💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 168 417
  • 3 660
  •   133
Отговори
# 3 630
Миро е лишен от чар и скучен. Нищо не каза, освен че с много труд е постигнал всичко. Това го каза около 150 пъти, почти по един и същ начин. Нищо атрактивно няма в него, но не мога да отрека, че спечели честно. За него е победата, да му е честита и да е жив и здрав със семейството си. Калин остана на второ място, но е всеобщия любимец!

# 3 631
Телевизия и честни неща това е оксиморон. И Калин да беше спечелил, пак щях да се съмнявам дали няма нещо нагласено. Случайни хора не печелят тези предавания. Нека не бъдем наивни. И винаги си имат няколко предварително начертани сюжетни линии.

# 3 632
Днес да сме положителни. Мирцата на партито изглежда добре. Чикагото винаги е човек на купона.
Всички в момента на партито са усмихнати, пияни и се забавляват. Нека тази вечер да е положителна в темата ни. Ще валят снимки от партито.

# 3 633
Лапучно не се вижда на партито((

# 3 634
Лапунчо едва ли е много доволен от развоя на събитията, за да ходи да лицемерничи на това парти.

# 3 635
Дино току що:

# 3 636
Хайде на бас къде е Дяволчето сега, че не пише в темата?
За мен е на партито отишъл. Тук го притеснихте със снимката и е подпалил да види Симонка как е))
Щом има вход свободен по-късно ще има сигурно опашка да влезнат и се снимат с хората там.
Видях на една от снимките и Ралица (снимала се е с Александра, някой беше питал коя е)

# 3 637
Андрей не ми беше фаворит, но и нямах негативни чувства към него. Той няма нищо общо с Мирослав. Просто първия е свестен човек, другия подлец. Толкова. Първият до колкото си спомням също посвети победата на съпругата си, но повече от искренно желание  за да запази връзката им, която след игрите приключи, докато Миро парадираше публично всеки път, а както знаем истинската любов обича тишината. Мирослав е суетен, болно суетен и амбициозен. Това му донесе и победата плюс мръснишки ходове поне дузина... Ако Калин беше поне наполовина толкова амбициозен щеше да го смаже, но това момче не се интересува от фиксации... Днес гледах подкаста с него - разказва за пъзел от 4000 части, който редил със седмици...ето така за кеф... Той прави наистина нещата от страст и кеф за това и е втори.

# 3 638
Лапунчето наистина го няма...Да не е болен!?

Гизем флиртува и се лигави с абсолютно всички мъже на партито. Справка - ИГ профила и.

# 3 639
Ивайло също не е на партито май.
Като го питаха в сутрешния блок дали е простил каза че не таи лоши чувства но не желае да общува с тях.
То след това което му причиниха и аз не бих искала и на снимка да ги гледам
Аз исках Морунов да спечели, него най-много го харесвах.
Ако трябва да сравняваме Андрей с Мартин или Миро няма база.
Той се шегуваше със себе си, ходеше на битки, признаваше си вината

# 3 640
Лапунчо не мисля, че е болен. Той избягва изглежда места с Ръждавичка.
Изключение бяха дечицата от Шумен на Гизем.
Поне аз оставам с това впечатление. Където е той нея я няма и обратното.

# 3 641
Радостина е налазила Калинката...LaughingLaughingLaughing

# 3 642
Калинката с двете "изгори"

# 3 643
Лапучно не се вижда на партито((
Той много пъти е казвал че не е по тея неща не пие и алхокол пък и от Пловдив и ако няма къде да остане за ноща
Той и социалните мрежи е намалил.

# 3 644
Радостина е налазила Калинката...LaughingLaughingLaughing
Скрит текст:
Малко ми е забавно как всички се избиват за снимка с него. Ама който има да чисти имидж. Само чакам селфито с Миро.

Общи условия

Активация на акаунт