💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 167 959
  • 3 658
  •   58
Отговори
# 3 570
Ами изгледай подкаста, всичко си разказва и обяснява. В Канада е завършил и работил като финансов одитор, в България има бизнес с изграждане на соларни системи. Жена му прави някакви магнитчета по снимки. Толкова е скромен, направо главата ми не побира защо се изсипа този гнусен хейт. Заради тъпия спойлер, че печели. Явно онзи, който пусна спойлера, е побеснял че някакъв от нищото е спечелил. Грозна работа. Тази година много много грозно се получи. Но явно и продукцията са останали с пръст в устата от изненадата на финала.
Аз така си го обяснявам. Може и да им мине на хората с времето, както им мина за Мартин.
В Канада е работил  3 години в pwc където относително трудно те взимат и се работи много. Личеше си че му чатка ума, през сезона няколко пъти дадоха как смята грошовете като с калкулатор. Disappointed Relieved Продукцията се радват и на хейта... За тях това е допълнителен  енгейджмънт. Може дори от тях да е спойлера. Ако Калин беше пич, щеше поне да подметне, че хейта  към другите участниците не е окей, но той реши да обяснява какво имал предвид като казал, че жените са за цвят. Oh well...

# 3 571
Каквото и както са решили продукцията , това представят.
Аз обаче много се вълнувам какво й е на Ръждавичка това на вратлето, и нямам впредвид Калин, а издутината...Ясно ми е , че подминавате постовете за Миро, но ми направи впечатление Ръждавичка.Като че ли и операция някаква се вижда...

Този ragebait спам дето пускаш не мисля, че ще мине. Никаква операция не е това, просто мускули и поза, моля ви стегнете се.

# 3 572
  • Берлин
Предполагам, че тази тема ще бъде заключена и минаваме към междусезонната, а там не ми се пише, та един последен коментар от мен. Обсъдих с племенника ми сезона. На 14, със златна лъжичка роден, с много високи постижения в образователната сфера и малко спортни активности. Та ще цитирам: "не е нещо кой знае какво сезонът, почнах активно да гледам след една игра, в която забелязах Калин. Много куул и в моя вайб, кефи. И съм всеки ден във фитнеса вече". Това е. Посланието на Калин докосна от малки до големи и ще се говори, и ще се помни. И в това е смисълът на гледането и коментирането. И ви пожелавам светли празници. С посланието на Алекс - годините са цифра, можем всичко, стига да поискаме!
До нови срещи ❤️

# 3 573
  • София
И аз не разбрах кое трябва да е белег от операция. Някаква сянка се е получила от позата според мен.

# 3 574
  • София
За да се спечели ИВ участникът трябва да действа подмолно и лукаво, да е егоист и да е гъвкав (тоест да предава партньорите си, когато вече не са му полезни). Това носи победата и парите, но в комплект с хейта на зрителите. Това, всеки участник си избира как и за какво да играе.
Нещата обаче се влошават много с намесата на продукцията и тя (намесата) се явява катализатор и усилвател за хейта към подбутваните и толерираните.

Не съм съгласна - Андрей никого не предаде, той и реално беше основно единак, но след съюза им с Елизабет, до последно се подкрепяха. Подмолно и лукаво - също не помня да е играл. Не го харесвах особено, но това не променя фактите - е, не забравям и една много важна подробност - той реално беше страшно добър на арената.

# 3 575
Мерси за преразказа. Разбирам, че големи глупости са говорили.

Туньо и Виолета качиха последния си подкаст.

# 3 576
Андрей никого не предаде, той и реално беше основно единак, но след съюза им с Елизабет, до последно се подкрепяха. Подмолно и лукаво - също не помня да е играл. Не го харесвах особено, но това не променя фактите - е, не забравям и една много важна подробност - той реално беше страшно добър на арената.
Забравил съм вече Миро кого точно е предал. Според Неделчо Миро е подобен на Андрей. Аз виждам прилика поне външна и може би подобен вайб. Като силни физически елементи в играта не са много подобни май.

# 3 577
За да се спечели ИВ участникът трябва да действа подмолно и лукаво, да е егоист и да е гъвкав (тоест да предава партньорите си, когато вече не са му полезни). Това носи победата и парите, но в комплект с хейта на зрителите. Това, всеки участник си избира как и за какво да играе.
Нещата обаче се влошават много с намесата на продукцията и тя (намесата) се явява катализатор и усилвател за хейта към подбутваните и толерираните.

