Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 381
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро и от мен!
За днес планът ми включва приготовления преди прибирането на брат ми утре, да купя това- онова, масаж и за нищо друго не се сещам в момента.
Али, Тути, стискам палци!

# 721
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Ем, много хубави и светли празници, сигурна съм, че ще създадете прекрасни спомени тази Коледа Hug
Але, Тути, сигурна съм, че след днешния ден ще сте по-усмихнати и с по-малко проблеми..
Аз съм будна от няколко часа, а днес ще ми е тегав ден, пълен е със задачи.
Хубава седмица ви желая!

# 722
  • някъде другаде
Добро утро!
Не ми се ставаше.
Къса ще е работната  седмица , само 2 дена.
Але , Тути , Flowers Four Leaf Clover Обадете се , когато можете.
Болните да оздравяват
Хубав ден!

# 723
Добро утро!

Тути, стискам всички палци!

Аз съм добре, приеха ме вчера. Болницата и отношението са топ. За съжаление на интрувертната ми душа ми се падна съкилийничка, която не говори само като спи. Тогава хърка... Не преувеличавам.

Чакам си визитациятя, после трябва да ме види пулмолог заради астмата и се надявам да ме вземат и да си изкарам един два часа в блажена тишина.

Късметчето ми днес е много тематично.

Спокоен ден,  банда!

# 724
  • Сливен
Добро утро!
Али, може пък да е добре такава "съквартирантка" -дори и дразнеща, ще те разсейва. Kissing Heart Heart хъркането.... някой няма ли излишна възглавница, от онези, от миналата тема май Grinning Стискам палци!
Тути -  Heart!
Ще чакаме да пишете Hug !

# 725
Добро утро.
Али, всичко да мине наред.
Тути, при теб също и да си нагушкаш близките.
Стейси, здрави да са дъщеря ти и гадже, а времето ще покаже.
Руми, но пък гурме изглеждаха, добре гледани са котките.
Прекрасна седмица.

# 726
  • Бургас
Добро утро!
Але, Тути, Бъни всичко да мине по вода!
Стейси, да няма повече инциденти с младежите!
Последно днес съм на работа, дълъг ден ще е !
Хич не ми се ставаше сутринта! Душата ми спи!

# 727
  • Germany
Добро утро!
Едвам станах... Вчера освен една пералня нищо друго не свърших. Ми то не било лошо човек да мързелува Simple Smile
Алечко, приказливката ще те стимулира по бързо да се раздвижиш Wink Успешна операция!
Тути, и при теб всичко да мине бързо и безпроблемно!
Ем, лек път. Не мисля, че днес ще има задръствания.
Хубава седмица на всички!

# 728
  • София
Добро утро!

Хубава и весела празнична седмица!
Али, Тути и всички, които имат нужда. Flowers Four Leaf Clover

Лек ден!

# 729
  • Бургас
Аз пак рязко се набутах в организацията за коледното парти на малката. Ще си изключа Вайбър най- накрая
Але,Тити,Бъни стискам палци
Обличаме се до ходим на очен лекар и чувам че ММ си говори с голямата. Тя го пита къде ще ходим и той и обеснява : "отиваме на очен лекар и сега майка ти като прогледне и като ме види на какво приличам...ще я втасаме ! "Joy

# 730
  • На брега на реката
Добро утро!

Але, Тути, стиснати палци, момичета и чакаме да се отбележите. Hands Pray

Руми, Лин, усмихнахте ме! Големи образи сте! Blush

Стейси, след милото отношение от кандидата, вече съм му фенка! Кога, някой наш юнак, ще се обади по такъв повод?!?

Ем, лек път и ще чакаме да разказваш. Обичам да те чета!

Аз ще скокна до село днес да видя мама и тати, че от утре започвам приготовленията и няма да мога да отида. Татко кашля от  3 седмици и онзи ден му пращам Геломиртол и вит.С, той отказва да ги пие. Имал си Ефералган и така се лекувал. Да де, ама е на 80 и аз се притеснявам. Ей, като децата са. Ама да е дете, ще го натиснеш и ще пие, а възрастен... Дано да се оправи! Hands Pray

Имам вече направени меденки, линцери, маслени бисквити с боровинка и шотландска маслена бисквита. Остава да направя соленките със сирене и мисля една морковена торта, дето Роди я показа. Та в тази връзка да питам Роди...

Роди, какво натурално крем-сирене ползвахте, че при нас едва ли е голям избора и да се ориентирам?

Хубав ден, момичета!

# 731
Ох Бубе, и с децата не е лесно! Ей го, моето ще пие АБ, щото не иска нищо, не може, гади й се, повръща... 🤯 Нормалните деца пият тамифлу, авирон и се оправят за 2-3 дни. Тя и днес лежи. Ще отида до аптеката след малко да вземам панцеф и да се свършва тая сага! Нервно ми е, реве ми се. Много се ядосвам, щото е разумно дете, разбира какво й обяснявам, но грам усилие не полага. Хем ми е мъчно да я гледам, хем си й е от главата!
Оплаках се! Извинете ме, че развалям празничното настроение.
Але, чакаме те с добри новини след манипулацията. 🍀
Хубав ден и седмица! 💜

# 732
  • Germany
Ени, да се оправя Синеочка бързо! Не й се ядосвай, може наистина да й е лошо.
Днес нямаше грам движение и стигнах до работа за 15мин. За сега няма и много работа, а и мисля да не си давам много зор, те тиквените медали и без това за мен са запазени...

# 733
  • София
Добро утро!
Да се оправят болните!
Чакаме хубави новини от болницата!
Буб, в нашата рецепта няма крем-сирене. Има маскарпоне и течна сметана.
На мен криво ми започна деня. Чакам с нетърпение да свършва и утре, че колегите да приключват с тяхната работа и от там нататък да остане само моята за следващите дни.

# 734
  • Бургас
Здравейте, всички болни да оздравяват. Нашия лазарет върви на закриване, нямат температура и малкия, и братовчедка му. Аз малко като свързочник се изживявах от Турция, като влязохме в хотела и имах връзка -ту с едната дъщеря, ту с другата. Отдалече освен кураж да им давам, друго не мога.
Иначе добре си изкарахме, хапнахме и тава джигер, то много вкусно това чудо! А що работи накупих, като разтоварвах багажа се зачудих в един момент мои ли са или не.Големи промоции в мола, в чудо се видяхме.
За напролет пак се каним, заради джигера, не за друго.

Общи условия

Активация на акаунт