💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 210 175
  • 4 219
  •   20
Отговори
# 4 185
Е виждаме колко се грижат.Берат души след  предаването ,че и с тежки контузии излизат някои.Да ти имам и грижата 😄
много се контузват и от незнаене и неможене.
Сапунката се изпотрепа сама, айларипито - също.  като не могат да не се захващат.

Кой е айларипито 😂

# 4 186
Питаха го за парите и каза , че всичките на нея щял да ги даде и тя да преценява  (още на арената снимат с екипа) Та...каква помощ за клуба там в Търново се запитах щял да даде част от парите.
Това, което е казал при Гала (още не съм го гледала там... Гала трудно я изтрайвам), е доста след финала, все пак. Това, което си гледала, слънце, беше на самия финал.

И нещо от подкаста на Калин, което мислех да спестя  като коментар.... Но постът ти засегна темата... Все пак не Калин, а баща му е предложил пари да се събират за каузата с екопътеката. Разбирам го това все пак. Калин е... младеж. 😊 Когато му писали на Калин, че искат да му правят дарителска сметка, за да му съберат пари за наградата, той е показал съобщението на баща си и бащата е дал идеята за екопътеката.

Когато на Юлиян са предложили да му направят сметка, за да му съберат наградата, той отказва и дава сметката на детския клуб. Но Юли все пак е по-зрял.

Оф... както и да... Мислех да не споря и пиша, даже съм отследвала темата, ама ми излизат коментари и не мога да се сдържа.

Бунтувам се, защото усещам несправедливост.

Дяволче, пускай новата тема, за да не получавам повече известия и да се провокирам да пиша. 🤣🤣🤣

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 22:29 от Bilyana14.

# 4 187
Всеки има кауза, която подкрепя. Едни деца, други животни, трети нещо добро, което ще им носи позитив за вбъдеще. Реално това е най-доброто развитие за Калин. Спечели обич, подкрепа, популярност... Със сигурност е забелязан от чужди продукции. Би трябвало да го залеят с предложения за реклами и то рекламодатели готови да платят неустойката му към продукцията. Мисля, че имаха ограничения за рекламите в договорите. В момента го разпитават за всяко нещо около него. От къде са му банските, панталонките... всичко му се оглежда внимателно. Рекламира семейната фирма. Всякакви негови кампании ще са успешни, понеже няма 100 000. Ако имаше щеше да е с вързани ръце и две седмици след финала шумът около него щеше да е стихнал. Всеки би си казал - взе наградата, спонсорирай си каузата сам! Защо да не се възползва? Пожелавам му да се възползва максимално и умно от всичко!
Харесва ми, че Ивайло и Крис също рекламират бизнеса си, което е чудесно! Дано имат ползи от участието си.

# 4 188
  • Някъде там...
Дотук единствените, които пуснаха индивидуални реклами чрез ИВ са Калин, Симона и сега Алекс в комбинация с Калин. Ако не бъркам де, защото не следвам всички.

Абсолютно съм ЗА участниците да използват популярността си за кауза, която им е на сърце или за популяризиране на собствения си бизнес, както и да печелят от реклами. Били са в неплатен отпуск или са загубили доход/ползи, имат със сигурност и разходи за здравословни проблеми. Два месеца ги правиха на маймуни.

Специално за Калин, чудя се как още не е пуснал  реклама за чорапките на известна бг марка, та той ги рекламира безплатно постоянно. Simple Smile Трябва да го вземат за официално рекламно лице.

Относно финала, на мен ми звучи достоверно това за температурата. Какво точно обаче е станало, може и никога да не разберем. При всички положения има нещо нередно там. Така изглеждаше, така се усети, такива са реакциите или липсата на такива от участниците.
Помня как в спойлерната се обсъждаше една реплика на водещата на "Събуди се" за победитЕЛИТЕ в ИВ. Е, победители се оказаха - един официален и един на публиката. Wink

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 21:42 от Жабче

# 4 189
liprikon, което е супер! Не знаеш какво печелиш, когато загубиш.

И да го напиша тук, защото в новата тема няма да пиша, за да не получавам известия.

През по-голямата част от сезона Миро ми беше не по-малко безличен, отколкото на вас. Фани ми зададе въпрос, чийто отговор все още търся - защо мнението ми се обърна. Не е заради стратегията, защото оценявам наличието на такава, дори в ИВ. Фактор е гладът и мизерията, която отнесе. Но може би по-голям фактор е хейтът, който се изсипа върху него и който не мисля, че заслужава, защото е скромен, добър, лоялен човек... макар и скучен. Както сам осъзнава. Някой, когото бутнаха под влака, за да... бъде мразен.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 22:27 от Bilyana14.

