💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 210 138
  • 4 219
  •   21
Отговори
# 4 215
  • София
Според мен, както в живота, така и в предаването хората вярват предимно на това, което искат да вярват. Което отговаря на техните представи. Намират доказателства и виждат нещо там, където го няма, защото така се връзва най-много с тяхната теория, визия за нещата, логика и тн. Не знам дали Калин е имал темп, би било доста гадно от страна на продукцията да го оставят да играе. Не мога да повярвам, че биха допуснали болен човек на финал, че и чак да му набиват канчето накрая, че не е дал всичко от себе си. Би било цинично, не че не са били такива някой път. Калин игра прилично на финалната битка, не летеше като вятър, но догони Миро и можеше да успее да го бие. Ако наистина е бил болен Калин, Миро заслужава двойно повече хейт. Може би никога няма да разберем. Подкрепата на всички участници за Калин също може да означава, че са знаели ситуацията. Не знам.. кофти, кофти..

# 4 216

Досега само един сезон съм гледала втори път след като приключи - 5 сезон. Този ще ми е вторият. С други очи се гледа, когато знаеш как е завършил сериалът.
Бих изгледала първи, но никъде го няма. Само него не съм гледала, зарибих се от втори.

Има го първи- в нетера. И на други места се намира, наскоро из фейса се коментираше, май поне още една- две опции се споменаваха.
Аз лично точно него мисля да изгледам отново. А и очаквам Юли при Чакала.

# 4 217

Досега само един сезон съм гледала втори път след като приключи - 5 сезон. Този ще ми е вторият. С други очи се гледа, когато знаеш как е завършил сериалът.
Бих изгледала първи, но никъде го няма. Само него не съм гледала, зарибих се от втори.

Има го първи- в нетера. И на други места се намира, наскоро из фейса се коментираше, май поне още една- две опции се споменаваха.
Аз лично точно него мисля да изгледам отново. А и очаквам Юли при Чакала.
Оу, и аз бих го изгледала отново... за четвърти път. 😁 Само да намеря нужното време, че задачките ме притискат.

# 4 218
Първият момент, в който разбрахме, че това момче не е като другите. Ако видите пак битката, ще видите, че на останалите им отнема поне двойно повече време да минат висящите елементи. Павел не успя да му каже името даже. Забележете как Калинката мина всичко даже преди цопналата Гордиенко да е излязла от басейна. Blue Heart Animal Beetle

# 4 219
Първият момент, в който разбрахме, че това момче не е като другите. Ако видите пак битката, ще видите, че на останалите им отнема поне двойно повече време да минат висящите елементи. Павел не успя да му каже името даже. Забележете как Калинката мина всичко даже преди цопналата Гордиенко да е излязла от басейна. Blue Heart Animal Beetle

Дори не е знаел още, че на варела може да стъпи 😂

Общи условия

Активация на акаунт