Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 320
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 135
Ренко, аз също съм задавала този въпрос на алерголожката на Вася. От нея знам следното. Може да се говори за израстване, изхвърляне на алергия, ако в няколко поредни тестувания през годините се види, че алергичния отговор намалява, т.е. след пробата зачервяванията стават все по малки и по- бледи. Но ако се разгледат изследванията през годините и се установи точно обратното (по- големи зачервявания), то няма такива индикации.
Смили се над детето и му купете личен пречиствател. Празници идват, бъдете добри.

# 136
Абе Мари,аз му предлагам да вземе големия,и без него ще се справим.Но не,ей така,да си знае,че е лично негово.И ми ги казва,баш след като минаха намаленията.Той,вика,дядо Коледа не се интересува от намаления 😂
Тази дори не си и направи устата да го тестува 🙄,толкова е адекватна.Реши само на думите ни да се довери и действа.Ама то това лечение ми е до болка познато,става и за обикновен,и за алергичен ринит.И всички вариации,т.е.,активни съставки,ги имам вкъщи 😬

# 137
  • Бургас
Ако е пил антихистамино няма смисъл да го тества. Ще даде неверни резултат. Може да му пуснеш кръвни за алергия. Аз ходих септември, ще ходя сега през февруари,за да ме тества с онова изследване по кожата.

# 138
Ренко, надявах се кухнята да е готова тази седмица, но мебелистът е болен, та ще изчакам.
По отношение на алергиите, аз като дете вечно бях подута и с обриви. От треви, ухапвания, от лекарства. Сега също правя реакция при ухапване от някои насекоми, но доста скромно, че като дете бях абонирана за урбазона.
Една от пратките дойде натрошена. Почват да валят доставките. Надявам се другите да са ок.

# 139
  • София
Индивидуално е с алергиите, моето виждане е че не се израстват. И могат да се отключват от неподозирани неща.
Ренко, това лечение във ВМА го практикуват от над 30 г, за богати ли е, не знсм...

# 140
  • Germany
Ренко, нашият малкия имаше много силна алергия към котки, до степен да почва да киха, ако седи до дете, което има коте вкъщи. Лятото ходи на гости на приятелка, която има 2 котки и преди не можеше да припари до тях и този път му нямаше нищо. Дали е израстнал алергията ще разберем януари, като го тестват. Дано намерите подходящото лечение!

# 141
Мис,тук не споменах за лечението за богати 🤭
Да,подобно се изрази алергиложката 🙄
За неговата диагноза било платено,нещо за асма спомена,че се поема от ЗК.

# 142
  • на Мелмак
Аз си спомням за моите алергии, че доцента каза на майка ми "Като мине пубертета ще се оправи". И аз така го чаках този пубертет Joy Била съм малко дете, не можех да си отворя очите от секрети, склерите ми бяха крървави.
Но с тях всичко е индивидуално.
Щерката също "израстна" алергиите си.
Остана ѝ хроничен ринит. Но и той вече е в много по-добра фаза.
Съни, значи чакаме кухнята Grinning
Предполагам, че ще е страхотна Simple Smile

# 143
  • Телиш/Плевен
Много ви благодаря за подкрепата, мили момичета! Heart Физически всичко е наред, само психически трябва да мине, но ми трябва малко време... Прегръщам ви! Hug

# 144
  • Бургас
И аз бях в кюпа с всевъзможни алергии в детството!
Правиха ми тест, изписаха ми Клемастин, май беше и нещата се стабилизираха с годините. Пак имам алергия, но е много по-слабо изразена от тогава.

Лаленце, гуш!

# 145
  • при моите деца .....
Привет!
Изморена съм.
ММ се прибра.
Вечеряме....
Лека вечер!

# 146
Рекно, къде го водихте? В Пловдив няма читави алерголози.

# 147
  • при моите деца .....
Добро утро!
Да се разпиша с второто кафе...
Днес в часовете ми ще гостува препадавател ат ФзФ на СУ - да покаже интересни опити, да разкаже любопитни факти... Дано мине добре.
Следобед ще водя Митко на бръснар, а вечерта съм на купон от танците, ще потанцувам.
Хубав ден!

# 148
Добро утро!
Наспана съм. Кукнала рано, но наспана.
Хубав ден от мен!

# 149
Добро утро.
Честит петък.
Успешен ден.

Общи условия

Активация на акаунт