# 4 190
Миро си взе чека и изпадна в забвение вече. Да е жив и здрав и да се радва на бебчето си.
Ще връщам и аз епизодите отначало.

Безличен ми е. Безлична и беше играта му. Пожелавам му щастие.

#сезонанаКалин!#

# 4 191
Bilyana14 явно гледаме различно предаване или по различен начин Simple Smile. Не съм го гледала при Ваня, Гала и другаде. В Игрите видях прикрит и арогантен човек. За хейта си е виновен сам. Продукцията е подла и се възползва от тези, които се потдадат. Тя гони рейтинг и ѝ се получи, даже много над очакваното Simple Smile.

# 4 192
Миро лоялен 😳 към кой , само към наградата беше. И си постигна целта, хич даже не е хвърлен никъде, няма изобщо вид да му пука за мнението на другите, нали взе парите . Напразно го жалите поддръжниците му.

# 4 193

Ще връщам и аз епизодите отначало.

#сезонанаКалин!#

Ох, май всички връщаме отначало и се кефим на раждането на магията Калин. Аз дозирам на час по лъжичка, защото искам да има за по-дълго време. Animal BeetleAnimal BeetleAnimal Beetle

# 4 194
Това е добра идея с повторното гледане на сезона, за да се проследи "развитието" на Калин. Аз освен откриването, 7-8 епизода от началото не съм гледала, че бях на почивка, така че на мен ще ми бъде още по-интересно. А може линк за гледане?

# 4 195
А Миро не отнесе ли глад и мизерия, защото яде нелегално храна на стопанството? На стопанството имат храна. Не е като да са обезумели от глад там. Но да, игра "дженталменски". Като бягаше към знамето на финала, главата чак изпреварваше тялото...

# 4 196
Това е добра идея с повторното гледане на сезона, за да се проследи "развитието" на Калин. Аз освен откриването, 7-8 епизода от началото не съм гледала, че бях на почивка, така че на мен ще ми бъде още по-интересно. А може линк за гледане?

Във вибокса има всички епизоди. Малко е дразнещо, че един епизод е 6-7 до 10 видеа, но ще го изтърпим някак.

https://www.vbox7.com/user:igri_na_volyata

# 4 197
В играта поне, Мирко не беше добър и лоялен в никакъв случай. Не само го видях, но вярвам и на моралния компас на очевидците,  най-вече на Траян, Алекс, че дори на Николета и Радостина. Скромен - ако мишкуването може да се определи като скромност...добре, скромен е. На това, което казва сега отвън, не му вярвам. Действията говорят повече. Красноречив е, но и заради това не му вярвам.

А Калин не умее да облича мислите си в думи, подозирам дори, че му е досадно да се обяснява. Не обича и да се оплаква, да мрънка, да бяга от отговорност. Абе, две вселени са те с Мирко.

Аз лично нямам нищо против някой да симпатизира на Мирослав, но това да е на база качествата му, а не да се основава на неприязън към Калин.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 23:41 от MikasaA

# 4 198
Не съм съгласна, че са го бутнали под влака. Най-малкото това е човек, който е фен на предаването, било му е мечта да участва в него, дори е оставил бременната си жена без подкрепата си във важните месеци, за да реализира мечтата си. Следял е сезоните и е виждал тактиките на продукцията, осъзнавал е, че ще минава през глад и трудни ситуации. Предполагам е виждал колко се обсъжда предаването и какви са настроенията за участниците вътре. Понеже някой ни разказа за богата му кариерна биография - ако е толкова интелигентен, би се досетил, че телевизията манипулира и най-белият човек може да бъде изкаран по-черен от дявола, следователно да не си го причинява. Той все пак участва, показа себе си и си извлече негативите.
А ако на продукцията им е било мерак Калин да спечели, можеха просто да им кажат, че кадрите от пъзела са се изтрили и трябва наново да презаснемат, някой същевременно да издърпа Калин и да му обясни как бързо да го нареди и да се получи желаният резултат. За мен те са си харесвали победителя и са си мислели, че ще спечели симпатиите на публиката, заради страданията, през които е преминал, в сравнение с комфорта, който Калин е имал Rolling Eyes (умрях си от смях тук...). Не са предполагали, че ще има Калиномания.

# 4 199
  • В Града на липите
Аз гледам в Нова плей.
Първи епизод общо взето определи хода на играта с разпадането на Победителите заради пъзела.
Ако бяха останали в Игрите щеше да е още по-интересно. Жълтите си бяха слаби още от началото. Дори с Димитър и Ивайло. Иначе Калин изпъкна още на първата игра. Прелетя трасето и още тогава даваше съвети.

Общи условия

Активация на акаунт