💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 168 507
  • 3 660
  •   142
Отговори
# 3 480
  • Варна
Скрит текст:
Забравих - през лятото Калин и Дино не бяха последвали/-ни (от) никого от официалните треньори.
За Алекс бях писала в другата тема - появи се от профила на Гешев.
За Миро бях писала в тази тема (Еми, не си прочела - беше малко след поста ти, че Чикагото е ходил при Гешев) - беше последвал Геша, Калоян и Александър Мечкаров.
Билянче, дали правилно навързвам нещата от написаното?
Алекс е бил при Гешев на тренировки, Миро също.

Дали не са се познавали оттам или поне да са се засичали.
Възможно ли е Алекс да е преценил Миро там що за човек е.
Виждам, че подкрепяш Миро(( Ама...как пък точно него бре((
Все пак май са от школата на Гешев или...бъркам.
Не. препоръчали са на Алекс да тренира там, след като са го взели в предаването. Реална тренировка май е нямало.

# 3 481
От Феномените - Калин, Лапунов, Алекс и Гордиенко споделиха, че не са гледали предаването. Наталия въобще не се е подготвяла, за Чикагото аз поне не знам. Но те пък двамата са най-шантавите образи. Определено са били най-непредсказуемото племе.

# 3 482
  • Дубай
Хора, това с  излизането и Дино каза, че са му предложили да напусне, но  той не искал -и на него са му слагали инжекции.Защо нападате затова... Който и участник да се почувства зле има право на мед. грижи... Тоест сам взима решението дали да си тръгне на своя отговорност.

# 3 483
Не. Препоръчали са на Алекс да тренира там, след като са го взели в предаването. Реална тренировка май е нямало.
Аз поне не вярвам на Алекс за това какво е имал като подготовка. Основно заради силата на хвата която е твърде специфична и не идва от баскетбол или садене на краставици а трябва да се тренира. Освен това движенията му са ми леко кросфитърски и има може би лек химически бууст, но не толкова голям че да сме сто процента сигурни като при други негови набори от тоя сезон Wink Също това което казва как тренирал по 40 минути всеки ден по време на сезона и така заякнал е много смешно.

# 3 484
  • Варна
Скрит текст:
Не. Препоръчали са на Алекс да тренира там, след като са го взели в предаването. Реална тренировка май е нямало.
Аз поне не вярвам на Алекс за това какво е имал като подготовка. Основно заради силата на хвата която е твърде специфична и не идва от баскетбол или садене на краставици а трябва да се тренира. Освен това движенията му са ми леко кросфитърски и има може би лек химически бууст, но не толкова голям че да сме сто процента сигурни като при други негови набори от тоя сезон Wink Също това което казва как тренирал по 40 минути всеки ден по време на сезона и така заякнал е много смешно.
Т.е. тренирал е при официален треньор, ама го пази в тайна? Ако беше, щяха да го рекламират.

# 3 485
Хора, това с  излизането и Дино каза, че са му предложили да напусне, но  той не искал -и на него са му слагали инжекции.Защо нападате затова... Който и участник да се почувства зле има право на мед. грижи... Тоест сам взима решението дали да си тръгне на своя отговорност.

Различно е. Финалът е игра на изтощение и затова не е приемливо да ти вливат подсилващи препарати. Това не е травма, че да я обезболят. Това е все едно при състезание за максимален пробег с едно зареждане на едната кола да и е свършила бензинът да и налеят в резервоара още гориво. Че и вероятно по-високооктанов бензин. Ако беше да му сменят спукана гума щеше да е ОК (това е аналог на травма).

# 3 486
Скрит текст:
Забравих - през лятото Калин и Дино не бяха последвали/-ни (от) никого от официалните треньори.
За Алекс бях писала в другата тема - появи се от профила на Гешев.
За Миро бях писала в тази тема (Еми, не си прочела - беше малко след поста ти, че Чикагото е ходил при Гешев) - беше последвал Геша, Калоян и Александър Мечкаров.
Билянче, дали правилно навързвам нещата от написаното?
Алекс е бил при Гешев на тренировки, Миро също.
Дали не са се познавали оттам или поне да са се засичали.
Възможно ли е Алекс да е преценил Миро там що за човек е.
Виждам, че подкрепяш Миро(( Ама...как пък точно него бре((
Все пак май са от школата на Гешев или...бъркам.
В общите тренировки, които водят Гешев и Калоян, не съм ги засичала и двамата. На тази снимка се виждат Мечкаров, Калина, Макс, Томислав, който е бил одобрен за Игрите, но е отказал поради лични причини, Марто Петров, който обикаля треньорите и др.
Скрит текст:

Може на индивидуални тренировки да са ходили, не знам. Simple Smile

Мила, моят фаворит този сезон беше Шопа.

Защо Миро... не знам, така го чувствам просто в края на сезона. Емоциите не се контролират. Като се замисля, може би чисто емоционално значение има това, че: 1) започна като червен, а заради първи сезон (единственият, в който вложих много емоции) винаги съм за червените. Просто е по-силно от мен, емоцията е по-силна от разума; 2) защото го изтормозиха от глад. Затова явно и Пекин, и Радостина харесвах толкова много накрая. За разлика от началото.

# 3 487
Дяволо, не знам дали си направил анализ на финалната битка. Не съм я прочела всичко, че много набъбна темата....
Просто ми се иска да видя твоето виждане за играта на тримата финалисти и дали имаш някакви съмнения относно играта на Калин.

