💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 143 398
  • 3 302
  •   225
Отговори
# 3 255
Ох, много беше дразнеща тая женкарска роля, в която все се опитваха да вкарат Калин. Той за Гизем сигурно не се беше сещал от 2 месеца, а Николета не мисля, че някога изобщо беше харесал, но водещите не пропускаха да го 'избъзикат', че мислел за някоя жена и затова бил разсеян. Даже като даваха клиповете с близките хора го подкачаха дали чака такъв от тия двете, той май малко се издразни и измърмори под нос "може и без тях да минем". Много беше нелеп тоя сценарий според мен и хич не му допадаше, че постоянно му го натрапват. Че и сега след игрите продължават🙄

Да, поредните тъпотии на сценаристите, видимо на Калин му беше неудобно и неприятно, особено след като го водещите го споменаваха без никаква връзка със случващото в момента.
Сакън да не го нарочат за Дон Жуан, като не успяха да намерят с какво да го очернят, та измислиха, че е женкар 😤😡

Ама, ние видяхме истината, пък и като гледам на сторито му с неговата си компания, има достатъчно хубави момичета, та да се изглежда баш по Николета и Гизем.

# 3 256
Много беше странно поведението на Калин, точно на финалната битка.
До сега никой не съм виждала по време на битка да пие вода....
Горещо, ама до сега всички битки са на жега..
Лесен пъзел, който съм сигурна, че знаеше как да го подреди....
Но каква е причината и защо така се случи, никой освен Калин не може да каже....
Има съмнения, но ние само може да гадаем....

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 18:13 от monii

# 3 257
Има съмнения и то големи .И тук и във фейса хората определено се съмняват.Почти никой не вярва на версията за жегата ,жаждата .Как пък никой от другите не ожадня толкова много

# 3 258
В един момент, точно когато снимаха пъзела на Калин отгоре, той му беше хванал цаката - беше сложил малките квадратни парчета отстрани и можеше да извади големия квадрат. Но или не се усети и развали нещата, или наистина има нещо гнило. Кой да ти каже?

Ако някой може да даде скриншот за да огледаме по-добре.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 18:13 от Черна станция

# 3 259
  • Някъде там...
Пуснах си и Алекс. Опитах и Мирослав, но не мога да му изтрая мънянето, пък и ми е скучен. Ваня обаче ми се вижда като да не симпатизира особено на Алекс, че и Калин, явно по линията - ние не правим коалиции, честна и достойна игра и т.н. Едва ли не, те не били гладували, били все на резиденция. Алекс добре я резна, че това, че са били на резиденция няма нищо общо с късмета, а че са си го заслужили на арената.

# 3 260
Ваня е изключително лош водещ .От моя фаворитка на арената тя се превърна в подлога на продукцията.Страшно разочорование ми е чисто човешки

# 3 261
Изчетох ви, доста сте се вихрили. Имах да наваксам около 60 страници. И аз като жабчето вчера бях на фирмено коледно парти (да не се окажем колежки хаха), така че не гледах финала на живо. Знаех, че спойлерите са верни, но въпреки това не исках да го повярвам. На прибиране от партито една колежка е видяла Калинката с въпросната мистериозна дама. На сторито с компанията му фигурираше и тя. Изглежда са си лика-прилика, тя също се занимава с екстремни спортове. Та така, яд ме е за финала, не знам дали ще си го връщам да го изгледам. Нека ми размине малко.

# 3 262
Калин е пещерняк, но и катери в жега, пек, прави преходи , ходи бос и той, та...вижте го какъв тен има за разлика от Миро (в смисъл не се пази от слънцето и не му пречи) Обаче се сетих и от интервюто колко обича мляко -сутрин, вечер.... ми всичко ми минава през главата. До пъзела не стигнах да го гледам, но видях колко беше жаден, изморен, нещо му стана и то видимо.
Да вземем Алекс , който е доказано силен и мощен. Еми той едвам носеше торбите и видя голям зор, преди като перце ги разнасяше в другите битки.
Та само Миро видиш ли беше най-силен...може, може...

Иначе се сетих и друго. Семейството на Миро , жена му , беше малко студено и не толкова емоционално, сякаш се чудеха какво да кажат , може и да са се притеснили. Кучето им беше разкошно обаче, страхотно. Не ми се видяха бедни хора и останали за тези пари, дори напротив.
Най-важното обаче , че Миро и жена му от деца се харесват и живеят заедно от 18г май беше. Не знам има или няма сватба , но не това е най-важното. Но той е на 37г сега, жена му също на толкова и чакат първо бебе. Вероятно е дълго чакано и желано. Това наистина 20г да чакаш детенце и да се сбъдне, ама ти да отидеш в някакво предаване...било ти мечта, било ти...не го разбирам. Знам, че жена му е била обгрижена и в сигурни ръце, ама Миро го е нямало нали? Това не е нещо дето да чакаш 20 г. и когато чудото стане...половинката ти я няма. Не вярвам Миро да е за парите толкова, не е беден и се вижда. Но той не е човек дето да залага на несигурно, ако няма полза. Следователно Миро е знаел , че ще спечели. Може и да ви е смешно, ама като го разчоплих като характер...няма начин да изпусне жена си бременна и да гони дивото в блата, изолатори и т.н. за едни пари .(той не е по преживяванията и емоциите се видя, та не е като Калин за тръпката там) Той смята, планира, ако има полза се напряга, ако не...мишкува (видяхме го) . Обещано му е да спечели, нещо е направено на Калин дали по трасе, дали друго...така са нещата и пъзелът излиза .

