Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 320
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 120
  • Germany
Добро утро!
Лаленце, надявам се, че всичко лошо е зад гърба ти!
Тони, страшно е с тези наркотици. А ти защо беше с полицаите? Не те ли е страх?
И аз от 5 съм будна, но се чувствам наспана, защото си легнах рано. Този уикенд ще натисна децата да кажат какво искат за Коледа, че ще останат без подаръци. Като се сетя аз как се вълнувах преди всяка Коледа и как чаках подаръците, а те си имат реално всичко и дори не могат да измислят какво да си поискат...
Хубав ден на всички!

# 121
  • София
Добро утро!

Чакам Гоги да се събуди. Пие ми се кафе, но не смея да пусна машината. Днес чакам една доставка. Поръчала съм си едно кафе и капучино. Разтворимо е кафето, но било много добро. Стана ми любопитно, ще пробвам.
Наспах се, но сънувах някакви гадости...
Ще ходим и до магазина за някои дреболии и да си платя телефона.

Хубав ден на всички!

# 122
  • Сливен
Добро утро!
Не ми се става! Гледам и при вас така - лудница като всяка година. Не съм търсила евро и монети, имам останали от екскурзии, но и все пак ми трябват само за лични нужди. При това тръбене за тези пакети и аз се изненадах от познати, че не могат да намерят.
Подаръци се оказа, че имам само за мен подготвени Joy , на другите идеите отидоха за рождените дни.
Тит, на патерици - да е здрав и щастлив твоята половинка, за да те прави щастлива и теб!
Ети, успех, стискам палци на дъщерята!
И аз ще имам изпит след седмица, курса си е за мое лично удовлетворение, но не съм доволна от себе си... Не знам как намирате време и за плетене. Аз купих плат преди сигурно шест месеца и още не съм ушила спалните комплекти, за  които имах идея. Разумен отговор не мога да дам защо не взех готови.
Лаленце, важното е, че каквото и да е станало - минало е! Heart
Мъфинче, целувки на Гого! Голямата имаше рожден ден преди няколко дни - кога порасна! А как пък аз имам толкова голяма дъщеря! Joy Много е хубаво всъщност!
Хубав и спокоен ден на всички!

# 123
Добро утро!

Лаленце 🤗

Роди, неврологът ми е в Горна Оряховица,  та едва ли ще свърши работа.

Вчера успях да запазя час за ямр и неврохирурга следващата седмица, та съм доволна.

Спокоен ден, банда!

# 124
  • Бургас
Добро утро!

И аз на останали от командировката евра ще разчитам, но не знам ММ какво се офлянква и не си е заръчал пакети за обектите. Вярно най-добре ще е само картово плащане в началото, ама не всеки иска така. Очаквам яко плащане януари с буркани със стотинки. Скоро позната каза, че в Метро един отишъл с легена с монетите на касата.

Ети, не е ли обратното всъщност, клиентът плаща в лева, търговецът връща в евро? И после той да виси в банката да ги обменя.
В този ред на мисли споделям полезен калкулатор
Скрит текст:

Чакам снимка на изплетените чанти. Браво за уменията и търпението, момичета!

Днес се очертава приятен ден, преди обед на масаж, следобед на "Зоотрополис" Joy

# 125
  • на Мелмак
Имаме приложение за връщане в евро от лева Grinning
Селесте, да, така е. Но нали трябва да имаш какво да върнеш?
Нищо де, успокоиха ни, че след нова година ще има всичко в банките. Трябва да имаш търпение и време да чакаш да си вземеш, ако всъщност има това, което искаш. А сега данъчни ще минават на проверки да не би случайно да приемаме евро преди официално да е влезнало Grinning
Не исках да обсебвам темата с това евро. Просто споделих за какво се ядосах. Отново не сме подготвени.

# 126
Ети, "най-интересното" тепърва предстои.
Чакам 15 пратки Close Започнах да си правя списък, защото ще изпусна нещо.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 11:47 от Sunny29

# 127
  • на Мелмак
Аз си поръчах модерна чанта - багет, велур, бордо. Да видим дали ще ми хареса Simple Smile

# 128
  • Бургас
Аз пък два чифта боти. Идеята е да задържа и двата, накрая ще видим.

# 129
  • София
Честит празник, момичета! Св. Варвара да закриля всички ни! Purple Heart
Аз да не ви показвам какво си поръчах, че се поолях с подаръците покрай черния петък - 3 чанти, чифт обувки, 3 чифта сандали... Но пък нацелих размерите на всичко. Имам си вече и златна чанта и сандали. Донякъде съм готова за НГ и бала. Relaxed
Тинна, здрава и щастлива да ти е щерката! Наистина е чудесно да си имаш едно голямо и разумно момиче! Flowers Cherry Blossom
Малкия и той вчера с класа им ги водиха да гледат - Един грам живот. Беше фрапиран от резултатите, до които водят опиятите. Та и ние имахме дълъг обяснителен разговор отново на тази тема.

# 130
  • Бургас
Не купувам чанти по интернет. Нищо че купувам като луда обувки в различни цветове. Обичам чантите и обувките ми да са в еди и същи цвят и чантата я избирам по мостра с обувките. Така имам една зелена чанта за едни обувки, друга зелена за боти...и схванахте идеята.

# 131
Тинна, честита пораснала щерка! Здрава и щастлива да е!
Етти, стиснала съм палците.

# 132
  • София
Тинна, да ти е живо и здраво момичето! Много щастлива и обичана да бъде!
Днес не съм се спряла. Чистих, прах, пазарувах, разходихме се с Гоги и Арчи. Следва сън и малко почивка за мен.

# 133
  • на Мелмак
Минал е изпита, доволна е, сега е с приятелка в планината. Близо до вила, която имаме до София.
Аз да се похваля, спах. Simple Smile

# 134
Съни,кога чакаме да видим кухнята 😁?Това е най-любимото ми помещение във всеки дом!
Моята бъдеща от няколко години я обмислям.И все нещо необмислено има.Накрая взех голям картон,да мога да чертая в мащаб,да си представя по-добре нещата.Не ми се занимава с програми, затова 😁.Сега остава някой ден да я обсъдя с някой дърводелец 😂
Абе много любопитно ми стана,как така от само себе си ви изчезнаха алергиите?И от какво бяха 😬.Чудя се,дали има вероятност и при Баткото да изчезне 🙄.Срещнахме се днес иначе с алерголожката.Не съм очарована от нея, назначи лечение,пък да видим.Олекна ми,че все още няма асма,но след време е възможно стечение на обстоятелствата.Поръча си от дядо Коледа още един пречиствател за въздух,за неговата стая.Не искал големия от дневната,ами личен!Де гиди сопа!

Общи условия

Активация на акаунт