💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 140 960
  • 3 261
  •   194
Отговори
# 3 180
Поне все още може да си купи някаква нова кола, май. Колко ще е тъжно догодина - награда 50 000€ 🤦
Онзи ден гледах обява за продажба на апартаменти в новостоящ се блок до релсите на Сточна гара. Гараж в този блок струваше 50 000 евро.

# 3 181
  • София
Скоро си говорих с една приятелка, че цял живот търпим мирославовци и ни се иска поне по тв друго да виждаме че печели, ама нъцки. На работа нагаждачи, около теб в живота също, и ти се иска да видиш калинките в успешен полет. То се видя от всички де, но имаше пак мъмрене от предаването, което остави горчив вкус. Все едно искат да му попарят идеализма. Миро страдалеца се въздигнал, пък нашето момче се възгордяло и неглижирало великата им игра и трасе. Тъпаци.

# 3 182
  • София
Остана и да не видяхме кофата. Joy
Идеална мъжка фигура, просто толкова пропорционално тяло..
И все пак беше доста по-слаб в сравнение с влизането. Там си беше висок и як колкото Траян. Този финал ако Траян беше на него, щеше да ги отнесе всички. Но той сам се прецака, никой не му е виновен.

Явно доста хора не са я видели и продължават да повтарят колко бил слаб Мирослаб Joy сори за тафталогията

Тялото му иначе е далеч от идеално, прекалено назобан, 💯 е играла химията при него, такова нещо не се постига само с тренировки. И неговото е много далеч от идеална мъжка фигура, хеле пък пропорционална Joy
Виж Траян е и-де-а-лен. Хубавец, чаровник, че и добродушко. Много ме е яд за него.

# 3 183
Не съм гледала подкаста с Калин, но ми излезе клипче в което казва, че вече внимава какво качва. Каза, че хобито му е да ходи по кранове, но вече няма да качва подобни видеа.
Доста опасни хобита има, не само крановете, но това са семейство екстремисти и това е начинът им на живот. Дано се пази!

Друг фактор, който вчера му изигра лоша шега, беше, че може би се беше пренавил.  Всички го сочеха, като победител, Алекс силно го надъхваше и имаше леко подценяване на противника. Същото се получи и с Ръждавичка..
Полуфиналната битка му даде още повече самочувствие, докато Миро едвам се класира и беше някакси неглижиран за финала.. Когато всички погледи и надежди са вперени в теб, е много отговорно и напрежението си го има. Имаше и доза късмет, Калин много се изнерви на ринговете и там загуби преднината..
Аз мисля, че не беше пренавиване неговото, ами липса на достатъчно спортна злоба, а при Миро тя даже беше в излишък. Докато Калин беше сочен за фаворит от всички останали в топ 8, дори Николета и Радостина, които играха на практика срещу него през цялото време, Миро се чувстваше сам срещу всички и това го надъхваше още повече. Макар че на мен лично честно казано ми се стори странно , че Калин си почива твърде много, разбирам, че е жега и му е прилошало, но пък доста други играха със сериозни контузии и въпреки това се раздадоха на макс. Не го упреквам, разбира се, ако наистина се е притеснявал за здравето си, но имам леки съмнения.

# 3 184
Изслушах ги Алекс и Калинката в подкаста.
Алекс говори много и говори хубаво. Вдъхнови ме и ме накара да се замисля сериозно за някои работи. Наистина човек трябва да се научи да си дава време извън ежедневните рутинни ангажименти, за да се усъвършенства, да се развива и постоянно да се предизвиква.
Респект, Алекс. Сам си си заслужил доволната усмивка, която не слиза от лицето ти.

Калинката е много срамежлив и хич не го бива да приказва, но се събира, когато е нужно. Самочувствие си има и то е изцяло с покритие. Но ние това си го знаем.
Моите видения очевидно са били съвсем пророчески, защото до Калинката има момиче - той си го каза. Къдрокоса или не /сигурно ще се покаже в един момент и ще я видим/ - тя е една щастливка! Наистина му пожелавам да е една много специална дама!
Свежи, свежи! Голям кеф, хора! Blue Heart

# 3 185
А на мен ми направи много голямо впечатление, че вече внимава какво качва, отговорен е.Вижда достатъчно добре, че неговото хоби може да повлече деца в посока за която не са готови. Мисли, отговорен е.
Ако се слуша всичко се добива една представа за екстремен, но мислещ човек.Човек, който в свободното си време изследва пещери.
Да той излиза с приятели и по барове, но дава огромен пример за това да се ходи сред природата и да вдигнем малко нос от устройствата.
Наистина е огромна глътка свеж въздух.

