💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 182 265
  • 3 838
  •   128
Отговори
# 3 510
Събрали са се един отбор юнаци...

# 3 511
Чикагото в След игрите

Чикагото е рок звезда тук. Сега го гледам казва, че решавал Клоцки пъзела от финала всяка нощ тайно да тренирал за скорост. Не знам как точно той има хиляда вариации. Но казва, че Миро го сгащил. Значи той е виновен, че Миро би на пъзела Sweat Smile Също бил тренирал при Димитър от предния сезон (може би един от най-гадно сготвените хора за всички сезони) и разцъквал всичките пъзели но скатавал.

# 3 512
Много и отива на Сапунджиева с къса коса! Но се чудя само, и не само на нея, защо като си толкова красива по принцип, трябва да си слагаш някакви филтри Rolling Eyes

# 3 513
  • София
При таласемия не вярвам да може да тича така. Имам позната, доста е бавна, дори в ежедневните си дейности, заради това заболяване.

# 3 514
  • София
Много и отива на Сапунджиева с къса коса! Но се чудя само, и не само на нея, защо като си толкова красива по принцип, трябва да си слагаш някакви филтри Rolling Eyes

Сапунджиева има много ниско самочувствие. Много ме е яд за тази красива и умна жена, дано се осъзнае.

# 3 515
Какъв хубав Лапунчо и слънцеяд-самурайчо))
Как можа тази да го нарочи и изгони. Ако беше останал с Калин бяха страшен тандем. Ни Миро, ни никой можеше да ги бутне. Обаче тази женска ръждавейка....развали играта на всички, най-вече на феномените.
Бе как може точно моя фаворит да пипне това същество.
Толкова цветен и интересен е, отделно можеха да дават и вътре как прекарват времето, какво споделят...за Лапунов щеше да е интересно да чуем, ама...
Значи Миро с или без анемии се видя , че продукцията го бута и е техен човек. Може накрая да е показал качества и  Калин да е пил вода, да се е задъхвал, ама човек с анемия на тоя пек не знам как издържа. Може и да има, ама тогава доста са го подсилили, а с какво...те си знаят. Но това дето едвам ходеше и беше кожа и кости станал и пак се ежеше, че гладът му не пречи и ще издържи, ако Калин не го беше разменил...не знам какво щеше продукцията да го прави още 3 седмици на блатото. При това е човек чакащ първо дете. Те дали са помислили , ако нещо беше станало с него и Калин не го беше разменил...че той си беше пътник направо физически. Какво ще чакат да не се свести и да го откарат в болница, ами ако стане най-лошото...То хубаво го криха, кътаха, пазеха, хвалеха, ама локация не можаха да го сложат , защото племето му беше с коалиция ...мани-мани. Там щяха и да си изгният, дори със сандвичите на Томи. С този глад и тези лишения си има мярка на организма колко време без вода, без храна, без въздух може, ама и без битки и тая жега. Нищо не ми се връзва при Миро. Дори протеже пак...как така му рискуваха здравето за някакви пари и да не си види детенцето. Ми той си беше пътник по едно време за мен. Не бил искал, ама Дино също, ама на Дино от кръст няма да умре , но Миро без храна , че и другите си бяха ....как не стана нещо фатално не знам, да палят свещи и се благодарят, че са живи според мен.

# 3 516
  • София
Дяволо, не знам дали си направил анализ на финалната битка. Не съм я прочела всичко, че много набъбна темата....
Просто ми се иска да видя твоето виждане за играта на тримата финалисти и дали имаш някакви съмнения относно играта на Калин.

Тук
https://bg-mam.ma/p/1834541/50564872

и
Тук (но това е по-генерално)
https://bg-mam.ma/p/1834541/50564804

Накратко, нямам съмнения за Калин. Той и на полуфинала за момент след плуването му стана за момент лошо и му трябваха секунди да се освести. Просто му липсва на Калинката целенасочена подготовка за такъв тип трасета, трябва повечко силова издръжливост да има.
Но в крайна сметка въпреки това спокойно можеше да си спечели финала ако беше намерил решение на един доста популярен и лесен пъзел, който е даван в почти всеки един сезон.
Алекс се представи достойно, много се забави с чувалите, защото ръцете му бяха с ръкавици и бинтове. Като изостанеш толкова много и то на тежко, силово трасе няма как да наваксаш. А и той вече беше твърде уморен. Алекс изигра 7 от 8 битки във Фаза 3.
Според мен на това трасе Чикагото щеше да спечели с разлика победата. Лично мнение. Не ангажирам никого. Но за него имаше лъжички и топчета на полуфинала... Ето там ми е странното на мен. Защо го бяха доли този елемент. Досега на полуфинал не е имало толкова пипкав елемент.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 19:12 от Diavolo

# 3 517
  • Някъде там...
На полуфинала не съм убедена, че му стана лошо и затова спря. Паузира точно преди стрелбата, за да си успокои дишането.

Ивайло също е пуснал послание за Калин на стори.

Чикагото не знам с пъзела дали щеше да се оправи, макар че той се е готвил специално за игрите, може би го е редил този.

# 3 518
  • София
Оф, споделих това инфо за Миро от подкаста му, защото мислех, че ще е любопитно, а не че е някакъв свръхгерой. Просто си спомням от темите, че различни потребители на няколко пъти писаха, 'Абе това момче има ли му нещо, бил много блед и анемичен'
Т.е. да познахте, имате тренирано око.
Но това не е баш истинска анемия, нещо ''по-леко'' е, но е генетично и си го има и е проблем.

Пекин в подкаста на Ивайло каза, че Миро е бил жив труп на изолатора... Не е бил човек.
Сапунджиева също, не е имала сили да каже една дума.

Ако се чудите дали все още има концлагери по света.
Да, има в Игри на волята...

# 3 519
# 3 520
  • София
Ох, Гогата с тия мустаки! Grinning

В трети сезон в последната седмица даваха тия лъжички, помня, че Неделчо се ядосваше, ама дали е било полуфинал, не помня.

# 3 521
Ехее, хората с анемия не са умиращи бре, какви са тия глупости.Сина ми играе футбол с анемия с ежедневни двуразови тренировки, мачове 90 мин. + загряване повече от 2 часа при слънце , дъжд, сняг... При криза- глюкоза...
  ПС: Ръждавичка какво й е на вратлето? Сега го видях на снимката, като че ли операция някаква?

# 3 522
Сигурно са при Тянко 😂Той нали каза че ще има каст с тримата

# 3 523
Мила ми... Папунка 😉, далеч съм от мисълта да сравнявам Миро с Юли. Това, което исках да кажа, е, че заради Юли ❤️ червените винаги са ми на сърце, подсъзнателно дори, а след кастинга първия екип, който Миро облече, макар и за малко, беше червен.

Лапунов беше на приключение в Максимал Адвенчър и... явно го бъзикат за Гизем. 😊

И нещо за Ливърпулеца:

Я, Петър къде се бута? 😂

# 3 524
Гизи е поздравила Калин Grinning

Общи условия

Активация на акаунт