Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 293
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде другаде
Добро утро!
На протеста снощи беше страшно. Гледах час и половина. Винаги има провокатори , които го опорочават.
Вчера изпратих гостите и днес на работа.
Але , разсмя ме с матрака за гости.
Деси , какво си избра?
Хубав ден , момичета!

# 31
  • София
Добро утро!
Успешен ден на всички!

# 32
Добро утро дами.
Карз, добре е мама. Тя ми е борец. Движи се, ходи си жената, като гледам патериците само и се моткат из ръцете. От днес я местят на друг етаж за рехабилитация. Така ще е още седмица.
Днес си имам рожденник. Мъжът ми прави цели 63 обиколки около слънцето. Да ми е жив и здрав, само това му пожелавам

# 33
  • гр.София
Добро утро!
Нощес е станало страшно в София🙁
Тит, жив и здрав да е ТМ, на ръце да те носи🥰
Радвам се, че майка ти е добре🤗
Ооо, момичета нищо особено не е, сникърси и шапка на Гес, спестих поредния парфюм на ММ, че 7 съм ги събрала😁
Днес, трябва да купя опаковачна хартия, че щерката не харесва миналогодишната и още малко украса😅 Абе кича е пълен.
Хубав ден момичета🤗

# 34
  • Бургас
Тит, да ти е здрав и щастлив още дълги години! Купон ще има ли?
Браво на мама! Ето на кого приличаш.

# 35
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Тит, здрав да ви е!

Моите снощи също бяха на протеста. Големите си тръгнаха за село малко преди зулумите, а малкият се прибра след 12. Каза, че нормалните хора са се изтеглили встрани и назад, а ония са били гаменчета на по 15-16 години...

# 36
  • София
Тит, жив и здрав да ти е ТМ! Още толкова обиколко да направи заедно с теб!
Браво за хубавите новини и за майчето!
Деси, честити ти подаръци!
Жалко, че тези гамени нямаше кой да ги опандизи да им дойде акъла къде и за какво отиват...

# 37
Добро утро.
Тит, здрав и щастлив да е.
Хубав ден.

# 38
Тит, честит да е ТМ! Да е много, много здрав!

# 39
Али, и мен ме разсмя.
Титина, жив и здрав да е ТМ! Още много обиколки около Земята да има и да ги направите заедно. Весел празник!

# 40
Протестът в нашия град беше мирен и с много млади хора. Няколко пъти ми се просълзиха очите като ги гледах.
Стояхме час и си тръгнахме, и при нас имаше проблеми с озвучаването.
За провокацията в София не ми се пише, че ще ме баннат.
Тит, здрав да е рожденикът!
Селесте, не боли, спокойно. Аз правих в петък такава процедура на коса, имам още три да направя по протокол. Дано има ефект само.
Але, вие още ли сте с гости, че спиш в другата спалня?

# 41
  • някъде другаде
Тит , здрав и много щастлив да е ТМ. Браво на майка ти.

# 42
  • Бургас
Тути, моята работа се оказа не компютри, а компоти Joy, не мезотерапия, а биотерапия. С уред с два различни накрайника (единият нано игли, другият пак с много ситни иглички) и различна светлина ми вкара ретинол и екзозоми. Антиейдж+ свиване на порите трябва да е ефектът.

# 43
  • Бургас
Честит ни декември-да е топъл и уютен и да донесе здраве на нас и близките ни. Поприключих с подаръците, за мен днес поръчах боти. В сайта Обувки ком, марката ми е позната , надявам се, че са оригиналните.
Кутиите за сладки се понапълниха, ще купувам нови и продължавам. В неделя имах помощник, внука много го влече да се цапа покрай мен. Но те и каките на тази възраст много готвеха с баба.

# 44
  • София
Добър ден!

Бяхме навън, ходихме на пазар и да платя сметките. Вече си е студено. Още малко и ще вадя космонавта. Гоги заспа преди малко и сега е моето време.
Тит, жив и здрав да е ТМ!

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт