💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 144 785
  • 3 313
  •   263
Отговори
# 3 270
И Гого не спечели. И Момчил не спечели. Много фаворити на публиката не спечелиха. Победител е играчът, който спечели финалната битка. Такива са правилата.
Този път обаче публиката се осра. Без извинение. И това говори много зле за нея.

# 3 271
  • Някъде там...
Няма послания, поздрави, както обикновено. Странна работа. И мен ме учуди, но пък и те не са от типа, който репоства всичко наред.

Утре май е партито по повод края на сезона.

А постът на клуб Еделвайс във фейсбук за екопътеката вече е с почти 36 000 лайка за няма и денонощие.

Ох, Vanne, и ти контракции и разкритие получи вече като Чикагото. Айде стига толкова. Само като ти видя ника вече, просто пропускам и не чета. Разбрахме, да сте живи и здрави и ти, и Миро, и семейството на Миро, и родата му до 9 коляно, която е много разстроена от реакцията на публиката.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 19:07 от Жабче

# 3 272
И аз с теория на конспирацията. Няма шанс на момче като Калин, свикнало на всякакви екстремни приключения в студ и пек, да му стане лошо точно накрая на последната битка и то от слънцето. Та той демонстративно се върна да пие вода втория път! А гласът му... Не беше ядосан, а по-скоро разочарован. По арената той направо се мотаеше. Сякаш нарочно изоставаше от Миро и гледаше да не напредва много. А много пъти преди е споделял стратегията, че обича да спечели достатъчно преднина в началото, за да му е по-спокойно. Пъзелът е лесен и Калин според мен нарочно не го нареди. Направо си представям разговор с продукцията преди това, нещо от сорта " Калине, ще трябва да останеш втори. Знаеш, че продукцията определя победителя и Миро е The One. Ти си страхотен играч, ще спечелиш много популярност за своите каузи и клубове, дай да наградим Миро, човекът чака бебе и е зарязъл всичко да дойде. Тези пари му трябват, а ти ще си ги изкараш, млад и способен си. Хората ще те обичат, рекламата ти е гарантирана, а и не забравяй, че имаш договор. Надали ти се ходи по съдилищата вместо по планините. Ще се реваншираме..."  Калин е умен, но е добряк и наивен, извъртяли са го според мен. Затова беше толкова разочарован и огорчен накрая

# 3 273
И Гого не спечели. И Момчил не спечели. Много фаворити на публиката не спечелиха. Победител е играчът, който спечели финалната битка. Такива са правилата.
Този път обаче публиката се осра. Без извинение. И това говори много зле за нея.
Е то и цялата игра на Миро говори много зле за него ,и той се осра

# 3 274
Предвид колко пъти най-добрия не е печелил, без значение дали говорим за втори сезон, великата четворка на 4ти сезон, 5ти сезон и т.н., абсолютно не смятам, че са го накарали да падне. Малко в повече ми идват конспирациите.

Калин е на 26, не е професионален спортист с опит по състезания, а се занимава със спортове без медали. Изведнъж стига до финал на доста голяма игра, пляскат му прякор, гладува 3 седмици, гледа какви ли не подли игри  и изведнъж и Алекс му казва "трябва да биеш". Еми то и професионалните състезатели сгъват на напрежението, та той ли.

Сигурно се е спекъл, сърцето затупкало, предобрил е на полуфинала и ето ти резултата. Дори не е първия в игрите да го направи това. Тея вагонетки за хора, които не са яли, са просто смърт. А те имаха куб с верига, вагонетки и чували. Не случайно минаваше стълбата и варелите мега бързо, това му е в кръвта. Но сложи вс отгоре с отслабване и ето на.

Представи се страхотно, да оценим шоуто, което сътвори с минаванията по обръчите, люлката и т.н. Като нищо да видим доста кандидати от този вид спортове, както стана с Гого и калистениката. И Фифо.

# 3 275
  • София
Победителят е един лузър...Много повече загуби, отколкото спечели. Всъщност не спечели нищо друго, освен парите...

