💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 203 304
  • 4 106
  •   63
Отговори
# 4 065
  • София
Изгледах Чакала.
Добър финален обзор направиха с Дани Викинга, който добре усеща и анализира нещата. Не съм съгласен с всичко и бих влязъл в дебат, но като цяло си заслужава. Добре се представиха.
Разказаха и доста любопитни неща от кастингите.

Но голямата новина е, че всичко си зависи от Юлиян. Те го искат и го очакват, а и той се е съгласил. Та ако всичко е наред следващата седмица ще има един последен подкаст за сезона с Юлиян и този подкаст ще е основно посветен върху сезон 1.

# 4 066
В инстаграма му. Папка фотошоп отгоре.Четвърто, пето някъде е, ама съм индианец и не мога да го пратя🤭

Благодаря. Кога е успял толкова неща да научи? Смислен и осъществен Човек.

# 4 067
  • София
Казвайте сега коя е снахата? Laughing За коя къдрокоска говорите ?

Изгледах интервюто на Ваня с Алекс - препоръчвам. На мен ми беше интересен неговия разказ - за игрите, живота, възпитанието на децата. Изобщо богатият житейски опит си казва думата.Хареса ми, с удоволствие го гледах /и слушах/.

# 4 068
Здравейте! И аз мисля, че Калин е един стойностен и адекватен млад мъж. Наистина те зарежда с уникална енергия и те кара да искаш да бъдеш като него (не само визуално и като физически и умствени възможности). Аз, като мъж, бих казал, че спокойно мога да го използвам като пример за това какъв човек трябва да бъдеш.
Нещото, което много ми харесва в него, е, че е човек на свободата  живее живота си така, както го усеща. Учил е нещо, което не е било неговото, и е имал смелостта да го прекрати и да се насочи към това, което наистина иска.
Честно казано, аз самият съм завършил за учител, но никога не ми е харесвала тази работа. И аз, като него, винаги съм бил по-мълчалив и спокоен човек, но заради родителите си тогава завърших. Предметите, по които преподавам, никога не са ми били интересни, и в момента го усещам като нещо насила. Реално чувствам, че нямам свобода.
Когато гледам такъв млад и успешен човек като него, който живее живота си така, както иска, това ме мотивира и мен да правя това, което искам дори да е против мнението на другите, на семейството или познатите. Имам голям интерес и към неговата сфера 3D, компютърните професии, Буквално бъдещето е там, както и свободата, която дават.
Малко не по темата „Игри на волята“, но все пак
 Благодаря!

# 4 069
 Благодаря!
Съвсем си е по темата от последните страници. Тук сме все вдъхновени!

А, изцяло си спекулираме. Laughing Просто в снимките на Калин се среща често едно момиче, ама дали е настоящата изгора никой не знае.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 17:13 от Гарганела

# 4 070
Когато гледам такъв млад и успешен човек като него, който живее живота си така, както иска, това ме мотивира и мен да правя това, което искам дори да е против мнението на другите, на семейството или познатите.

Чудесен пост. Никога не трябва да си слагаме рамки, да влизаме в коловози и да спираме да летим. Никога не е късно да научим нещо ново, да потърсим мечтаното, да направим нещо което ни носи удовлетвореност. Браво на Калин за напомнянето и за вдъхновението.

# 4 071
  • пустинята Гоби
Снахата по-добре да се крие, че жива ще я изядем с парцалите. То има ли достойна за нашето момче ненагледно : D !

# 4 072
 Благодаря!
Съвсем си е по темата от последните страници. Тук сме все вдъхновени!

А, изцяло си спекулираме. Laughing Просто в снимките на Калин се среща често едно момиче, ама дали е настоящата изгора никой не знае.
Аз отначало си мислех ,че става дума за едно момиче с което участваха в "Под Ръба" клуб за пещерни експедиции нали преставяха филм във Банско

# 4 073
Много хубав пост Mane007, да намериш твоето нещо и да имаш смелостта да признаеш, че не си удовлетворен от сегашната ситуация е много голяма стъпка. В наши дни малко хора искат да рискуват, а свободата е само лозунг без съдържание. Знам, че ИВ е просто една игра, но за някои хора е и щипката вдъхновение, за да се събудят. Сравнението с Нео и Матрицата преди няколко страници беше много вярно. Стискам ти палци да подредиш твоята къщичка така както би желал.

# 4 074
Здравейте! И аз мисля, че Калин е един стойностен и адекватен млад мъж. Наистина те зарежда с уникална енергия и те кара да искаш да бъдеш като него (не само визуално и като физически и умствени възможности). Аз, като мъж, бих казал, че спокойно мога да го използвам като пример за това какъв човек трябва да бъдеш.
Нещото, което много ми харесва в него, е, че е човек на свободата  живее живота си така, както го усеща. Учил е нещо, което не е било неговото, и е имал смелостта да го прекрати и да се насочи към това, което наистина иска.
Честно казано, аз самият съм завършил за учител, но никога не ми е харесвала тази работа. И аз, като него, винаги съм бил по-мълчалив и спокоен човек, но заради родителите си тогава завърших. Предметите, по които преподавам, никога не са ми били интересни, и в момента го усещам като нещо насила. Реално чувствам, че нямам свобода.
Когато гледам такъв млад и успешен човек като него, който живее живота си така, както иска, това ме мотивира и мен да правя това, което искам дори да е против мнението на другите, на семейството или познатите. Имам голям интерес и към неговата сфера 3D, компютърните професии, Буквално бъдещето е там, както и свободата, която дават.
 Благодаря!

Никога не е късно да се преквалифицираш! Мама едно време ми казваше да мисля за 5 години напред. Толкова. Може би само медицината не става така, но толкова други професии са буквално на 1 до 5 години преквалификация. Хубаво е да се показват хора като Калин с "модерни" професии. Ето, че може. Ето, че се учи, а днешно време е и в пъти по-лесно.

Пробвай, по час на ден например. Капка по капка Simple Smile

# 4 075
  • София
Много хубав пост, Мане!
Калинката е вдъхновение за всички! Неслучайно хората го харесват.

Предлагам от уважение към нашето момче да не ровим в личния му живот. Тук четат всякакви, ще бъде ужасно да им дадем повод да публикуват някоя гадост.

# 4 076
Правилно ли разбрах от Чакалкаста, че Ясмин и тя се е явявала на кастинги и за малко да влезе в сезон 3.

# 4 077
  • София
Да, но те са я усетили, че не е напълно сигурна в себе си (и че е 50 на 50 дали го иска, рисков играч) и тя самата е била на кантар и не са се разбрали, един вид взаимно. Иначе е щяла да влезе. Но не съжалява.
Доста пъти е разказвала историята.

# 4 078
Гарганела точно тя е, ако правилно съм разбрала е момичето, което държеше тортата от финала с приятелите. Има я тагната някъде из снимките в ИГ на Калин.

На мен Чакалкаста не ми хареса. Много глупости изприказва Ясемин, заедно с Чакала. Яко им става неприятно от всенародната любов към Калин....Личи им много. И не им хареса изобщо, че Викинга също го харесва. Опотахсща се да оправдаят Мирослав...но лично за мен безуспешно.

# 4 079
Доста пъти е разказвала историята.

Може.
Този с Викинга (и половин с Момчил) са единствените, които съм гризала/ слушала.
Чакам този с Юлиян.

Общи условия

Активация на акаунт