Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 366
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 735
Тути, мила, не ти си грешка, а аз не съм разбрала. Връщах се да видя от каква лекарска помощ се нуждаеш Blush
Всичко ще е наред! Чакаме да пишеш Flowers Four Leaf Clover

Али Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Трябва да ида да взема подаръци за племенниците. Не остана за кога.
Пак не ми достига времето и се чудя кое по-напред.
Утре банкета с момичетата. Нямам търпение!

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 13:31 от rummi_pl

# 736
  • Бургас
Добър ви ден!

Але, Тути, чакаме ви с хубавите новини.

Еми, благодаря за пожеланията, да ти се връщат!

Аз съм на коледния базар в училище, хем продавам, хем купувам от сладки до чорапи Joy

# 737
Мони, аз се ядосвам, че не иска никакви лекарства, не че й е лошо. Той организма не може сам да се пребори, без храна, без течности, без лекарства. Дадох й аб, чакаме подобрение.
Кантарът ме шокира- 56. 😳 Даже не знам как и кога...

# 738
  • Germany
Мони, аз се ядосвам, че не иска никакви лекарства, не че й е лошо. Той организма не може сам да се пребори, без храна, без течности, без лекарства. Дадох й аб, чакаме подобрение.
Кантарът ме шокира- 56. 😳 Даже не знам как и кога...

Опитай се да я залъжеш нещо. То като й е зле и нито и се яде, нито пие, а е мъничка още да се самомотивира. Дано подейства бързо антибиотика!

# 739
  • На брега на реката
Роди, мислех, че ти си споменала, че ползваш рецептата на Йоли, а там е к крем ‐сирене.
Ти коя рецепта ползваш

# 740
  • София
Роди, мислех, че ти си споменала, че ползваш рецептата на Йоли, а там е к крем ‐сирене.
Ти коя рецепта ползваш

Тази е нашата:

Скрит текст:

# 741
Моята морковена торта е с крем сирене.
Мнооого добра Blush

Ени, заменям 59 за 56 Sunglasses
Имам чувството, че вече никога няма да видя по-малко число на кантара.

# 742
  • на Мелмак
Завиждам и за 56 и за 59.
Влизам да гледам за новини.

# 743
Аз даже не им се зарадвах.. много. 😆 И аз се бях отчаяла, че 5 няма да видя, ама ето на. Неусетно и без драма.

# 744
  • на Мелмак
53 последно бях преди да забременея с малкия, след това съм в отбора на шестиците с много широки колебания.

# 745
  • Canada
На килограми няма да си играя с вас 😅

Ени, браво!

Надничам за новини от мадамите, Але, Тути?

Отчетох се, буркана ще е за подарък 😁

Ем, да бъде 🙏🏻

# 746
  • Бургас
И аз пращах сладки за подарък. Единият шеф ми се обади да ми каже, че тази година кутията ми не била толкова луксозна, но пък била по-пълна Joy

Аз се отказах да правя нови сладки, толкова нещо накупих днес от базара, че няма смисъл. Само една баклава ще направя по-нататък.
Ети, ти сподели ли ни твоята рецепта?

Ени, моите племенници и двете са така, с триста салтаната им набутват лекарство. И аха го дадеш най-накрая, и то станало време за нов прием.

Набивам тук едни сарми и чета за тава джигер. Наистина ли е толкова вкусно? Така и не съм го опитвала, а има хора, дето специално заради него си правят разходка дотам.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 21:33 от selleste

# 747
Веднъж беше показана снимка на тава джигер. То порция било, а до тогава го мислих, че наистина е цяла тава пълна с джигер,... каквото и да значи джигер.

# 748
Да се отбележа и после ще чета. Добре съм, свърши бързо, на 5 ще чакам хистология.
Празниците могат да започнат сега;)

# 749
  • На брега на реката
Благодаря,  Роди!

И аз надничам,  но момчетата явто почиват още.

Браво,  Тути! Всичко ще е наред!

Сега чакаме и Алечка!

Общи условия

Активация на акаунт