Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 298
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 75
  • Germany
Добро утро!
И аз сред ненаспаните. В 4.40 се събудих и не можах повече да заспя. Как ще избутам днес не ми е ясно. Малкият ще си остане днес вкъщи, че снощи хич не му беше добре. Яка хрема, отпадналост и лека кашлица. Дано днес има подобрение, а не премине в астматичните му кашлици. Големият е в някаква интензивна фаза по някакъв проект и се прибра в 5,00. На него пък рефлукса му се е активирал от стреса и неспането и го мисля. Искам да е Коледа и всички да сме си вкъщи и да си починем.
Хубав да ви е деня!

# 76
Добро утро!

Ети, бях вчера при невролога. Даде ми направление за ЯМР и препоръка за една седмица на Павел баня Grinning
Днес ще звъня във ВМА да се организирам за ЯМР-то и преглед при неврохирурга след това. Иначе имам известно подобреие, ще попия още 7 дни хапчета.

Спокоен ден, банда!

# 77
  • Бургас
Добро утро!

Почти съм готова с подаръците аз. Всъщност на Вики нищо не съм купила, подготвила е списък, който все не стига до мен и накрая може да си остане само с него. И нещо за 15-годишна тийнка трябва да измисля, различно от козметика, дрехи, книги и бижута. А, и на коледния банкет от танците ще си разменяме подаръци, като на място ще разберем кой на кого, та трябва и за там нещо малко унисекс да подготвя Thinking

Поръчах вчера от групата на майки на деца с увреждания много интересни комбинации сладко, едното примерно е патладжан+джинджифил+червена боровинка.

Ети, връщам жеста Simple Smile Твоите са удобни, за моите не гарантирам, в петък ще ги тестваме.

# 78
Добро утро!
Маре, не ти е лесно, в шест сутринта фурната ми е последният дерт;)
Аз съм със счупено огледало на шофьорската врата, една девойка с година по-голяма от моята е свършила тази работа докато спя, та денят ми почна чудесно, дано завърши по-добре.

# 79
O, Тути, положението предната вечер беше доста опушено, дори и в стаята от изтекла мазнина, та си викнах Неволята.
Селесте, интересна рецепта за сладко.
Мони, да се оправят децата.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 11:03 от mariat

# 80
  • Бургас
Добро утро!
Днес и аз ще почистя фурната, въпреки,че е чиста. Мисля, че има функция за почистване, но искам първо аз да си я пипна.
Не спах добре и ми е криво...

# 81
Селесте, много интересно звучи сладкого. Би ли ми пуснала от кого си го поръчала?

# 82
  • София
Не съм готова с подаръците. На ММ сигурно ще му поръчам парфюм. Поне знам, че обича и си ги изразходва. На Гоги мисля да вземем кухня, но още не е сигурно. Арчи е най-лесен. Ще му взема коледен пакет с лакомства и играчки.
Моя подарък (от ММ ) мисля да е преса или ел. четка за коса. Колебая се между двете. Някакви препоръки? Кое ще е по-лесно за човек с две леви ръце? Rolling Eyes
Довечера ще ходя да се боядисам. Нямам търпение, че положението е зле. Добре, че спрея за корени замазва положението. И Гоги ще заведем малко да му кръцнат бретона и да го пооформят.
Сега е време за кафе. Coffee

# 83
  • Бургас
Аз съм от лигата на ляворъките и от скоро се обзаведох от тези четки , които сушат и се въртят. Еми, не че съм станала неотразима красавица, но ми харесва да се суша. Което е събитие, защото до сега съм пускала сешоара да вее коси, докато изсъхнат. Сега,ехеее-врът от тук, врът от там, поне се радвам,че правя нещо.

# 84
  • Бургас
Бел, значи искам и аз такава четка, пък Simple Smile Давайте модели, марки, линк...

# 85
Мъфин, и от мен + за четка вместо преса за коса.

# 86
  • някъде другаде
Бел , и аз искам да видя тази четка.

# 87
  • На брега на реката
Аз имам такава :
https://zora.bg/product/as8810-keratin-protect-vrti-se-i-v-dvete … abel-bez-usukvane
Много съм доволна и дори я взех за 26 евро от складовите сделки в немския Амазон.

# 88
Въртяща четка и аз имам и много си я харесвам.  Ако не ме мързеше зверски даже и щях да си я ползвам 🤣

# 89
  • София
Привет!
Але, дано всичко е наред! Ако може на лично препоръчки за невролога ако си доволна. Моят кръст още не е напълно добре и май още малко ще го почакам и аз трябва да ходя на доктор после.
След малко потеглям за родителска аз.
Лин, много ми хареса подаръка ти за ТМ. Моят обаче се опасявам, че няма да го възприеме като подарък, а по-скоро като наказание. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт