Кралски работи и клюки - декември 2025

• 76 524
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Jenny Packham основава марката си през 1988 г. и първоначално печели признание с вечерни и сватбени рокли, носени от холивудски звезди като Сандра Бълок (първата A-list знаменитост в нейна рокля на Златните глобуси през 2011 г.). Истинският пробив и глобална популярност обаче идват благодарение на принцесата на Уелс.
Катрин започва да носи Jenny Packham редовно от 2011 г. (напр. розова блестяща рокля на галавечеря shortly след сватбата си). ................................
Дългосрочна печалба: Носенето от Катрин помага на марката да се разрасне глобално – от локална лондонска марка до международен бранд, привличайки клиенти като Тейлър Суифт, Анджелина Джоли и други кралски особи (напр. кралица Мери на Дания).
Е в самата статия има противоречие, значи Сандра Бълок е могла да си я облича преди Кейт???

# 691
  • Glasgow
Един и същ модел на Катрин и Анджелина (не знам кой е първи, на някои снимки от това събитие е с Брад, значи доста отдавна 😅

# 692
Марката е на пазара от 1988, естествено, че са я носили и преди.
Ирена говори за кралските особи и кой налага марката. Просто "ефекта Кейт" повлиява в много добър аспект и търсенето се увеличава.

# 693
Много хубаво ѝ стои роклята на Катрин! Изглежда нежна, фина и елегантна, като малка порцеланова статуетка.

# 694
„На гърба на премиера Антъни Албанезе, който покани принца и принцесата на Уелс в Австралия по време на среща с крал Чарлз III по-рано тази година, сенаторът от WA Liberal Дийн Смит тази седмица писа до Бъкингамския дворец, насърчавайки кралските особи да посетят Австралия.

„Много австралийци ще бъдат осърчени от поканата на австралийското правителство за техните кралски височества принцът и принцесата на Уелс да посетят Австралия, направена по време на вашата аудиенция с министър-председателя по-рано тази година“, заяви сенатор Смит в писмото си до крал Чарлз III.

„Ако посещението се състои, аз съм уверен, че принцът и принцесата ще бъдат гарантирани за топъл и истински прием.
„Ще има и голям ентусиазъм принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи да придружават родителите си.“

# 695
  • Glasgow
Йорданци с вариант на празнична картичка, предполагам, ако преводът е точен. Много ми харесва как са се напаснали цветово

# 696
  • Някъде там
Йорданци с вариант на празнична картичка, предполагам, ако преводът е точен. Много ми харесва как са се напаснали цветово
Да тяхната е новогодишна.
Страхотни са.
Всички заедно Heart

# 697
Зара с много хубави (както винаги) и интересни ботуши. 🥰 Дамата до нея е със същите. ☺

# 698
  • Някъде там

Колко е пораснала и Амина.

# 699
  • Glasgow
Малкото принцесче Иман много красиво 🥰 и майката на Абдула изскочи отнякъде с картичка, но ми изчезна

# 700
Не ми харесва картичката на йорданците.
Първоначално ми заприлича на колаж от три части.
Младите двойки са някак избутани отзад. И защо децата не са при родителите си, ами Рания и Абдула някак собственически ги носят?

# 701
  • Някъде там
Малкото принцесче Иман много красиво 🥰 и майката на Абдула изскочи отнякъде с картичка, но ми изчезна
О да и тя е в такива цветове.

# 702
  • в сърцето на един мъж...
Може би идеята е в приемствеността на поколенията и че един вид кръга се затваря - старостта носи младостта на ръце Simple Smile

# 703
Много приятна картичка на йорданците. Не знам винаги ли са им заедно на всички новогодишните, ама идеята е супер.

Хах, едното бебче с чорапи другото без, епичната битка може да започне Simple Smile

# 704
Не ми харесва картичката на йорданците.
Първоначално ми заприлича на колаж от три части.
Младите двойки са някак избутани отзад. И защо децата не са при родителите си, ами Рания и Абдула някак собственически ги носят?
Радват се хората на внуците си - разбираемо е. Само че бабата толкова е предобила с корекциите, че прилича на майка на бебето, а майката на бебето е на най-заден план в композицията.
Иначе цветово са много готини, има настроение; и по дрехите грам не си личи, че са мюсюлмани от Близкия изток, което ги прави модерни и отворени, като знаем какви  ислямски режими има там. Но прекаляването с фитрите и обработката не ми харесва.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 13:45 от Ирена_

Общи условия

Активация на акаунт