# 3 263
Ваня обаче ми се вижда като да не симпатизира особено на Алекс, че и Калин, явно по линията - ние не правим коалиции, честна и достойна игра и т.н. Едва ли не, те не били гладували, били все на резиденция.

Аз за това не обръщам много внимание какво говорят за играта,защото ясно се вижда кризисния ПР и в подкаста,социалните мрежи и най-вече при Гала спрямо начинът,по който недолюбвнаните играчи играха.
Искат да ни убедят,че всички са играли правилно,а тези от феномените са били в грешка.
Във всеки един удобен момент плюят по имиджа на Калин(буквално на финала),Алекс,Лапунов и ни възхваляват Пекин,Мирослав,Радостина и т.н.
Само това не го разбирам защо казват на черното бяло,ние виждаме кой как се представяме на и извън арената.
Радостина беше най-изстрадалата,докато Мирослав не остана сам🙄
Според мен са очаквали и 3те племена да се изяждат от коалиции и така да няма доминиращо,а да си разменят локациите.
Само че не познаха, получихме едно страхотното племе на мен ми се нареждат на върха до Рибарите и жълтите от сезон 4.

# 3 264
  • Някъде там...
Аз изгледах днес половината финален епизод, стига ми толкова. За финала - каквото прочетох тук, чух по подкастите и ми разказаха гледали, ми е предостатъчно засега. Когато ми помине, може и да си го пусна. Simple Smile
Утре сутрин Алекс и Калин ще гостуват в Нова - Събуди се, мерна ми се реклама по тв.

# 3 265
Целият спор е видиш ли защо не е победил Калин. Ами защото нещо не му е достигнало на финала и затова. Време, сила, бързина, късмет, ние пред екрана няма как да знаем.
Все едно на всяка олимпиада да се тръшкаме, че нашия фаворит не е спечелил.
Що глупости изчетох в защита на Калин, що истерия. Какво по-точно не стана ясно? Калин не успя да спечели финалната битка и не е победител в ИВ. За да спечелиш едно състезание, трябва да спечелиш на финала. Просто и ясно. Всичко друго е спекулации.
Фактът, че масата зрители не харесва Миро не означава, че той не е победителя в ИВ. Игра и победи, при това съвсем честно. Не разбирам защо трябва да се казва на бялото черно.

# 3 266
Целият спор е видиш ли защо не е победил Калин. Ами защото нещо не му е достигнало на финала и затова. Време, сила, бързина, късмет, ние пред екрана няма как да знаем.
Все едно на всяка олимпиада да се тръшкаме, че нашия фаворит не е спечелил.
Що глупости изчетох в защита на Калин, що истерия. Какво по-точно не стана ясно? Калин не успя да спечели финалната битка и не е победител в ИВ. За да спечелиш едно състезание, трябва да спечелиш на финала. Просто и ясно. Всичко друго е спекулации.
Фактът, че масата зрители не харесва Миро не означава, че той не е победителя в ИВ. Игра и победи, при това съвсем честно. Не разбирам защо трябва да се казва на бялото черно.
Ама разбира се,че Миро  победи.Никой не отрича това.Но има едно голямо НО
Както се казва не е толкова важна победата,а пътят по който ще стигнеш до нея
А пътя на Миро до победата е отвратителен,помолен,мрънкащ,отблъскват
И да Миро взе чека,но как ще запомнят хората победителя в 7 сезон,това също е важно
Как мислите четейки мненията

# 3 267
  • София
На мен друго ми е странно - нито Алекс, нита Калин споделиха нещо за финала. Защо ли?!
Не се събраха и с останалите да празнуват.

# 3 268
Игра и победи, при това съвсем честно.
  Там е работата, че не е честно . И не се гледа само финала, ама това удобно го пропускате покрай ушите си.

# 3 269
Изчетох ви, доста сте се вихрили. Имах да наваксам около 60 страници. И аз като жабчето вчера бях на фирмено коледно парти (да не се окажем колежки хаха), така че не гледах финала на живо. Знаех, че спойлерите са верни, но въпреки това не исках да го повярвам. На прибиране от партито една колежка е видяла Калинката с въпросната мистериозна дама. На сторито с компанията му фигурираше и тя. Изглежда са си лика-прилика, тя също се занимава с екстремни спортове. Та така, яд ме е за финала, не знам дали ще си го връщам да го изгледам. Нека ми размине малко.
А, значи съществува. Мислех, че така си говори, за да го оставят на мира. Повече подробности знаеш ли? 😃

Общи условия

Активация на акаунт