# 3 276
Има нещо гнило във финала и то доста мирише.
Възможно е да е обработван Калин, възможно е нещо да му е вменявано и играно на чест, на разбиране...
Но никой не харесваше Миро, дори най-близките от коалицията му се видя на лаптоп какво мислят за него, но на безопасно разстояние (нещо ми навява, че в играта не са смеели да ритат по него и са били заставени да го теглят)
Кой поздрави Миро от играчите в предаването, ей-така от възпитание дори за победата? Защо беше изоставен от всички? Защо Алекс просто не го дишаше се видя, крайно настроен срещу него и едвам подбираше думи да не звучи грубо. Та той почервеняваше, като говореше с Калин или на синхрони за Миро.
Нещо е станало, но не мисля Калин да е поддал. В същност май най-добрият пъзелист е той там , заради работата си от казаното при Ваня. Не е решавал за играта пъзели и не ги е виждал, но много по-сложни е играл и се е занимавал от интерес , а и професионално.
За мен нещо има или в трасето (не им дадоха възможност да си изберат и съмнения има ) , или тази жажда, внезапна умора....нещо говори за срутване на организма , което не се е наблюдавало в предишни битки дори на лоши локации при Калин. Да, нямаше време да се съвземе, то и затова беше изгонен Лапунов, после Калин взет за бушон и да ходи до откат на битки (или се изтощава тотално, или отпада, това ги устройва)
Миро е човек на продукцията както и да разчитам нещата дори по-зле става, защото си мисля нещо дето не трябва да се пише за намеса ...Не може Миро да зареже два месеца жена бременна с чакано първо дете от 20г , да зареже работа, за нещо....ако не е сигурен , че ще спечели. Ама защо точно той трябваше да спечели е въпросът. С какво е по-желан от продукцията, защо точно него и така на храстче го бяха направили сред жените, че наистина не се забелязваше почти до трета фаза на играта. Бял, отслабнал, ама иначе все на сянка, само на битки и то без отговорни постове да взима (да не би нещо да се оплеска) ....пазен , влачен, величан, странно ми е това. Дори станаха фенове на Канада и хората там издигнаха в нещо...бе вълци бре. Тук овцете сме.

# 3 277
А, значи съществува. Мислех, че така си говори, за да го оставят на мира. Повече подробности знаеш ли? 😃
Че знам, знам Satisfied, но не ми се стори уместно да разказвам. Мен по-скоро ме беше яд, че не си отидох с колежката, иначе можеше да разказвам от първо лице. А на когото му е интересно, 🐞 е споделил стори на въпросното момиче с тортата. Изглежда са заедно от няколко години, съдейки по снимките. Което ме изненада, като се има предвид колко много се опитваха да го сватосат в предаването.
Извън темата и аз ще подкрепя каузата, копирам пак линка за видимост: https://adventure-bulgaria.org/BotevataCheta.html.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 19:42 от Harkness

# 3 278
Мисля си за това, дето никой не поздравява Калин и не поства за финала... да не са им забранили от продукцията по договор. Ивайло до вчера постоянно пускаше сторита с Калин, Алекс и т.н. и сега мълчание... не е случайно. Общо взето никой не би поздравил Миро Joy и всички биха писали за Калин, което подбива финала, пишман победителя и цялата схема... та направо съм сигурна, че има намеса на дългата ръка на продукцията в цялата работа с това всеобщо мълчание...

# 3 279
И аз с теория на конспирацията. Няма шанс на момче като Калин, свикнало на всякакви екстремни приключения в студ и пек, да му стане лошо точно накрая на последната битка и то от слънцето. Та той демонстративно се върна да пие вода втория път! А гласът му... Не беше ядосан, а по-скоро разочарован. По арената той направо се мотаеше. Сякаш нарочно изоставаше от Миро и гледаше да не напредва много. А много пъти преди е споделял стратегията, че обича да спечели достатъчно преднина в началото, за да му е по-спокойно. Пъзелът е лесен и Калин според мен нарочно не го нареди. Направо си представям разговор с продукцията преди това, нещо от сорта " Калине, ще трябва да останеш втори. Знаеш, че продукцията определя победителя и Миро е The One. Ти си страхотен играч, ще спечелиш много популярност за своите каузи и клубове, дай да наградим Миро, човекът чака бебе и е зарязъл всичко да дойде. Тези пари му трябват, а ти ще си ги изкараш, млад и способен си. Хората ще те обичат, рекламата ти е гарантирана, а и не забравяй, че имаш договор. Надали ти се ходи по съдилищата вместо по планините. Ще се реваншираме..."  Калин е умен, но е добряк и наивен, извъртяли са го според мен. Затова беше толкова разочарован и огорчен накрая

