Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 294
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 45
Titina, здрав да ти е още дълги години!
И ние бяхме на протеста. В Пловдив беше мирно и кротко. Хвърлиха 2 бомби в тунела, които бяха овикани. Без да искаме видяхме една позната и вървяхме заедно. Предимно милениали и джен З. Има ли пак, там сме.

# 46

Але, вие още ли сте с гости, че спиш в другата спалня?
Не, ама още хъркам 😁

# 47
Нищо не мога да измисля за коледен подарък на милото.
Вие какво ще вземете Thinking

Днес няма слънчице при нас, значи довечера няма да ми светят лампичките Joy

# 48
Аз нищо няма да му взимам. Но за имения ден ще получи риза, панталон и кубинки.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 16:40 от mariat

# 49
Парфюм, Румка.
Или ваучер за масаж.
Гледах и много хубави коледни календари с капсули кафе, ако е любител.
Най-добрият подарък и за двама ви, е да резервираш някое топло местенце за СПА.

# 50
Тути, аз се надявам на СПА.

# 51
Аз,както обикновено,ще му взема заплатата 😁.Тази година май само Шефа ще намаже с подаръци.Ако ми хрумне нещо оригинално,да,иначе специално да го мисля-абсур.
Нов скенер правих 🙄. Сливицата е изчистена,но нещо в гърлото е засегнато.Синуса само е "човъркан",както се изрази лекарката,но още е пълен с течност,или квото и да те там.Съответно още хъркам 😬.Инак това щеше да е най-големия подарък за всички ни 😂
Спа-то го отметнахме преди седмица,по повод годишнина от сватбата.Наспах се като бял човек,не гарантирам за хората от съседните стаи 😬
Баткото е зле с алергията от Кот.Ще обикаляме лекари,дано стане с имунотерапия 🙏!Ако ли не, колкото и да ни е адски мъчно на всички,ще трябва да се разделяме 😭.Като го виждам и слушам,към астма върви работата 🙄

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 20:00 от Ренко

# 52
Ех, Ренко... Какво следва за гърлото след този скенер? А за синуса?
Мъчно ми стана и за алергията на детето.

# 53
  • Germany
Тит, здрав и честит да е мъжа ти!
Ренко, много сладко котанче. Дано успеете да преборите алергията и да можете да го задържите. А при теб какво може да се направи?
Аз си мислех, че съм се разписала сутринта, но сега виждам, че не е така, а вече забравих какво щях да пиша Simple Smile
Малкият е пак болен и се обадиха от училището, че иска да се прибира... В събота беше на купон, вървял по нощите 40мин. до удобна спирка и ето го резултата. В работата днес е спокойно щото имаме няколко болни лекари, та не си давам много зор.

# 54
Синуса оперативно.Сега някой от тях е възпален,че левкоцитите са повишени,и пак съм на АБ 🙄.Гърлото първоначално мислеше,че е отток,но не е.Не знам,и тя не знае,или анестезиолога,или опериращия са засегнали едната дъга, защото е по-голяма.Доста време мина,трябваше да се е оправило до сега.Утре ще се опитам да намеря завеждащия,за контролен преглед,да видим какво ще каже 😬. Предимно в операционната е,и не знам дали ще успея да се добера до него.

# 55
Ох, не ти е леко. Пожелавам утре завеждащият отделение да те успокои.

# 56
  • Бургас
Аз уредих ММ с подаръци абсолютно спонтанно. Присетих се един ден за командировката и авто възглавничките, които имаха едните шефове (откъде тръгнах, къде стигнах Joy) и поръчах 2 бройки за имения му ден (тоест себе си уредих най-вече). За Коледа пък взех хидратиращ комлект на Кларинс, че нещо се жалваше една сутрин от суха кожа. Загледала съм и този сайт, ама не разбирам и малко на сляпо ще е изборът https://100beers.bg/

Мони, бързо оздравяване на младежа!

Ренко, дано имат скоро край неволите ти!

# 57
Я, покажи какви са тези възглавнички, Селесте!

# 58
  • Бургас
Днес не ми остана време да се разпиша, че цял ден с майстора се занимавахме с монтаж на шкаф и фурна и котлони. Добре, че ми е бивш колега и разбира от ремонти, та го направи. Утре ще трябва да дойде ел майстора, да ми свърже котлоните и да ми ремонтира няколко контакта и лампа. Искам да се приключва с майсторите и да си започна с боядисването, че чака. Имам си доста работа.

Тит, честит да е мъж ти! Здрав и да те носи на ръце! Радвам се за майка ти!

Ренко, много неприятно. Дано се вредиш при лекаря и да мине нормално!

# 59
  • при моите деца .....
Привет!
Тит, здрав,щастлив да е ТМ, да те глези и обича.
Радвам се, че майка ти е добре.
Карзче, когато е готово - ще покажеш снимки.
Ренко, дано намерите скоро разрешение на здравословните проблеми!
Мони, да оздравява бързо синът ти!
Уморена съм....
Дано успея да легна по-рано.
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт