Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 315
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Точно Ремингтън е и моята, даже и цената е същата.

# 91
Не разбрах за каква цел е уреда. Четката е за сушене и оформяне, но за гъста коса не е много удачна.
Докато пресата е за вече изсушена коса.

Остана да измисля подарък за голямата. Уф.

# 92
  • Бургас
Аз се мъчих с пресата на Вики, която има и къдрещ ефект, или както там се води, но не се справих. С четка и сешоар пък съм още по-зле, там къде навивам с едната ръка, къде си духам със сешора я в лице, я някъде във въздуха, абе схваната работа. А ми е къса косата и с една такава въртяща четка може би ще успявам малко форма да ѝ придавам и няма да се налага да съм все вързана.

# 93
  • София
Аз ще я използвам главно за изправяне на косата.  Питах и моята фризьорка какво би препоръчала и тя каза четка. Преса категорично не. Много увреждала косата.
Боядисах се. Друго си е да се погрижат за теб. Simple Smile След малко ще слагам Гоги да спи.

Хубава вечер!

# 94
  • Germany
Аз се мъчих с пресата на Вики, която има и къдрещ ефект, или както там се води, но не се справих. С четка и сешоар пък съм още по-зле, там къде навивам с едната ръка, къде си духам със сешора я в лице, я някъде във въздуха, абе схваната работа. А ми е къса косата и с една такава въртяща четка може би ще успявам малко форма да ѝ придавам и няма да се налага да съм все вързана.

Точно по същият начин се справих или по точно казано не се справих и аз и се отказах. Ходя си рошава Simple Smile
Избутах го днешният ден. Мисля рано рано да си лягам. Малкият уж е по добре, но ще си остане и утре вкъщи. Големият е още в унивеситета, уж днес щял по рано да пробере.

# 95
  • на Мелмак
Имаме четка, преса, един уред много в едно.
Щерката основно ползва четката. Аз нищо. Косата ми не е афрокъдрава, но къдрава. Най-много ме харесват като не съм се сресала. Просто трябва да е дълга, защото като е къса, хвърчи навсякъде, няма форма и е ужасна Grinning
Днес обикалях като простинал кон и успях да си взема един пакет евро монети. Мисля повече да не си го причинявам. Януари ще мисля еврото.
Утре щерката е на втората част от изпита по немски. Днес цял ден слушам тренировъчни речи за време. Даже, мисля, че започна да ми харесва Simple Smile
Ще ви помоля утре да я помислите с добро.

# 96
  • Телиш/Плевен
Съвсем ви изтървах, но поне да се запиша в новата тема. Hug

Въпреки че не ми се иска да я развалям с негативизъм... Ще ме извините, че ще ми трябва малко време да се "завърна" и да пиша по-често.
Така го чаках този декември, а какво стана накрая...
В понеделник, баш на първи, имах голямо премеждие и още се възстановявам от него, благодарна съм на Господ, че оцелях и че още съм на този свят, но просто още ми е прясно всичко и се опитвам да се отърся и да продължа напред... Cry

Прегръщам ви всички и се надявам да сте здрави, да се пазите и да имате един наистина страхотен декември! Hug

# 97
Лаленце, лошото да е зад гърба ти. Можем ли да помогнем?

# 98
Лаленце, важното е, че всичко е зад гърба ти! Дишай! Ние сме тук!
Етти, стискам палци!

# 99
  • при моите деца .....
Привет!
Лаленце, всичко лошо да е зад гърба ти.
Да те чакат щастливи дни! 🍀
Мони, да оздравяват и двамата!
Лин, май и аз това ще подаря на ММ.
И аз съм боядисана.... подстригана и безкрайна уморена...
Лека вечер!

# 100
  • София
Лаленце, важното е, че е минало и си добре! Все така да е и занапред!
Ети, Flowers Four Leaf Clover
Мони, да оздравяват твоите момчета!

# 101
  • На брега на реката
Ети, стискам палци за щерката!

Лаленце,  дано бързо се отърсиш! Гуш!

# 102
  • някъде другаде
Лаленце , всичко лошо да е зад гърба ти. Прегръщам те силно.
Ети, сниснати палци за дъщеря ти

# 103
  • Бургас
Лаленце, бързо възстановяване! Ако можем да помогнем с нещо, само кажи!
Мони, да се оправят младежите!
Честити ви прически момичета!
Аз напослледък ходя все с прибрана коса, някакси я намачквам и връзвам с ластиката. Обаче, от това, че все е вързана, се зализва едно гадно, все едно не е мита и много ме дразни. Обаче пусната не я издържам. Много израсна, а не ми се ходи на фризьор.  Не използвам нищо, абсолютно нищо за коса, освен сешоара.
Ети, стискам палци на щерка ти утре!

# 104
Много зависи косата каква е. Мен четка не може да ме удовлетвори и бързо я фукнах към майка ми. Със стиймпод 4 съм вече над 2 години, преди това имах друга, нея 7 години я ползвах след всяко къпане. Имам жива, плътна и лъскава коса до кръста.
Лаленце, бързо да преодолееш уплаха!

Общи условия

Активация на акаунт