'Няма шанс на Калин да му стане лошо' е доста странен израз. Просто защото колкото и атлетичен да е, човешкото тяло не е машина. Да, със сигурност е леко странно, и то точно на финал, но невъзможно не е.

Тичала съм маратон (42км) и то няколко пъти. Когато се готвиш в месеците преди това, има дни в които минаваш 25км все едно нищо не е. След 3 дена, не можах да завърша 10км (и точно заради жега и влажност на въздуха).

# 3 280
Не вярвам Калин нарочно да е паднал на финала под давление на продукцията. След толкова мъки и глад, би било глупаво.
Аз пък се радвам за Миро и семейството му. Калин беше като придворен на Алекс, без собствено мнение. Обичам когато острите камъни печелят, а не нагаждачите.

# 3 281
Някой може ли да ми обясни как един слаб играч ще стигне до финала и там ще отнесе двамата уж най-силни мъже на сезона.
Този играч влезе като резерва и се би почти равностойно на Траян. Влезе на блатото и почти веднага излезе оттам с битка (нареди петте кули на люлеещата маса). Оттам го пратиха пак да гладува на плажа. Къде ли не го пращаха и що глад отнесе кротко и тихо не е истина. Бил в коалиция с жените. Рълев с кого играеше, да ми припомните... с Виолета и Денислава? Той женчо ли беше?
Та да се върна на силните мъже. Мантрата на Алекс. Коалицията на Алекс. Калин с неговата нулева социална игра в началото даже ходи на елиминация. Ако не бяха Лапунов и Алекс, Калин щеше да е аут от играта много рано. Траян го би, Ивайло се отказа и му подари победата. Опитвам се да кажа, че както и да го въртите, Калин не беше най-комплексния играч и трябваше да отпадне по-рано. За сметка на това отпаднаха Лапунов, Траян, Ръждавичка. А истерията около лошия победител набра яко скорост. С любезното съдействие на ИВ, разбира се. Този лош победител се оказа женчо, хленчел, зъл, подмолен, скатавка и не знам си какво. Ама едва не уморил Дино на арената, гада мръсен. Ами че Дино като го боли кръста, що не се отказа... като Шопа, Лъчезар, Теодора. Щом се натиска, ще играе.  Миро ли му е виновен, че го боли и играе.
И в крайна сметка, скъпи силни мъже Алекс и Калин. Ако на финала ви е бил най-слабия женчо играч, толкова по-зле за вас. Това направо си е за срам. Но ако се имате за силни, значи онзи, който ви е победил, е по-силен от вас.

# 3 282
Публиката не харесва твоя човек .
Много повече не го харесва , отколкото предните спечелили Паричната награда .
Затова хейта е по силен .

Едно е да спечелиш паричната награда, съвсем друго е сърцата на милиони .
И сега всеки ще си живее с плодовете от тези “ печалби “, които е заслужил .

# 3 283
Да идват Дидо, Ковид, Мери и да казват какво се е случило на финала.
Те са единствените, които може да знаят нещичко...

# 3 284
  • Някъде там...
На мен пък са ми странни изказванията, че Калин нямал мнение и Алекс едва ли не го водел за носа. Многократно в предаването се видя, че човекът си има виждания и си ги защитава. И да, той обича да действа не толкова с думи, колкото с дела.

Стана ми смешно от поста на bonbonka6. Миро е всичко друго, но не е камък, а още по-малко остър.

Общи условия

Активация на акаунт