Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 408
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Честит празник, студенти, бивши и настоящи!
Днес днес на Тил 🔥🔥🔥
Лято, ще се радвам на снимки Simple Smile

Добро утро!
Кукнах рано, пия кафе. Не ми е комфортно на корема, надута съм, ще гръмна.
Имам доста задачки за днес, да видим до къде ще стигна.

Като чета Тит, и на мен ми се приходи във Виена с тази екскурзоводка!

# 256
  • Бургас
Добро утро!

Марѝ, екстра съм. Дремнах следобед, после хапнах сарми и оздравях Joy По пътя бях малко взела-дала, Вики и тя отзад нещо мяучеше от завоите, та ѝ викам да си мисли студентство по магистралата към София или със самолетчето от Бургас, хаха.

Мислех днес да ходя да си търся блуза за съботния банкет, че още нямам, но имам много работа и ще оставя за утре.

Честит празник на всички студенти!

# 257
  • Бургас
Ние като ходим към Варна не минаваме по този път с завоите, ми по един друг,който не го знамкакъв е ,ама по няккави времена излиза на магистрала.
Аз имам 9 работни дни до края на годината,но традиционно ще ги усетя като 900 Simple Smile

# 258
Аз пък ще работя на 31 и 1, че и 2, 3, 4. Но се надявам да съм на новото бюро поне.

# 259
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
И аз ще съм работна по празниците. Колежките ще празнуват.
Затова си поръчах меню за бъдни вечер. Поне знам, че ще е вкусно. Няма да си давам зор с готвене и приготвяне.
Хубава седмица ви желая!

# 260
  • някъде ... тук ...
Честит празник!
Ние снощи се прибрахме, но от тази нощ нещо се разсмърках. Сега пия разни илачи да стопирам всичко. Дано успея!
Пак бих отишла в Мюнхен, но както и Роди писа за Виена, не и по коледно време. Голяма лудница...

# 261
  • Euskal Herria
Във Виена по всяко време е лудница, особено по местата, които са посещавани от туристите.
Не ми е от любимите градове, но често го посещавам, няма как.

# 262
  • София
Честит празник на всички!
Ние в 9 ч кацнахме и сме на тръстиката. ММ и той нещо се опитва да се разболява. Гърло го боли.
Кайзермарна и на мен ми е любим и не го пропуснах отново.  Наваксах и със шницелите. Сега ще минавам на диета.
Снощи случайно намерих и аз едно малко закътано заведение в страни от главните улици. Оказа се, че го държат чехи, но беше супер вкусно и спокойно.
Честно казано на мен лично повече ми харесва средиземноморската кухня. Simple Smile

# 263
Е кажете ми добре ли съм...сладкиш или пай трилече, аз единствена от колегите не го пробвах, не мога да ям сладко вече. Нещо не е наред, подувам се, червата ми свирят цял ден. Не ми се ходи пак на гастро, знам какво ще ми кажат. Коледното парти за мен беше фиаско, стана ми зле и се прибрах.

# 264
Новинка, а имаш ли назначено лечение?

# 265
  • при моите деца .....
Привет!
Уморена съм, но днес бях домакиня - перална, съдове мих, сготвих....
И извадих елхата 🤣
Ще приготвям дрехе е мис.я да лягаме навреме.
Лека вечер!

# 266
Да чиститя празника, че с моите ангажименти мина деня.
Взех си резултатите от ПАП теста, убиец, отпада второто ходене при лекаря ( е трябваха ми някакви си 30-40 мин, за да разбера за какво аджеба иде реч, защото на лам бланка бяха празни полета и ми принтираха някакво листче с кодове... че първо кодовете, после кросреференсес какво аджеба значат и какво означават писанията срещу тях.
Утре последен доктор от дългия списък...и другата седмица при кардиолог и съм изчистила годината. А да утре изписват и мама от болницата а Калин освен тренировки има и час за очен....та пак едно ходене от единия до другия край на София и обратно, и така 2-3 пъти на ден. А обичам да шофирам, но ми писна.
Да не кажа, че с подаръците доникъде... днес купих на внучката един елф, но за внука не взех ( че имаше само черни). Та ще шия пола на този за внучката, а за внука, ще си е натур)- ще вкарам муха на майка им... ама това е положението. И джинджир бред хауз им взех, но както каза степдопъра за мъжа си ..."а той обича да сглобява"

# 267
Karz, дай номер

# 268
Добро утро!

Новинка, надявам се проблемите със стомаха да са временни!

Тит, заморявам се само като те чета.

За подаръците мама се погрижи, аз само ще кеширам накрая.  За мен останаха децата и МсЧ. На Алечко поръчах една настолна игра от писмото до Дядо Коледа, на Мартичко май ще му захраня сметката,  че всичко си има. На МсЧ подаръка му за РД дойде, коледния трябва да го поръчам.

Днес ще ходя до Варна служебно, утре до София. Дано кръстьо издържи. Поне няма аз да шофирам. Днес ми разпределиха любимия ми шофьор - кара внимателно,  не е особено приказлив и е пушач, та не ми е неудобно да го карам да спираме за фас пауза 🤣 Утре съм си с любимия.

Неизвестно защо имам муза да правя коледни сладки. Ще почакам да ми мине. До сега всяка година се получавашен🤣

Спокоен ден,  банда!

# 269
Добро утро и хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт