💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 136 267
  • 3 205
  •   229
Отговори
# 3 135
  • Някъде там...
Две тежки битки в един ден, след 12-13 дни глад и изтощение и само 3 дни за захранване. Пък ми говорете после как Миро бил по-добър, по-концентриран, бла бла. Хайде, хайде. Ако имаше стопанство вместо изолатор, можеше да видим и друг край.
Ако от продукцията са искали Калин за победител, дано си виждат и грешките, които направиха във втората фаза.
Все пак Миро спечели една битка срещу Калин. Малшанс, че е точно финалната. А Калин спечели сезона.
Миро след няколко месеца няма даже да го помним кой е. Този сезон ще се асоциира с Калин, Алекс, Дино, Траян, Чикагото, Ръждавичка.

# 3 136
# 3 137
Интересно.Когато някои бяха седмици наред на блато ,  изолатор се пишеше, че симулират, лигавят, преиграват , а днес 2 седмици изолатор се оказаха препъни камъка на Алекс и Калин...Калин падна не заради нещо друго, а защото смяташе, че ще победи Мирослав и разчиташе на пъзела...Спокойствието и подценяването му изиграха лоша шега...А Миро играеше за доказване, не за пари

# 3 138
# 3 139
  • тук, на мястото си
Ако някой може, нека да ми посочи  една, само една друга битка от целия сезон в която Калин спира за да пие вода, спира, защото не може да диша. За пъзела - беше почти нареден и той го развали, защо ли?
Едно признавам - тази година са си стъкмили така финала, че да изглежда с по-малко кръпки. В това отношение имат задобряване.
Искрени поздравления имам за хората, които събраха Калин, Лапунов, Алекс, Чикаго, Наталия, Ръждавичка, Траян  в едно племе и двама от тях бяха на финал. Така както помня от първи сезон само един - Илиян - така от този сезон ще помня само  ФЕНОМЕНИте

# 3 140
https://fb.watch/DPIutyNqOb/?fs=e
Игрите свършиха, чак толкова драма кой победил и кой не, не виждам смисъл. Ето Калин и баща му, клуб Еделвайс, с много смислена инициатива във Врачанския балкан. Който се интересува ще види.
Не го разбирам това най-голямата ти мечта да влезеш в риалити шоу и да се иззлагаш по команда на продукцията.

# 3 141
Някой беше написал, че са сложили в един подкаст Алекс и Дървото, че иначе никой нямаше да гледа този само с едно дърво. Абсолютно вярно. 😂

# 3 142
  • София
Сезонът на Калин!

Без значение кой е победител, много се радвам за участието на Калин (задочно и семейството му) в предаването.
Видях за себе си, че още има чисти хора и не губя вярата това да е "заразно" и децата, младежите да искат да подражават на тази доброта и чистота, да се захващат със смислени неща и да живеят достойно.

Благодаря ти, Калине!
С радост направих дарение за клуб Еделвайс и смислената ви инициатива, ще помагам и в бъдеще.
Нека доброто бъде подкрепяно.

# 3 143
  • Буркина Фасо
ако имаше жена във финалната четворка можеше да има друг развой играта.

# 3 144
# 3 145
Аааа Ванчето харесва Калинката...Запали и интереса. Езикът на тялото и го подсказва. Laughing

# 3 146
Няма да забравя аз Мирослав, защото живеем в света на мирославовците. Алекс ми наду главата в подкаста, толкова много експресия е трудна за понасяне наведнъж, но въпреки това пожелавам на всеки един Алекс в живота, който да му подаде ръка и да му пази гърба. А на калинките да се обединяват, защото популацията от листни въшки в земеделието е епидемична, а е хубаво да не ползваме химикали за унищожаването им Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 147
  • София
Soney, ти ли беше правила едно клипче на Момчил от представянето му? Ако го имаш още, би ли го споделила? Беше супер, а днес имам нужда да си оправям вкуса...
Благодаря за целия ти труд по темата!

# 3 148
Ей, хора, Честит Никулден! Попътен вятър в платната, богат улов и много здраве за всички! Наздраве на имениците и близките им!🫶🐞🥂🐟

# 3 149
Тя драмата е за продукцията. Ако Калин беше спечелил, тя щеше да е на голям плюс. Толкова бяха безсилни пред безличното представяне на Мирослав, че и визитка не му направиха. Нещо в повече да излъчат. В някаква сюжетна линия да го вкарат. И там друга беше водещата фигура.

Общи условия

Активация на акаунт