# 3 186
Стига де, то зобане, то допинг, то бедняк, и какво ли още не...Кой познава лично Миро?Какво беше неговото представяне?Освен, че е живял в Канада някаква друга информация представиха ли?Ако беше гласен за победител, защо спестиха на другия зрител...

# 3 187
Грам не може да ме впечатли тялото на Калин. Нисък, прегърбен, с талия и разширяващ се ханш, широки бедра и омазнени гръдни мускули (повечко естроген). Личи му от километри, че не е стъпвал във фитнес и не е тренирал с тежести. За умствения му капацитет - може сами да си пуснете първите епизоди, когато още се опознават и преценяват. Ръждавичка говори за Калин като за умствено изостанал и се чуди това момче може ли изобщо да мисли. Съдейки по простите кратки изречения, които смотолевя, аз се питах същото. Типично момче, израснало с визуализации и анимации, които няма как да развият богат речник и способност да се изразяваш добре. В крайна сметка Алекс го взе под крилото си, обгрижваше го, говореше вместо него, решаваше вместо него и воала, Калин стигна до финала. Ако Миро се е крил (а то не е така) зад полата на Пекин, то Калин оцеля зад клина на Алекс.

# 3 188
Всъщност през сезона чухме личната история само на Миро. Няколко пъти. И за бременната жена, че били от децата заедно, и за живота му в Канада. Всичко това надълго и нашироко. Никой друг не разказа нещо за житейската си история или поне не ни беше показано в ефир.

# 3 189
  • Буркина Фасо
Грам не може да ме впечатли тялото на Калин. Нисък, прегърбен, с талия и разширяващ се ханш, широки бедра и омазнени гръдни мускули (повечко естроген). Личи му от километри, че не е стъпвал във фитнес и не е тренирал с тежести. За умствения му капацитет - може сами да си пуснете първите епизоди, когато още се опознават и преценяват. Ръждавичка говори за Калин като за умствено изостанал и се чуди това момче може ли изобщо да мисли. Съдейки по простите кратки изречения, които смотолевя, аз се питах същото. Типично момче, израснало с визуализации и анимации, които няма как да развият богат речник и способност да се изразяваш добре. В крайна сметка Алекс го взе под крилото си, обгрижваше го, говореше вместо него, решаваше вместо него и воала, Калин стигна до финала. Ако Миро се е крил (а то не е така) зад полата на Пекин, то Калин оцеля зад клина на Алекс.
кАжи и за Ръждето де. Grinning

# 3 190
Глупости са това. Калин си личи от километри, че е умно и възпитано  момче. И изобщо не му е беден речникът.

А тялото му на фона на Дървото е като на Аполон.

# 3 191
Слава богу че 99 процента от хората са на обратното  мнение за  Калин😄 Много си е симпатично и интелигентно момчето.А останалото са просто празни приказки тип провокация 😁

# 3 192
Най-смешното в цялата ситуация от този финал е, че Калин два пъти спираше да пие вода (единия път дори забрави, че му се пие, сети се в движение и се върна специално за една глътка), забави се супер много на ринговете и накрая Мирослав го водеше с 30 секунди само. Така ми се искаше да си нареди пъзела, но мечти.
Не разбирам защо беше това хокане накрая от страна на Ралица. Абсолютно излишно. Кажи по 2 хубави думи и да се приключва този фарс.
Подкастът е сравнително кратък, но се очакваше, нашата калинка не е разговорлива. Сподели, че не знае дали ще участва в турнирите, щял да си помисли, ако получи покана. Дано откаже. Гледал 8-9 епизода, но само частта с битките и нямал представа какво се случва извън тях. Първата седмица е разпитвал какво се прави по съвети и как протичат нещата. Joy Това си го знаехме, но той е бил с основна роля при изготвянето на стратегии. Има момиче до себе си.
Искаше ми се да е по-дълъг подкастът и да има повече въпроси, но нищо. Колкото - толкова.

# 3 193
Не гледах вчера. Само кажете имаше ли накрая победоносно "Айдьееее", да знам дали да си го причинявам.

# 3 194
Хокаше го Ралица, не защото е пил вода, а защото не си изигра играта по начина по който всички знаем и очаквахме да го направи...

Общи условия

Активация на акаунт