Не съм съгласна - Андрей никого не предаде, той и реално беше основно единак, но след съюза им с Елизабет, до последно се подкрепяха. Подмолно и лукаво - също не помня да е играл. Не го харесвах особено, но това не променя фактите - е, не забравям и една много важна подробност - той реално беше страшно добър на арената.

Няма да споря, защото не помня подробности. Помня само, че не го харесвах, сигурно има някаква причина. Може би е бил толериран от продукцията. Но и да е имало един или двама различни, това не е правило.

# 3 578
  • София
Barsa, ключицата ѝ е това на Ръждавичка, нищо ѝ няма на врата.

# 3 579

Не ми се вижда да е сянка, а това си прилича на разрез, но щом казвате, спирам да питам.Явно тук само едни и същи хора могат да коментират един и същ играч

# 3 580

Не ми се вижда да е сянка, а това си прилича на разрез, но щом казвате, спирам да питам.Явно тук само едни и същи хора могат да коментират един и същ играч

Разбира се, че е ключицата и. Никакъв разрез не е, проследи и сянката, и светлото по "хребета"!

# 3 581
Като човек в сферата, да се изкажа и аз за анемията на Миро: Първо-не знаем колко тежка е анемията му. Защото едно е хемоглобин на долна граница, друго е 100 г/л. Второ-далеч съм от мисълта, че ще вкарат в продукцията някой с тежка анемия. Това би било абсурдно, дори и самият участник да иска. Трето,  ако той е с бета-таласемия, което някой писа и за което и аз си помислих, той е така по рождение и ако е леката форма, той е компенсиран. Остра анемия едва ли да е направил, там на игрите, защото явно е наясно със състоянието си, а и ако имаше спешен момент според мен щяха да го извадят.
Иначе чисто като психологически профил и Калин и Мирослав са ми по-интровертни. Така че в тази посока не може да има противопоставяне. Разликата е в друга посока, достатъчно се изписа по тази тема.

# 3 582
  • София
А бе човек, не видя ли какво писах?? КЛЮЧИЦАТА ѝ се вижда като черта, а зад нея има вдлъбнатина със сянка.

# 3 583
Тя Виолета по спомен, трудно се оправяше и с Мартин, а Мартин сравнен с Алекс ще е разходка в парка. Та аз по- скоро съм готова да заложа пари, че Алекс щеше да направи дармадан нея самата,ама нека си вярва. Joy
Дени не беше слаба, ама чак, че щяла да изяде Ръждавичка, ами да им организира един частен дуел, аз пак съм готова да заложа за генералшата.
Барса, това е ключица и светлосянка хвърлена от нея, плюс комбинация от поза и мускул, както казаха. Ама с толкова интерес, можеше и направо лично да я питаш. Сигурна съм, че на 15 такива съобщения, сигурно ако не те блокира ще ти отговори същото.

# 3 584
  • Sofia
Скрит текст:
Този Миро като е толкова високо ценен финансов одитор защо не се представи така във визитката си, а там цял сезон гледахме едно "собствен бизнес", което само по себе си нищо не означава.
Ами изгледай подкаста, всичко си разказва и обяснява. В Канада е завършил и работил като финансов одитор, в България има бизнес с изграждане на соларни системи. Жена му прави някакви магнитчета по снимки. Толкова е скромен, направо главата ми не побира защо се изсипа този гнусен хейт. Заради тъпия спойлер, че печели. Явно онзи, който пусна спойлера, е побеснял че някакъв от нищото е спечелил. Грозна работа. Тази година много много грозно се получи. Но явно и продукцията са останали с пръст в устата от изненадата на финала.
Аз така си го обяснявам. Може и да им мине на хората с времето, както им мина за Мартин.
Абе мислех да не ти отговарям ,ама ще ти отговоря 😂
Мирето е човек на продукцията (от доста сигурни места разбрано) и си беше избутан до края мъжката.😄На финала честно ,или не си го би Калин.Съжалявам че се наложи да ти го казвам.😃
[/quote]
Хъъм, интересно как аджеба този така скромен и обикновен човек се е докопал до бизнеса с фотоволтаици? Колкото до близостта му с продукцията, да, вярно е и мисля, че защитниците му, ако наистина го познават прекрасно го знаят!

Общи условия

Активация на акаунт