💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 210 277
  • 4 219
  •   6
Отговори
# 4 170
Ами щом вярваме, че е бил болен на финала, е логично да вярваме и на останалото - че не е искал да отложат битката. Иначе вярваме избирателно. "Ядосването" е заради това негово решение според мен.
А много добре знаем, че битки са се отлагали. В първи сезон финалната битка се е играла два пъти на Черно море и един път на Софийското.

Ако наистина Калин е подценил ситуацията...
Точните му думи са: "Победата на полуфиналната битка ми донесе спокойствие... На финала бях твърде спокоен, ако бях по-нажежен и малко повече да премисля нещата (кои неща, се чудя аз), можеше да се случат работите.".

Май аз съм слушала най-внимателно Калин, а дори не съм му фен. 😊

Всъщност аз съм фен само на Юлиян...

# 4 171
  • Варна
Ами щом вярваме, че е бил болен на финала, е логично да вярваме и на останалото - че не е искал да отложат битката. Иначе вярваме избирателно. "Ядосването" е заради това негово решение според мен.
А много добре знаем, че битки са се отлагали. В първи сезон финалната битка се е играла два пъти на Черно море и един път на Софийското.
Едното съвсем не следва от другото.
Аз вярвам за температурата, защото очевидно изглеждаше зле и не на себе си.

# 4 172
  • София
И Чикагото го беше хванал вирус, когато избяга от битката и отиде в храстите. Гласът му също беше пресипнал, но така е на морето. Калин е имал лош късмет, ако и него го е хванал някакъв вирус точно на финала. Наистина това многократно пиене на вода не беше нормално.. Все е имало тежки битки, но толкова вода никой не е пил, даже не помня някой изобщо да е пил.

# 4 173
Ако е така , Калин и на полуфинала още е бил зле. На финала вече нещата са се усложнили. Битката не беше лека полуфиналната. С такава температура и такова време дори млад, силен организъм е опасно, може още на арената да се срути и наложи болница. Какво щяха да обясняват тогава.
Ралица се е карала (аз това не гледах) за да замаже положението според мен. Към Калин и всеки друг е имало упреци къде повече, къде по-малко, ама към Миро ни веднъж не чух.
Сега гледах случайно във ФБ някакво видео, където Миро посвещава наградата на жена си. Питаха го за парите и каза , че всичките на нея щял да ги даде и тя да преценява  (още на арената снимат с екипа) Та...каква помощ за клуба там в Търново се запитах щял да даде част от парите. Втори Добрин Първи, усетил се да замаже нещата, това при Гала беше споделил, ама сега видях какво е говорил. Яд ме , че дори му повярвах.

# 4 174
Калин не беше себе си на финала. Болест е възможно обяснение, той точно като муха без глава се мотаеше, нямаше логика в движенията му. Много жалко, ако така се е случило. От една страна не е честно спрямо него, но и никое състезание не е отменяно, защото главният претендент е болен. Хем ме е яд на продукцията, защото имат голяма вина с това изтощение и гладуване, хем понякога се случват неща, над които човек няма контрол и трябва да се научи да ги приема. Каквото и да е станало, това е сезонът на Animal Beetle

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 22:03 от sunrise_sunset

# 4 175
Калин е бил болен още от изолатора според мен. Просто нищо не са направили или той не е казал.

# 4 176
Ако е отказал да отложат, защо да му се ядосваме? Първо, не вярвам някой от участниците да има думата. Второ, за Калин победата не беше на всяка цена. Голяма работа, че не взе чека. Той спечели от участието си. Млад, здрав мъж, пари ще изкара. Толкова готино и позитивно момче, да спрем да го съжаляваме, че не му отива.

# 4 177
След всичко изчетено, разбирам и думите на Алекс: "Събери се човек!" А Калин: "Опитвам се!".

Тогава ми се сториха странни и нелогични, пък човека бил болен.

