Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 317
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Лаленце, зло да те забрави! Hug

Ети, стискам силно! Flowers Four Leaf Clover

# 106
Лаленце, злото да те остави. Това, което ти се е случило, е последното лошо нещо. От тук на сетне само добри еща ще ти се случват.
Ети, положителни мисли от мен.
Нещо този декември не ми стига времето... списъка със задачи расте, а нищо не отпада ( не знам как става това). Подаръци не съм купила, а трябва да купувам и от мама от името. Калин поне е написал лист с желания, чакам такъв от племеника и племенницата. За внуците, чакам майка им да каже, какво им трябва ( иначе адвент календари, коледни чаши и купички и подложки за хранене вече им дадох)
И за капак на всичко съм си наумила, че ми трябва нов шал, и си го плета... да не ми е скучно.

# 107
  • на Мелмак
Лаленце, бързо да дойдеш на себе си Hug
Не знам защо първо ми дойде катастрофа?
Благодаря, момичета за щерката Hug
Тит, аз плажна чанта си плета Wink

# 108
  • София
лаленце, бързо да преодолееш случилото се!
ети, стискам палци за девойката, да се справи без проблем!

# 109
  • някъде ... тук ...
Лале, опитай се да не го мислиш, минало... 
Тит, нали знаеш, че светът свършва и всичката работа трябва да се свърши преди НГ. Нормално за декември Simple Smile

Другите... добре сте Simple Smile
Преса не знам какво е. Права плътна коса, неловяща къдрене, имам. Суша някакси със сешоара заради студа и толкова. Къса доколкото ми е ОК я държа.

# 110
  • София
Лаленце, всичко лошо да е минало и заминало! Kissing Face
Ети, стискам палци за утре! Flowers Four Leaf Clover
Защо е тази драма и бързане за евромонетите?

# 111
Ети, сестро, успокои ме с тази плажна чанта….движиш се няколко сезона напред.
Да си кажа и аз за фурните. С пиролиза, защото заради високата температура са с по-дебела изолация. За протокола - за 3 години не съм я използвала тази функция… както и готвенето на пара.
Мари, в колко часа чисти фурната?

# 112
Ох, аз съм будна, така и така ви изчетох, да отговоря на Титина за фурната...
Сутринта в 5 и нещо станах и едновременно приготвях кафе, чай и чистих фурната, която беше напръскана с препарат от вечерта.
Впечатлих се от плетивата, момичета. Да ни ги покажете в готов вид.

# 113
  • на Мелмак
Ооо, Мари, добро утро Simple Smile
Тит, ползвам си всичко. Печене с пара редовно. Опитай, ще останеш доволна Wink
Роди, от няколко месеца - анкети, мейли, заявки за колко, какви, миналата седмица изключително настойчиво искаха да ми запишат час за тази операция. Иииии, отиваме в клона, ами то няма за фирми, отидете еди къде си, отиваме, чакаме сума ти време , за да ни кажат, че това, което сме заявили и искали, всъщност изобщо не важи и може само монети да вземем, един пакет. За три обекта. После пак чакане за да го изкарат този пакет. В другата ни банка, същата история. Искахме да вземем каквото сме заявили и да го отметна, но не стана. Ядосвам се, няма драма и бързане. Просто губене на време за мен. Нормално е да се ядосаш, си мисля. Имах и други, по-приятни планове.

# 114
  • София
Добро утро!
Ети, питах понеже и по новините даваха други ядосани хора за пакетите. Явно организацията им нещо куца.
И аз за 2 години още пиролизата не съм я ползвала. Може би, защото по-активно ползвам другата нормална фурна. Може би заради навика основно. Трябва май и аз да се поправя. Grinning
Прекрасен ден на всички!

# 115
Добро утро.
Спи ми се много, сънувах гаден сън.
Пожелавам ви прекрасен ден.

# 116
  • при моите деца .....
Добро утро!
Ети, стискам палци днес на дъщеря ти. 🍀
И аз станала преди повече от час...
Не чистя фурна 🤣
Пия второ кафе.
Не ми стига денонощието.
Само на ММ е купен подарък (и на мен от мен съм си порйчяля 🤣), май да поръчам и поредецата на Марти....
Хубав ден!

# 117
  • на Мелмак
Очите ме болят, спи ми се много.
Роди, да. БНБ не е осигурила нищо.
Въпреки цялостната предварителна организация. Тъпо, но с доста неща е така.
Предпочитам плащане с карта, защото хората може да ни плащат с евро, а ние да им връщаме левчета Simple Smile
Трябва да направя един пазар, а съм без кола, дано успея да не се натоваря много.

# 118
  • някъде другаде
Добро утро!
Тази нощ се наспах.
Снощи отново ходих с полицията. За кой ли път в една и съща къща. Този път имаше и полиция и барети от София. Намериха една найлонова торба трева и други наркотици. И това при нас , които сме около 2000 човека. А знам и други , които продават. Положението е сериозно. Даже докато ровеха полицаите , а пред къщата има поне 5 полицейски коли идват да търсят.
Господ , да пази децата ни!
Хубав ден!

# 119
Ети, забравих да кажа, но стискам палци на дъщеря ти. Ще се справи.

Общи условия

Активация на акаунт