💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 137 837
  • 3 234
  •   242
Отговори
# 3 210
Към 5-те фена на Мирослав: Защо скрихте, че Мирослав е ходил при профи-треньор...Калоян-Калата? М? Или просто така Ви изнася...
А , недей така , цели 10 са феновете му ) , за цялата страна 🤣
Преброила съм ги лично , благодарение на анкетите на Дяволо )

# 3 211
С апел към тези съфорумци, които загатнаха за вътрешна информация. Дали е удобно да ни разкажете нещо в повече? Някак си така поне за мен финала е с отворен край.

# 3 212
Нека да се върнем назад, когато Миро трябваше да бъде изгонен барабар с Томи заради яденето. Наред с тях Радостина и Николета. А не да се кичат с титли и чекове.

# 3 213
Недейте така сега,че троловете на Миро и вас ще нападнат ,че не уважавате Мирко и само го обиждате  и правите темата "токсична "🤣,аа  и че нямате "никакъв мозъчен капацитет"😄.Те редовно четят и просто не могат да продължат да съществуват ако не отговорят в техен стил .Все пак "IQ им е 200".😂😂😂
Не им давайте поле за изява.

# 3 214
Към 5-те фена на Мирослав: Защо скрихте, че Мирослав е ходил при профи-треньор...Калоян-Калата? М? Или просто така Ви изнася...
А , недей така , цели 10 са феновете му ) , за цялата страна 🤣
Преброила съм ги лично , благодарение на анкетите на Дяволо )
😂😂😂 Много добро! Добре им сипа на всички. 😂

# 3 215
Недейте така сега,че троловете на Миро и вас ще нападнат

Нека ми дойдат всичките тези... 10 човека JoyJoyJoy

Иначе аз не уважавам Миро и се гордея с това Joy

# 3 216
Ваня не попита нищо за Лапунов и отношенията му с него. Все едно Лапунов не съществува. Много тъпо.

# 3 217
Миро от арената обеща на жена си, че като победи, животът им щял да стане по-лесен. Това много ме впечатли. Как тези пари щели да бъдат за жена му и детето. Този човек е беден, ама духовно. Това ли можа за 20 години, да я докараш  до там да напъваш безмилостно към себе си за чека? Хиляди млади хора работят и гледат деца, без да мизерстват с години за чека, много жалко.
Как разбрахте, че мизерстват? Нима всички играчи в сезоните бяха взети от улицата? Зъболекари, лекари, компютърни специалисти...всички те играха  И за чека..
тренировките при Кало са след обаждане за влизане в резервите..
Парите и работата си ги има, и приятелите си ги има,и семейство сима, а вече и детенце.....

# 3 218
Недейте така сега,че троловете на Миро и вас ще нападнат

Нека ми дойдат всичките тези... 10 човека JoyJoyJoy

Иначе аз не уважавам Миро и се гордея с това Joy
Няма да ти се получи.Аз опитах ,но се ударих в стена.Там  горе никой няма 😂Празно и кухо .
Пълен игнор ...

# 3 219
Грам не може да ме впечатли тялото на Калин. Нисък, прегърбен, с талия и разширяващ се ханш, широки бедра и омазнени гръдни мускули (повечко естроген). Личи му от километри, че не е стъпвал във фитнес и не е тренирал с тежести. За умствения му капацитет - може сами да си пуснете първите епизоди, когато още се опознават и преценяват. Ръждавичка говори за Калин като за умствено изостанал и се чуди това момче може ли изобщо да мисли. Съдейки по простите кратки изречения, които смотолевя, аз се питах същото. Типично момче, израснало с визуализации и анимации, които няма как да развият богат речник и способност да се изразяваш добре. В крайна сметка Алекс го взе под крилото си, обгрижваше го, говореше вместо него, решаваше вместо него и воала, Калин стигна до финала. Ако Миро се е крил (а то не е така) зад полата на Пекин, то Калин оцеля зад клина на Алекс.

