💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 169 968
  • 3 677
  •   221
Отговори
# 3 525
  • София
Цитат на: лято!

В трети сезон в последната седмица даваха тия лъжички, помня, че Неделчо се ядосваше, ама дали е било полуфинал, не помня.
[/quote

Точно на полуфинала в сезон 3 бяха тези лъжички. Неделчо и мисля Стратимир отпаднаха на тях. Неделчо даже го спомена пак в Надкаста.

# 3 526
Гешев също подкрепя каузата на Калинката. Споделил я е на стори в ИГ.

# 3 527
Пффф сега се замислих, че за седем сезона нито един мой любимец не е спечелил накрая. Нищо че съм от тия с повече от един..... Open Mouth
Сезон 1 - Наско, Елена, Стефания и Юлиян
Сезон 2 - Ники Майонезата, Екатерина и Ваня
Сезон 3 - Паулина и Неделчо
Сезон 4 - Гого, Мирослава, Елица и Мани
Сезон 5 - Крум и Момчил
Сезон 6 - Силвия, Анджи,, Крамарска и Гешев
Сезон 7 - Чикагото, Калин, Ръждавичка и Наталия

Греда след греда ConfoundedConfoundedConfounded
Като се замисля едно нещо трябва да признаем на продуцентите. Колкото и всички ние да сме напълно различни в светоусещането си, гледната си точка, принципи . Колкото и различни участници да харесваме, винаги успяват да ни нацелят так, че да не победи точно нашият "любимец". Явно за да няма сърдити Joy

# 3 528
Като споменахме експертите алхимици - сега хванах малко подкаста на Виолета и тя много соли Алекс. На мен са ми почти еднакви лебубута тези двамата Satisfied Дори защити Миро, ще взема да й стана фен.

# 3 529
  • Sofia
Дяволче, винаги съм уважавала мнението ти, ценя старанието, отдадеността и огромния труд, които полагаш за да ни е приятно и уютно тук, но не мога да се съглася с теб, че на Калин му липсва силова издръжливост! Да твърдиш, че на екстремния Калин, който безпроблемно катери отвесни скали, Калин, който изкарва седмици в задушлива среда без дневна светлина, забит някъде дълбоко в пещерите, е меко казано нелепо! Калин, който изкара три последователни седмици на глад и мизерия, Калин, който неял и неспал изнасяше по две битки на ден при 40°С. Същият този Калин, който три месеца летеше по терена така, че всичко което прави да изглежда супер лесно, в най-важния и удобния, за онзи с чека момент се трансформира в един тромав, задъхан и напълно различен Калин.. Имаше нещо гнило във финалната битка, дали са дали на Мирцата "нещо", а на Калин друго нещо, няма как да знам, но видях с очите си, че Калин на финала, нямаше нищо общо с онзи другия Калин, който гледах три месеца! И повярвай ми, това не се дължи на липсата на силова издръжливост, която Калин си има в изобилие!

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 20:31 от Crystal_Noir

# 3 530
# 3 531
Сигурно са при Тянко 😂Той нали каза че ще има каст с тримата
Какво е това на Тянко, че нямам идея?

# 3 532
Чикагото, каза го той в прав текст. Калин би му бил конкуренция, а Ванчето настоява- а Миро, той победи! А Чикагото- ми не, Миро не! Според него той не е бил фактор. Много ме изкефи.
И сега се чудя, абе що така Калинчо все спал, не можел две думи да свърже, а всички така го обичат, особено тези които са се докоснали до него, вътре в играта.
А Мирко обаятелния не го споменават даже.

#сезонътнаКалин

# 3 533
# 3 534
Има каст и той,и беше казал на един лайф ,че точно тези тримака ще са му на гости😁

# 3 535
Има каст и той,и беше казал на един лайф ,че точно тези тримака ще са му на гости😁
Ама какъв е този каст? Как се казва?

# 3 536
Ама какъв е този каст? Как се казва?
Ее ти ме уби 😂🤦Идея нямам .Не го следя просто случайно го хванах лайфа му в тикток и точно тогава говореше за тях и се спрях 😁
Чакай специално за теб го потърсих .
Неслучайни срещи се казва 😄

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 20:48 от *Ани*

# 3 537
Туньо и Виолета качиха последния си подкаст. Между другото отново изразиха, че изобщо не харесват Алекс, както и поведението на Чикагото, че е било твърде импулсивно. Финалът също не им е допаднал, защото според тях реално само двама са играли, а Алекс е бил там просто за „украса“.
Също казаха че всеки който обиждат Миро не са обективни и нямали мозък
Туньо направил статистика ,че Калин е добър на отборните битки, но на индивидуланите не е бил толкова добър, защото нямал психика, това със психиката иска да каже ,че няма този хъз в очите му ,че нямал това желание за победа ,тая спортна злоба му липсвала и не му пука
И ,че Миро си е заслужил победата ,защото е имал хъз и желание, а Калин му е било все тая дали ще бие или падне, щото не е бил спортист.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 20:47 от Mane007

# 3 538
Здравейте, Калин изглеждаше наистина много изморен, едва я буташе тази количка. За мен беше странно, че Калин и Алекс едвааам бутаха, а Миро хвърчеше по арената. Мисля, че тежестите на Калин и Миро се различаваха драстично. Нямам друго обяснение.

# 3 539
А какво стана с гостуването на Юли? Или се оказа фейк?

Общи условия

Активация на акаунт