Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 298
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 60
Декември да е здрав, успешен и спокоен!
Как мина тази година хич не разбрах.

# 61
  • Бургас
Марѝ, за вратлето Simple Smile  Не знам шофьорът доколко се обляга на тях, ама и за навигатора да помислим все пак. Ето ги

# 62
Тит, честит да е мъжа ти, здрав и щаслив!

Парфюми има и съм подарявала, за дрехи е капризен, не пие, хобито му е много скъпо 🤣
Обаче, поръчах - комплект 3 броя коледни боксерки и тази тематична тениска 😆

Скрит текст:

# 63
  • Варна
Тези дни ме наболява кръста, най-много в седнало положение. И най-много като шофирам. Ха ха. Мърдам като червей на шофьорското място, ама не шофирам много. Ама пренесохме бурканите и циганията в зимника.
Титче, да е здрав тм и да сте сговорна дружина! И мама да е добре!
Ми месец остана, докато девойката се прибере. Голямо гевезене я очаква у дома!

# 64
  • Бургас
Боби, то няма какво да се показва, стара фурна за вграждане в шкаф и керамични котлони. Само да оправят тока и ще ви снимам. Напълно нормално за някой, но за мен е нещо ново.
Скрит текст:
След като печката ми се разпадна - първо газовите котлони, един по един се прецакаха, после и фурната взе да ръждясва и на места се виждаха реотаните... И това, в края на гаранцията й! Реших да не я сменям с нова печка, а да мина на този вариант. Фурната е малко ползвана и ми е подарък. Само керамичния плот е нов.
Дразня се, че новите уреди се развалят, точно в края на гаранцията. И няма как, иска си смяна.
Да не казвам,че имам един Раховец, който още работи. Реотаните му са сменяни, но фурната е здрава, а тази се разпадна!

# 65
Въобще не съм наспана, мрън. На всичкото отгоре до сега мих  фурната, защото след снощната вечеря беше прокапала мазнина и я омацах.
Добро утро!

# 66
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!
Тит, честит да е ТМ, дълги години да сте заедно, да се обичате и пътешествате!
Относно фурните-така са масовите модели, спестени материали. Хубаво е, ако може да се вземе по-скъпа. Сега има много възможности за изплащане, промоции.
Мари, последната фурна, която взех е с пиролиза. Сега свекървата иска такава, като натиснеш копчето и тя да се изчисти Grinning
Селесте, хубава идея за подарък. Ако до края на деня измисля надпис, ще си я открадна, за новата кола, която още не е дошла. Но вече си има гуми, джанти, номер. Сега най-вероятно ще си има и възглавнички Grinning
Руми, много тематична тениска.
Ренко, децата израстват принципно алергиите, аз съм такова. Но сега наистина ситуацията е сложна Hug
Мони, дано малкия да е добре.
Али, докъде стигна с кръста?
Стейси, а ти?

# 67
  • На брега на реката
Добро утро!

Тит, здрав да е ТМ и да те слуша, а мама да се оправя бързо!

Ренко, доста сложно ми звучи. Дано намерите решение и да минава. Пожелавам на баткото да се справи с алергията и да се радва на котето.

ММ вече си получи подаръка /нов телефон/, аз моя също /лаптопа/ и можем да броим, че дядото е минал у нас. Спестихме му една грижа за празника!

Стейси, вярвам, че чакаш с нетърпение!

Ети, какво поръчахте?

Всички болни да се оправят!

Тути, как е крачето на Монката?

Хубав ден, момичета!

# 68
О, Етти, аз не се оплаквам от фурната си, че няма пиролиза, а за това, че не съобразих тавичката  за печивото снощи. Всъщност помислих си го, но реших да не подменям вече нацапаната тава и си изпатих. С накисване със спрея за почистване от Лидл хем става бързо, хем не ми дразни ръцете.

# 69
  • при моите деца .....
Добро утро!
Инфарктно започна сутринта ми...
Не си намерех портфейла в чантата....
Но изпих кафето, премислих деня и го намерих в колата 🤣
Та извода - винаги първо кафето.
Днес съм на фризьор.
После родителска среща...
Време е да поръчам подаръците....
Хубав ден!

# 70
  • на Мелмак
Мари, аз се хваля с мързелива работа. Аз я почиствам, ако нещо се е изляло, но децата не. Тъкмо ме подсети да я пусна. Simple Smile

# 71
  • някъде другаде
Добро утро!
Не се наспах и аз.
Днес ще съм сама на работа , колежката е отпуск.
Ети , следващия път , като купувам печка ще е такава , сама да се чисти. И дано не е скоро.
Але , как е гърбът ти?
Всички болни оздравявайте вече , идват празници.
При нас дядо Коледа от вчера обикаля , но само Теди. Е няма спирка това дете , все нещо му трябва. Сега е нов телефон , а този е на година и половина. Та и аз ще се обзаведа с нейния стария. На внуците подаръците са изпратени , а за майка им и баща им пари.
Хубав ден!

# 72
  • София
Добро утро!

Хубав и успешен ден да имате!

# 73
Добро утро.
Мари, в 6 сутринта фурна бих мила само ако е застрашен живота ми.
Новата фурна е с пиролиза, надявам се да е ок.
Ренко, дано намерите решение. Наистина алергиите се израстват. Аз също съм такъв пример. За носа и гърлотото ти звучи гадно, но дано и там има решение.
За мъжа ми подаръкът е парфюм. За детето  лего. Двама от племениците ми са трудни, за тях може и пари.
Хубав и усмихнат ден.

# 74
  • Бургас
Алергиите понякога се израстват,понякога (както при мен) се променят с напредването на възрастта. И ние ще пробваме нова терапия,но за следващия сезон.
На ММ не знам какво ще му взема за Коледа. Аз му правя редовно подаръци под формата на отсъствието ми от къщи. Другата седмица  ще ме няма почти  всяка вечер ,като в края даже и децата ще взема. Какво му трябва повече на човек Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт