Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 387
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 240
  • Euskal Herria
Аз във Виена не пропускам две заведения - за кайзершмарн и един типично австрийски ресторант.  Щерката си знае и винаги са включени в престоя ни Wink.

# 241
Казвай адреса😁

# 242
  • Euskal Herria
Ресторантът: https://leopoldaueralm.at/
И Къщата на палачинките:
Palatschinken Kuchl & Pfandl 1010 Wien, Grashofgasse 4
(не мога да дам директен линк към сайта им или фейсбук), затова така съм изписала адреса)

# 243
На мен кайзершмарна хич, ама хич не ми харесва.
Много ми допаднаха едни вюрстчета и едно за пиене, като малиново сорбе, ама по-течно. Забравила съм вече ☺️

# 244
Боби, поздравления за постоянството ти!
Сладките неща от снимките много ме изкушават, ама вие си го знаете. Е, и макароните на Руми, картофите на Али...
Карз, Етти, аз също прочетох за тази екстра при рамото по време на предменопаузата. Пиенето на колаген дали ще помогне?
Селесте, теб отпусна ли те болежката?

# 245
  • Бургас
Мари, пиех Флекс код, имаше леко облекчение.
Може би трябва да се направи един - два цикъла с приема му, ама се иска и постоянство.

# 246
Руми, ама задължително трябва да отидеш до тази сладкарница във Виена Grinning
Момичета, само кортизон ми помага, но не го искам. Правя упражнения, минах физиотерапия. Капсулит имам, синдром на замръзнало рамо. Възпалени сухожилия и мускули. Не искам така да остарявам, искам да съм готина, щура бабичка, а не скована от болежки.
Искаш ли да те изпратя при физиотерапевта на Калин. Бог е, наистина.
Във Виена ходехме често от САЩ за Коледа и после на ски, но последното ми ходене беще с дружки....на опера, и така 5 дни. Препоръчвам един екскурзовод, или по-точно екскурзоводка. казва се госпожа Мата и е във Виена от повече от 50 години. Та тя ни разведе по местата свързани с българската история, ходихме на най-малкото кафене ( цели 2 масички), и познаваше целия град... та изслушахме и доста пикантни истории.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 00:16 от Titina

# 247
  • при моите деца .....
Добро утро!
Дъждовно е утрото при нас...
Не ми се ходи на работа...
Още 12 работни дни.
Хубав ден!
Спокойна седмица!

# 248
Добро утро!
Наспана съм, нищо, че се събудих в пет часа. Светът е друг, когато го гледаш с очи, които не са подпухнали.
Боби, аз също броя дните- 12 до прибирането на ММ (само живи и здрави). Работните ми са до края на годината, няма мърдане.
Хубав ден от мен!

# 249
Добро унро.
Нищо не броя, на етап ден да мине, друг да дойде съм.
Не се наспах. Но пък ви желая прекрасна седмица.

# 250
Добро утро!

Нищо не броя, на етап ден да мине, друг да дойде съм.

И аз така. В главата ми са разни нещица, които си чакам преди почивката и така се крепя да не изпуша.

За тази седмица е ходенето до София на ЯМР и банкета на любимия в петък.  Аз не, че ще ходя ама още ми е смешен махмурлука от предния, така че чакам да видя тая година как ще е 🤣

Спокоен ден, банда!

# 251
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит празник!
И аз не броя нищо.
Хубав ден и успешна седмица!

# 252
Честит празник, студенти, бивши и настоящи!
Днес днес на Тил 🔥🔥🔥

# 253
  • София
Добро утро!
Честит празник, студенти!
Хубава и успешна седмица!

# 254
  • Germany
Добро утро!
И аз чакам с нетърпение ваканцията, трябва да избутам до 23 и после чак на 5ти януари. Днес шефката ще ни води на коледна вечеря, а партито на нашето отделение е другата седмица. Днес ще отида, но за другата седмица още се чудя, защото ще ми е повече стрес отколко удоволствие, та най вероятно ще пропусна.
Спокойна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт