💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 169 538
  • 3 673
  •   168
Отговори
# 3 585
  • София
Андрей никого не предаде, той и реално беше основно единак, но след съюза им с Елизабет, до последно се подкрепяха. Подмолно и лукаво - също не помня да е играл. Не го харесвах особено, но това не променя фактите - е, не забравям и една много важна подробност - той реално беше страшно добър на арената.
Забравил съм вече Миро кого точно е предал. Според Неделчо Миро е подобен на Андрей. Аз виждам прилика поне външна и може би подобен вайб. Като силни физически елементи в играта не са много подобни май.

Кого е предал Миро - Сапунджиева примерно - ок, няма как да промениш нещата, но не е и нужно да запяваш в общия хор срещу нея - гласувай за друг примерно. Още не беше стъпил в резиденцията и веднага изпя колко точно гроша има Пекин, а не се знаеше дали тя няма да е в обединеното племе. Праща Калин - с довод, че той му е най-големият конкурент срещу Николета, с която уж играе, а не се знае дали няма да е двойна елиминация? Последното може и да не предателство, ако приемем, че Мирослав смята Николета за по-силна и от него и от Калин - ама нещо ме съмнява.

# 3 586
Така, значи изгледах още веднъж финала и подкаста с Миро, ама не докрая че беше доста подробен и ми писна. Какво ми направи впечатление. След финала Калин каза "Явно на Миро му сече повече пипето." Сега, не съм фен на Калин, но той си е искрен когато говори. Това е, което не му достигна на Калин... мислене. Просто конкурентът му е финансов одитор и има по-силно логическо мислене.
От подкаста на Миро, в което той подробно разказва за себе си и начина, по който е влязъл в игрите, аз разбирам, че е избран защото е различен. Интроверт, скучен, аутсайдер, но изключително жилав и упорит. Предполагам, че са попаднали на втори катерач и авантюрист като Калин, с еднакви хобита но диаметрално противоположни като манталитет и емоционалност. И да видят кой докъде ще стигне. Но според мен Калин е бил любимецът на продукцията, а с Миро са си направили експеримент.. да го смачкат с глад и мизерия. Цялата игра беше между положителния и отрицателния герой. Даже си мисля, че са очаквали Калин да спечели. Още като видях греблата с ринговете, които провалиха Миро на входната битка с Траян, си казах че пак ще отпадне. Обаче той ги изненада. И с пъзела ги изненада. И с ината си ги е изненадал. Сървайвър.
Абсурд това скромно момче да е било с протекции в играта. А и той си е в бизнеса с фотоволтаици и не е умрял за 90 хиляди. Просто са го надушили, че има нещо в него, нещо различно и така. Победи си заслужено,  сигурно и самият Калин го е признал вече.
Ей тоз' пиар. Можете да пробвате да пуснете документален филм на тема "Житие и битие на одитора - планински спасител Миро".  Ще бъде тип като онези по Нетфликс, които винаги безпристрастно отразяват някоя история. Wink

# 3 587

Не ми се вижда да е сянка, а това си прилича на разрез, но щом казвате, спирам да питам.Явно тук само едни и същи хора могат да коментират един и същ играч
Barsa, помниш ли въжетата като дърпаха вагонетката? Ръждавичка си проряза с въжетата рамото и дълго време ходи с лепенка там. Вероятно е белег от прорязаното.

# 3 588
Днес е партито за финала.Интересно дали последните трима ще бъдат.За господин "умен одитор "😂се съмнявам нещо.Той е толкова безличен и скучен,че и там ще се изгуби  сигурно,но ще е интересно за Калин и Алекс дали  ще са там 😁
Миро живее във Велико Търново, а утре е понеделник, така че най-вероятно няма да е там. Алекс е семеен и ме съмнява да присъства. Калин има някакъв шанс, но пак се съмнявам – личи си, че е близък със „своите хора“ и е останал приятел с част от участниците. Така че е по-вероятно да не е там и да е някъде в някоя „пещера“ или на друго място.

Три месеца може да е в реалити вместо на работа, а един понеделник не може да пропусне?

# 3 589

Не ми се вижда да е сянка, а това си прилича на разрез, но щом казвате, спирам да питам.Явно тук само едни и същи хора могат да коментират един и същ играч
Barsa, помниш ли въжетата като дърпаха вагонетката? Ръждавичка си проряза с въжетата рамото и дълго време ходи с лепенка там. Вероятно е белег от прорязаното.
Може, да вероятно е белег от там..Тази подутина обаче със сигурност не е ключицата...

# 3 590
Предполагам, че тази тема ще бъде заключена и минаваме към междусезонната, а там не ми се пише, та един последен коментар от мен. Обсъдих с племенника ми сезона. На 14, със златна лъжичка роден, с много високи постижения в образователната сфера и малко спортни активности. Та ще цитирам: "не е нещо кой знае какво сезонът, почнах активно да гледам след една игра, в която забелязах Калин. Много куул и в моя вайб, кефи. И съм всеки ден във фитнеса вече". Това е. Посланието на Калин докосна от малки до големи и ще се говори, и ще се помни. И в това е смисълът на гледането и коментирането. И ви пожелавам светли празници. С посланието на Алекс - годините са цифра, можем всичко, стига да поискаме!
До нови срещи ❤️
Вдъхнови Калинката и за грижа за тялото, и за душата и за какво ли още не. Абе една искричка, ама големи огньове предвиждам🐞🫶
Светли празници и от мен! Здрава и щастлива година, по-  във всяко отношение❤️🍀

# 3 591
Днес е партито за финала.Интересно дали последните трима ще бъдат.За господин "умен одитор "😂се съмнявам нещо.Той е толкова безличен и скучен,че и там ще се изгуби  сигурно,но ще е интересно за Калин и Алекс дали  ще са там 😁

Господин Одиторът има бебе и е редно да е до жена си. Не вярвам да избере събитие свързано с Игрите пред семейството, при това именно в този така сакрален  период.
Нали? Не би. Както не би оставил жена си бременна заради едно реалити. И някаква евтина слава сред простосмъртни неодитори и пари, които дори за джобни са му малко (за неговия стандарт). 😂😂😂

# 3 592
Не разбрах как въобще е тръгнало сравнението на Мирката с Андрей Гридин. Той беше спортист с олимпийска класа. Силата му беше в издържливостта.  Не мисля, че такава подготовка и физическа форма може да се постигне просто с треньори от Игри на волята.

# 3 593
Аз само да кажа...Сезон 7 пак спечели чужденец - "Канадския вълк". Laughing

После ми кажете, че не са почти с едно и също излъчване...

# 3 594
Между другото, на партито в момента има участници и от минали сезони – там са Дунев и Гого. Видях в едно стори как някой снима, и на кадъра се вижда как на една маса Калин си говори с Радостина, а от другата му страна стои Гого. Любимците на БГ мама – всички заедно, няма други като тях.
В такива моменти най-много ме е яд, че не съм от София.
Иначе май всички участници са там без Миро,Крис,Иво,Коеджикова,Лапунов,Сапунджиева,Наталия,Шопа и Томито,Гери,двете Мартини (слабата и Гордиенко), Тянко и Вера

Иначе за снимката на Гого и Калин – изпревари ме, хаха. Буквално са абсолютно същите и имат същия пламък в очите.И също и двамата не са гледали преди това формата и тренират лостове

P.S. За Гого повече ме е яд, защото заради сърбина не стигна до финала. Дори и да го бяха били Фифо и Жоро, пак нямаше да ми е толкова криво – просто най-много ме яд, че не стигна дотам. Иначе сто процента са ги бъзикнали, докато са се снимали.

Пак казвам – в такива моменти най-много ме е яд, че не съм от София.

# 3 595
  • Някъде там...
Партито не е ли официално т.е. предполага се да са там.
Алекс и триглавата змия беше заглавието на снимката. Източник ИГ на Радостина.

# 3 596
Ама естествено Калин е виновен, че Мирко е с кофти характер. Как може да не излезе на още някоя битка за  Мирко .  Той Мирко така е свикнал, къде под полата на жените, къде за широките плещи на някой мъж да си стои на завет.
На Мирко битките в игрите му ги водиха някои от участниците сега е ред на родата да се занимава с него. Халал да им е
Ами изгледай подкаста, всичко си разказва и обяснява. В Канада е завършил и работил като финансов одитор, в България има бизнес с изграждане на соларни системи. Жена му прави някакви магнитчета по снимки. Толкова е скромен, направо главата ми не побира защо се изсипа този гнусен хейт. Заради тъпия спойлер, че печели. Явно онзи, който пусна спойлера, е побеснял че някакъв от нищото е спечелил. Грозна работа. Тази година много много грозно се получи. Но явно и продукцията са останали с пръст в устата от изненадата на финала.
Аз така си го обяснявам. Може и да им мине на хората с времето, както им мина за Мартин.
В Канада е работил  3 години в pwc където относително трудно те взимат и се работи много. Личеше си че му чатка ума, през сезона няколко пъти дадоха как смята грошовете като с калкулатор. Disappointed Relieved Продукцията се радват и на хейта... За тях това е допълнителен  енгейджмънт. Може дори от тях да е спойлера. Ако Калин беше пич, щеше поне да подметне, че хейта  към другите участниците не е окей, но той реши да обяснява какво имал предвид като казал, че жените са за цвят. Oh well...

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 22:46 от MagdalenaM

# 3 597

Красота,двете нинджи един до друг!
Остава до тях да застанат Фифо и Момчи,и племето за all-stars е готово🥳.

# 3 598
Този Миро като е толкова високо ценен финансов одитор защо не се представи така във визитката си, а там цял сезон гледахме едно "собствен бизнес", което само по себе си нищо не означава.
Ами изгледай подкаста, всичко си разказва и обяснява. В Канада е завършил и работил като финансов одитор, в България има бизнес с изграждане на соларни системи. Жена му прави някакви магнитчета по снимки. Толкова е скромен, направо главата ми не побира защо се изсипа този гнусен хейт. Заради тъпия спойлер, че печели. Явно онзи, който пусна спойлера, е побеснял че някакъв от нищото е спечелил. Грозна работа. Тази година много много грозно се получи. Но явно и продукцията са останали с пръст в устата от изненадата на финала.
Аз така си го обяснявам. Може и да им мине на хората с времето, както им мина за Мартин.
Ей. Те от продукцията. Дообре. 😂😂😂 И на хората хич не им е минало за Мартин. Мечтая си в олстарс да ги бутнат с Кралев в едно племе - да го приземи малко.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 22:51 от Alucard

# 3 599

Ех, напълни ми душата с тази снимка!
Двамата топ любимци!

Общи условия

Активация на акаунт