този сезон. Ако беше добър плувец щеше да ми е в топ 5 за всички сезони.

Аз не искам надълго и нашироко да обясняваш защо го е направила.Питам те какво лошо е видяла от Чикагото, че да заслужи тези обиди.Прост въпрос. И втори въпрос : Да сресваш косата на някого, да показваш добро отношение и после да потриваш доволно ръце, че е отпаднал това лицемерие ли е или не е? Да, или не.Няма нужда от дълги и широки обяснения.

# 3 102
Пак пиша в темата. Преди около 4 теми ви писах, че финалът е ясен и спирам да гледам. Беше ми потвърден от две места. В темата съм влизала сигурно общо два пъти. Някакси като знаеш кой печели, хич не ти се чеше.

# 3 103
И да добавя отделно — много тъпа линия направиха накрая от продукцията с това "Миро е сам срещу лошите". Ама много се стараха последните 2 епизода особено да направят Миро да изглежда като Многострадалната Геновева, която е сама (алоу, финал е????) . Бил нападан, нехаресван... То си е така, но те за това го оставиха жълти.

Мисля всички знаем накрая обичаха да ги обличат в оригиналните им цветове, но този път оставиха Миро син, а тях жълти. Това не е случайно! Опитаха се да вменят, че Миро е син, защото са усетили колко ще е харесвано синьото племе. А и всичко хубаво стана в синьото племе.

За това оригинални 2 сини, които 90% от престоя си бяха сини, и само за 1-2 седмици смениха (не по своя воля) жълти— буквално ги наказаха да са така. Сигурна съм е било като застраховка ако Калин не спечели.

Супер смешно е. Да вземат пак да си наемат психолог, вижда се че куцат някои неща последните 2 сезона и се спъват във влиянието към зрителите.

# 3 104
  • Някъде там...
Ако си пуснете първите епизоди с участието на Симона, определено няма да я харесате. Изключително негативна и мрънкаща е. Наскоро го направих и контрастът с образа, който си изгради с напредването на играта, е огромен. Позабравили сме какво беше в началото. Това, че беше част от Феномените, че не беше на кофти локации, я посмекчи. В друго племе нямаше да има този шанс и не вярвам, че щеше да излезе с положителен образ.
Няма как да й се отрече обаче, че е машинка на арената, има хъс и воля и безспорни качества.
За мен си е най-комплексната жена за този сезон.
Като равносметка, не мога да кажа, че не я харесвам. Ако използвам скалата за оценка на Дявола, ще кажа че ми е на плюса, но не с ++. Wink

Общи условия

Активация на акаунт