# 3 488
Как се замерва минаване на трасе, което е монтирано и камерата непрекъснато сменя отборите. Единствено халките сме виждали от до, за друг елемент спонтанно не се сещам, но цяло трасе?

# 3 489
  • Берлин
Оф, сега анемичен бил хайванът. Направо нямам думи.

Ще споделя нещо лично, свързано и не с темата. Писах дисертация на тема как медиите манипулират. Изгледах цял сезон на Ергена с тази це. Гледах и сезона на ИВ с Рълев и Момчил. Много детайлно проучвах психологичните профили на участниците, четох и темите много задълбочено. Към този сезон бях предпазлива, защото отдавна минах лимита си на примирение. Та всъщност /извинете, че е дълго/ много мисля в посока защо 2ят е все втори, защо това и онова. Мисля, че бг продукциите се осланят на народопсихологията. Все пак ние все още честваме годишнини от смъртта на, а не от рождението, наведените глави си стоят на мястото, чудото не е за мирно стоялите и тн. Не става е традиционна реплика. И когато се появи слънце, то трябва да бъде убито с мазна слънцезащита. Аз не живея в Бг от много години, защото не исках повече от същото. Бивш журналист съм - не постигнах нищо с посочване на истини и изобличаване на туморите. Опитвах и намерих място другаде. За нито една секунда не съжалявам, но и не съм била повлияна от икономически фактори. Не знам дали разбрахте какво пиша, но, четейки темата, изпитвам щастие и плаха надежда - моралът се забелязва и не е екзотика, мишкуването и душевната мерзост се посочват и заклеймяват. Затова и бях вдъхновена от хората по улиците, жадуващи промяна. И знам, че всички вие ще живеете на едно по-добро място. Калин е за мен олицетворение на запален пречистващ огън, в който всички вие слагате по малко и съчка по съчка той ще гори.
Емоционална съм, простете.

# 3 490
Смешно е да се събират пари за Калин - за какво той да е нуждаещ? Здрав и прав мъж, който може да ги заработи.
Или ще му спонсорирате Малдивите, нали той там искаше да ходи с наградата?

Иначе честно казано аз бях фенка на Траян и Ръждавичка и тайно се надявах жена да спечели. Траян много ми харесваше и като мъж и като игра.

# 3 491
Калин не е искал да ходи на Малдивите, Гизем искаше там да я води, или Николета, не помня, но естествено това беше шега, още повече той не иска да чуе за тези двете по принцип. Като изключим това, събирането на пари за Калин е тъпо, освен ако не е подкрепа за инициативата му за екопътеките.

# 3 492
Билянче, благодаря ти))
Еми той не е бил червен, влезе резерва и не се класира първи. Ако беше щеше да е син при феномените , а не Траян да отиде там. Юли щеше да е първи, разбирам каква асоциация правиш, но...сори, нищо общо с Юли няма ни Миро, ни Фифо, ни който и да е. Може би само Андрей донякъде намирам спортно покритие и хъс, както и закрилата над Елизабет -Юли си влачеше Венца (няма място за сравнение на двете, но..). Къде го виждаш Юли да се съюзява с жените и да седи под вейките?
За гладуването си права, това беше осъдително направо. Не знам как не се е сезирала някаква комисия и преди го писах. Тези са за глоба и съд, няма какво да ми показват договори, защото е чист късмет някой да не си отиде направо -не да се контузи (това е масово с техните от Тему или откъде там въжета и др. неща) Видяхме това лято какво стана с детенцето на Слънчев бряг (подобно пестене на пари от качествени обезопасителни материали)
Както и да е...странно ми беше точно ти да викаш за Миро, ама пък...всеки си има право на избор. Да, има данни и то добри, признавам му го, но всичко друго някак отблъсква и ...няма общо с харизмата на Юли, нищо абсолютно.
ПП. Освен това Юли действаше като Алекс. До 3 фаза пазаше силни и гонеше слабите , за да са на хубави локации. В трета фаза беше предупредил Пламен, че до там ще си го пази, после вече всеки за себе си. И го направи, отстреля Пламен и народът избухна, но ...така се прави и това е стратегия за мен, а не мишкуването и преживянето цял сезон на гърба на другите и после били това, били онова, ама да се борят и направят силно племе да са захранени и отпочинали-не, прецакай другарче виждахме.``

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 16:54 от Папунка

# 3 493
Мехурче и аз мисля по същата тема с интерес, моите наблюдения са по-скоро антропологични и социални. Медиите и статуквото в България нямат нужда от успешен герой, който да надвие системата и да накара хората да повярват, че стига да искат, могат да се наложат и да вземат съдбата си в ръце. Трябва подсъзнателно да вярват, че всеки "изпуснат" ще бъде омаскарен, а ако и това не помогне на финалната права системата ще го сдъвче и изплюе. И това гледаме година след година.

# 3 494
Чакайте сега Калин никога не е искал пари да се събират за него даже и той остана изненадан като му го казаха.Хайде да не хвърляме още едно обвинение  по момчето само защото е обичано и харесвано.Казах само че има страшна истерия по него ,и феновете така са решили което реално е глупаво за мен,но в никакъв случай не обвинявам Калин за това 🙂
А Гизем е качила много мил пост свързан с Калин.

Общи условия

Активация на акаунт