💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 169 384
  • 3 671
  •   179
Отговори
# 3 540
Скрит текст:
Сигурно са при Тянко 😂Той нали каза че ще има каст с тримата
Какво е това на Тянко, че нямам идея?
Има каст и той,и беше казал на един лайф ,че точно тези тримака ще са му на гости😁
Ама какъв е този каст? Как се казва?
Ее ти ме уби 😂🤦Идея нямам .Не го следя просто случайно го хванах лайфа му в тикток и точно тогава говореше за тях и се спрях 😁
Чакай специално за теб го потърсих .
Неслучайни срещи се казва 😄
Благодаря. Сега му отворих инстаграма и наистина тези тримата юнаци са били там при него. Ще се слуша и това, въпреки че Танко не го харесвам. Но гостите са ми интересни.

# 3 541
На Тянко подкаст няма да отворя, който и да отиде там... Беше най-непоносимия играч този сезон. Подкаста му минава само защото PR-а на Нова са одобрили, което значи че въпросите ще са супер изчистени ала официалния подкаст №2. Само че поне Ваня е малко по-свежа и беше интересна в игрите, така че там е що годе поносимо.

# 3 542
Така, значи изгледах още веднъж финала и подкаста с Миро, ама не докрая че беше доста подробен и ми писна. Какво ми направи впечатление. След финала Калин каза "Явно на Миро му сече повече пипето." Сега, не съм фен на Калин, но той си е искрен когато говори. Това е, което не му достигна на Калин... мислене. Просто конкурентът му е финансов одитор и има по-силно логическо мислене.
От подкаста на Миро, в което той подробно разказва за себе си и начина, по който е влязъл в игрите, аз разбирам, че е избран защото е различен. Интроверт, скучен, аутсайдер, но изключително жилав и упорит. Предполагам, че са попаднали на втори катерач и авантюрист като Калин, с еднакви хобита но диаметрално противоположни като манталитет и емоционалност. И да видят кой докъде ще стигне. Но според мен Калин е бил любимецът на продукцията, а с Миро са си направили експеримент.. да го смачкат с глад и мизерия. Цялата игра беше между положителния и отрицателния герой. Даже си мисля, че са очаквали Калин да спечели. Още като видях греблата с ринговете, които провалиха Миро на входната битка с Траян, си казах че пак ще отпадне. Обаче той ги изненада. И с пъзела ги изненада. И с ината си ги е изненадал. Сървайвър.
Абсурд това скромно момче да е било с протекции в играта. А и той си е в бизнеса с фотоволтаици и не е умрял за 90 хиляди. Просто са го надушили, че има нещо в него, нещо различно и така. Победи си заслужено,  сигурно и самият Калин го е признал вече.

# 3 543
Туньо и Виолета качиха последния си подкаст. Между другото отново изразиха, че изобщо не харесват Алекс, както и поведението на Чикагото, че е било твърде импулсивно. Финалът също не им е допаднал, защото според тях реално само двама са играли, а Алекс е бил там просто за „украса“.
Също казаха че всеки който обиждат Миро не са обективни и нямали мозък
Туньо направил статистика ,че Калин е добър на отборните битки, но на индивидуланите не е бил толкова добър, защото нямал психика, това със психиката иска да каже ,че няма този хъз в очите му ,че нямал това желание за победа ,тая спортна злоба му липсвала и не му пука
И ,че Миро си е заслужил победата ,защото е имал хъз и желание, а Калин му е било все тая дали ще бие или падне, щото не е бил спортист.
Като цяло не са доволни от сезона и казаха, че това е най-слабият сезон досега. На Туньо му харесва заради комичния елемент, но за Виолета – като спортист и фен на стратегическата игра – сезонът е скучен.
Нямат нищо против Миро, по-скоро се нервират на останалите (Ники, Дино, Ради), че са прекалено популистки настроени. На Виолета лично ѝ е скучно, защото самите битки са били еднообразни, а това с наказанията ги дразни . Дори елиминацията на Траян – според тях никога не се е случвало никой да не може да нареди пъзела(нали дето Сапунджиева не можеше да оцели и Траян да реши пъзела).
Също така коментираха и наказанията, и смяната, както и липсата на плуване. Пъзелите почти липсвали. Според тях участниците са на нивото на втори сезон, но задачите са били прекалено трудни за този каст и затова се е получил такъв резултат.
Смятат, че Миро е бил силен, а Калинката просто няма нужния „майндсет“ на победител — онова желание да доминираш на всяка цена. Според тях няма как да спечелиш без подобно мислене. И допълниха, че хората не трябва да се ядосват, че Калин не е победил, защото самият той изобщо не изглежда притеснен, че е загубил.
И казаха че Дунев е най -възрастения победител и където видел щял да бие Алекс и ,че ако Виолета била в едно племе с Алекс, щяла да го  направи на дармадан
Ръждавичка не е била толкова добра ,и са и вдигнали прекалено егото, което е довело до загубата и защото била паника и нямала психика.
Нещо което смятат е ,че Алекс е най големия лицемер, че е странно как хората го харесват и ,че той е бил манипулатор и ,че се е хванал за Калин като пиявица да изплува и ,че хората това не го виждат и бързо се забрави ,че се издъни и се излагаше .И ,че масовката харесва Алекс като овце защото,харесват Калин, а не гледа извън кутията какъв лицемер бил Алекс
Също ,че хора като Гатьо,Виолета и Елвиса няма да намерят
и че най -добри били сезон 3,4,5
Техни топ 3 за финала бяха
Виолета -Шопа,Дино,Калин
Туньо - Шопа,Миро и Калин
това са техните мечтани за финал тоя сезон