# 4 178
  • В Града на липите
Реших да изгледам първите епизоди отново.
Стратегията на доктор Петров е била да изправя силни играчи един срещу друг, за да минава напред. Поне си я каза в прав текст.
Пекин е влязла за нежна революция. Simple Smile
Дино си е същият чешит – пръв засече Ралица. Simple Smile
Чикагото също. При тях няма промяна – каквито са били в първия ден, такива и си останаха.
Много ми е интересно. Забравила съм много неща, все едно е минала поне година от началото.
Но помня, че тогава бях за Лечителите, съвсем за малко. Sweat Smile
Лапунов като каза, че е карал на вода и слънце 40 дни, Лечителите почнаха да се хилят. Покрай него започнах да чета за осъзнатите сънища.
На Алекс му давах максимум две седмици. Днес му слушах подкаста, с почивки. Този човек не млъкна два часа и половина. Ваня успя да се обади 2–3 пъти. Grinning Фенка съм му, но е адски изтощителен.

# 4 179
Скрит текст:
Едното съвсем не следва от другото.
Аз вярвам за температурата, защото очевидно изглеждаше зле и не на себе си.
Пак питам: защо? Къде е логиката в това да вярваме избирателно на ЕЖЛК?! Защото така ни се иска ли?! Жената наполовина лъже или наполовина казва истината.

Ако Миро е бил бутан, той е бил бутан до финала именно за да има интересна финална битка. И според мене това е решено в движение, а не е изначално. Помня как по средата на сезона, когато Миро и Калин минаваха фермата на ръце, Павел (продукцията) каза – този двубой започвам да го следя изкъсо. Или нещо подобно.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 21:58 от Bilyana14.

# 4 180
През целия сезон се видя, че Калин превъзхожда Мирослав, дори и болен. Последният имаше късмет и подкрепата на "боговете" Wink Аз лично се чудех какво се е случило с Калин, понеже е видно, че нещо има (финалът не гледах). Дали скоро, дали след две години - истината ще излезе, а мен ме интересува за лично удовлетворение Simple Smile. Не ме вълнува, че не е на първо място и че не е негов чека Simple Smile Момчето си беше Топ!

#сезонътнаКалин

# 4 181
Не ми се търсят точните думи на Ковид за "подкрепата на боговете", но бяха нещо от сорта, че "богопомазаният" може и до финал да стигне.

А кои неща е можел да премисли Калин, ако не е бил толкова спокоен на финала след победата на полуфинала? Или и на Калин не вярвате?

# 4 182
  • Някъде там...
Ама по джентълменски, нали така беше лафът. Joy

Тази събота търсят желаещи за доброволен труд на екопътеката. Някои от участниците май ще ходят, Алекс със сигурност.
Жабче, къде пише за тази събота? Аз разбрах, че в средата на другата седмица ще напрявят отчет пред дарителите за събраните средства и ще се обявят датите за доброволците.

https://adventure-bulgaria.org/BotevataCheta_Brigada.html

# 4 183
Дори да вярваме и на това, че са му предложили да се отложи битката, не се знае точно какво са предложили. Едва ли да е за друг ден. Това е пълна промяна на графика, надници на целия екип, както каза Дидо, наем на резиденцията, нови резервации на хотели за екипа, ако изобщо са възможни в тоя период. Ако са предложили, то е било да се отложи за малко. Освен това не той, а лекарите е трябвало да преценят състоянието му.

Ама да ви кажа честно, ако е истина, и аз на мястото на Калин да съм била убедена, че Лошомие ще го бия и с температура. Като съм го гледала 2 месеца какво прави /по-точно не прави/ на арената и под полите на жените, какво да очаквам от него. А Калин е толкова чистосърдечен, че едва ли през ум му е минало, че този умишлено се скатава.

Викате било спортно състезание и такова не се отлага поради заболяване на участник. Добре де, нали точно в обратното ни убеждават от продукцията и радетелите на т.нар. стратегическа игра - че било тв продукт, игра, а не спортно състезание. Нещо много ми е шизофренно 😂.

Биляна, кой неща е можел да премисли Калин ли - това, което обикновено премисля на всяка битка. Темпо, стратегия, начин на преминаване на всяко препятствие, време за всяко от тях, евентуални затруднения, има ли необходимост от набиране на по-голяма преднина и т.н.

Но както и да е - цялостното поведение на Калин сочи, че достатъчно добре са му вменили вина, че е загубил.

# 4 184
  • Буркина Фасо
Е виждаме колко се грижат.Берат души след  предаването ,че и с тежки контузии излизат някои.Да ти имам и грижата 😄
много се контузват и от незнаене и неможене.
Сапунката се изпотрепа сама, айларипито - също.  като не могат да не се захващат.

Общи условия

Активация на акаунт