Жалка сте вече, нали Миро спечели?!
Айде изчезвайте, такива мирковци както бяха писали  навсякъде в живота си пускат проядената развалена ценностна система навсякъде.
Истината боли.
Тичаше като насран, никаква емоция, по-тих от тревата мънкане.
Страх от Ивайло, Калин, Чикагото, Траян
Вардеха го като порцелан че му е лошо
Никакъв мъж не е това, а някакво подобие на глист.
                       Защо е жалка , защото Вие така сте решили !? Пише си мнението и истината жената . Мирослав е финансов одитор към Прайс Уотър Хаус. Това му гарантира финанси за цял живот. Те вземат на час , повее от IT специалист. Мирослав се занимава с катерене. Мирослав е планински спасител за който изпит се е подготвял година и половина. Мирослав има телосложение на бегач на дълги разстояния , а Калин на къси. Лекоатлетка съм била и то многобойка. От ден едно харесвам Мирослав. А, на Вас ще Ви снимам Калин в изолатора , когато с един изплезен , обложен бял език казва на момичетата , че ще ги сготви с Алекс. Чест му прави на Калин последния ден , когато каза на Алекс , че Миро е много комплексен. Миро е на 36 години и от 21 е с една жена , която обожава. Мирослав е приключенец , но е интровертен , затова нищо не знаете за него. И малко информация как се става одитор в България , честно разбира се . С много, много четене и с много ум. О, сега си представете как се става одитор в Прайс Уотър Наус. Била съм данъчен инспектор и живота ме срещна с тези хора . И си спомните дяволо , който преди два месеца Ви каза , че замерва и Миро най-бързо минава трасе. И гледайте подкаста на Ваня , да разберете защо са избрали Миро. Последния е бил рекорда на пещерняка , който бил 45. Хванали се на бас , Миро е казал , че ще направи повече. Поръчал си е уреда от Германия , записал се и на  второто интервю го е показал. Продукцията дори са забравили . Сега е в България и правят алтернативни източници на ток за България и извън нея. Това , което е бил - финансов одитор му помага в менажирането на бизнеса му. И да ви подскажа , пиша , защото съм пенсионерка . А, хората с ценз нямат време да губят в такива форуми и да изразяват мнение . Подсказка , че много хора харесваме Мирослав , но нямат време да се занимават с форуми !?

# 3 220
Интересно нещо, което Калин спомена в подкаста беше, че се е записал за игрите първо преди 2 години, значи най-вероятно се е пробвал за сезон 5 или на ранните кастинги за сезон 6. Как ли щеше да изглежда Калин в сезона на Рълев, Момчил, Мастагарков, Виолета, или пък в този на Императора, Кралев, Добрин, Гешев...

# 3 221
То е черта на Мирославовите фенове да обиждат на акъл. Още в началото, една новорегистрирана потребителка ни нападна, че нямаме необходимото ниво да коментираме такъв красив, възпитан, тих и интелигентен мъж с вагони книги зад гърба си. Rolling Eyes Нека си тролят и да си пишат тиради за Мирко, по-симпатичен няма да стане.

# 3 222
Интересно нещо, което Калин спомена в подкаста беше, че се е записал за игрите първо преди 2 години, значи най-вероятно се е пробвал за сезон 5 или на ранните кастинги за сезон 6. Как ли щеше да изглежда Калин в сезона на Рълев, Момчил, Мастагарков, Виолета, или пък в този на Императора, Кралев, Добрин, Гешев...
Ми в сезон 5 сиг щеше да го заболи главата покрай Виолета и Мартин Иначе с Момчи щяха да си паснат
В сезон 6 по добре че не влезе щото Мартин и Добрин си бяха на финала там
Абе това си беше неговия сезон това е

# 3 223
На никому не е нужна реклама на Миро
Може да е най добрият в своята сфера,най умният,най кадърният.Може да е добър съпруг,може да е финансово добре,може,може,може.
До тук.Нещо такова не видяхме.Видяхве един постоянно мрънкащ мъж,видяхме един помолен прикрит играч криещ се зад жени .Видяхме човек готов да предаде всеки и всичко,вечно оплакващ се,вечно недоволен.
Та изобщо не ми пука какво работи и какъв е Миро.Както и да го оправдавате,каквото и да пишете за 98%от публиката това е най незаслужилият победител .Той си го направи да е така с това което показа на екран
Така че не се хабете излишно

# 3 224
То е черта на Мирославовите фенове да обиждат на акъл. Още в началото, една новорегистрирана потребителка ни нападна, че нямаме необходимото ниво да коментираме такъв красив, възпитан, тих и интелигентен мъж с вагони книги зад гърба си. Rolling Eyes Нека си тролят и да си пишат тиради за Мирко, по-симпатичен няма да стане.

Не ги чета вече... директно прескачам... явно в събота дават отпуска от лудницата..

Общи условия

Активация на акаунт