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 21:34 от Mane007

# 3 544
Днес е партито за финала.Интересно дали последните трима ще бъдат.За господин "умен одитор "😂се съмнявам нещо.Той е толкова безличен и скучен,че и там ще се изгуби  сигурно,но ще е интересно за Калин и Алекс дали  ще са там 😁

# 3 545
Днес е партито за финала.Интересно дали последните трима ще бъдат.За господин "умен одитор "😂се съмнявам нещо.Той е толкова безличен и скучен,че и там ще се изгуби  сигурно,но ще е интересно за Калин и Алекс дали  ще са там 😁
Миро живее във Велико Търново, а утре е понеделник, така че най-вероятно няма да е там. Алекс е семеен и ме съмнява да присъства. Калин има някакъв шанс, но пак се съмнявам – личи си, че е близък със „своите хора“ и е останал приятел с част от участниците. Така че е по-вероятно да не е там и да е някъде в някоя „пещера“ или на друго място.

# 3 546
Тя пък точно Виолета да коментира.
За някои неща има попадения ама като стане дума за Дени въобще няма обективно мнение което не е ок.
Първо обяснява нямало как да спечели жена, после ако не били нагласили така нещата Дени щяла да спечели, щяла да смаже Ръждавичка
Нали и Виолета се контузи и накрая за нищо не ставаше ама я влачеха вместо да си отиде, а много ги бавеше

# 3 547
Чисто безпристрастно ама Симона ще изяде с все парцалите Денислава ,пък за майка и да не говорим.😂

# 3 548
Чисто безпристрастно ама Симона ще изяде с все парцалите Денислава ,пък за майка и да не говорим.😂

Не, ние нищо не разбираме, и нямало право да коментираме понеже не сме били там ( нейни думи )
Денислава беше добре, ама според мен Виолета завижда защото Ръждавичка много гръмна в този сезон, докато Денислава не мисля че беше чак толкова популярна.
Но Ръждавичка все пак е спортист докато тази Дени, къде що има реалити влиза за да стане известна

# 3 549
# 3 550

Не, ние нищо не разбираме, и нямало право да коментираме понеже не сме били там ( нейни думи )
Денислава беше добре, ама според мен Виолета завижда защото Ръждавичка много гръмна в този сезон, докато Денислава не мисля че беше чак толкова популярна.
Но Ръждавичка все пак е спортист докато тази Дени, къде що има реалити влиза за да стане известна
Нищо  против Денислава ама само с едни пари на мама не става.😄Там горе кухо та дрънка.Мозъчен капацитет под нула.😁И там Ръждавичка е на милион години пред нея 😄

# 3 551
  • София
Абе Денислава има шанс срещу Симона, колкото Виолета примерно срещу Пекин на силов елемнт или срещу Силвия от сезон 6 на многокомпонентно трасе.
Дени имаше хъс, хич не се страхуваше и тя от битки, но като качества - ми е по-скоро в средата на списъка от силни жени. Много компоненти и куцаха. Може би на пъзели ще е по-добра, но само може би, защото реално ние Симона не я видяхме на логически елемент как е.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 21:36 от gg__

# 3 552

Господин Одиторът има бебе и е редно да е до жена си. Не вярвам да избере събитие свързано с Игрите пред семейството, при това именно в този така сакрален  период.

# 3 553
Миро живее във Велико Търново, а утре е понеделник, така че най-вероятно няма да е там. Алекс е семеен и ме съмнява да присъства. Калин има някакъв шанс, но пак се съмнявам – личи си, че е близък със „своите хора“ и е останал приятел с част от участниците. Така че е по-вероятно да не е там и да е някъде в някоя „пещера“ или на друго място.
Там е Алекс като гледам 😁

# 3 554
Охххх тази Виолета се е взела за голямата работа.
Абсолютно смятам,че Алекс ако беше в техния сезон,щеше да я побърка,човекът успя да разбие и отстрани цяла женска коалиция,какво остава за един играч,който беше куц от самото началао.
Отделно Ръждавичка,ако не се паникьосва,ще смачка Денислава и на двете арени,предполагам има горчилка и за това,че хората казват,че е най-силната жена в Игрите.
Има много повече арсенал от качества,може би на пъзел евентуално Денислава да е по-добра,но единия път в който Ръждавичка реди почти стопи преднина от 5 минути на Томи.
Дунев на някое маймунско трасе ще бие Алекс,но на Mad max арената абсурд,така че и този неин коментар е необективен.
Явно я има горчилката,че техния сезон е един по-безличните и се опитват по всякакъв начин да останат актуални.
Коментират,че каста физически е слаб,ама да не им припомням,че повечето си загубиха кастинг битките от тези,който влезнаха в този сезон.
От сезона излезнаха много повече запомнящи се участници,отколкото 5 и 6ти,и да не им харесва това е факт.

Общи условия

Активация на акаунт