Искам да кажа... (237) през ДЕКЕМВРИ 2025

• 40 360
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 765
  • София
tutty, перфектна хистология желая!
Не сте пропуснали Blush, моят проблем търпи развитие…след празниците ще го мисля. Много ви благодаря за положителните мисли!
Килограмите съм ги заковала на 55, но правя гимнастика и се ограничавам, иначе лакомията ми е основно качество.

# 766
  • София
Тути, браво!
Бъни, добри резултати желая и на теб!
И аз чакам Али. Сигурна съм, че всичко е минало добре!
Синеочка да се оправя бързо! Адашка ми е. Simple Smile
Прочетох "Тайната на тайните" и съм много доволна. Препоръчвам я!
По Нова дават филм с някакво кученце, интересен изглежда. Като заспи Гоги може да го върна отначало. Но ми се струва, че ще се реве...

Хубава вечер на всички!

# 767
Мъфин, по същата причина реших да не го гледам.

# 768
За Коледа съм си поръчала Тайната на тайните, ще видим дали съм слушала.
Харесах си лампа и за хола, но е малко странна, та ще й се почудя.

# 769
  • при моите деца .....
Привет!
Тути, браво!
Але, понякога е добре с разговорлива съквартирантка.
Ех, не ме говорете за кг.... аз мечтая за 7.... няма да е 2025 година 🤣
Ени, не се оплаквай от Синеочка... Митето НЕ може да изпие Еспумизан....
Миналата година успяхме авиронпда приема, но на 2 хапчета, третото даваше фира (не успявя я го глътне с 2 глътки вода и ги изхвърля)
Днес ученичка ме изненада с подарък - момичето само ми е оплело шал.
Вече ми се спи.
Лека вечер!

# 770
  • Бургас
Филма с кученцето и аз реших да не го догледам....не ми е до рев в момента! И без това от край време ми е сдухано.....и като се сетя за нещо конкретно и сълзите ми потичат.... Та, ще си го спестя!
Утре ще се насладим на ,,Сам в къщи,,1 !

# 771
  • Бургас
О, Карз, ние сме далеч от типичните отношения шеф-служител и се майтапим доста, въобще не съм се засегнала, нито неговите намерения са били такива.

Тути, останаха сега и хубавите резултати, а те ще са такива. Къща запазихте ли за празниците?

Съни, вчерашната гледка от новия дом ли е?

Боби, много мил подарък, от сърце.

Ние от снощи гледаме нещо като продължение на сериала Спартак. Обаче са попрекалили и тогава, и сега със сцените с насилие и оргии и половината серия я "гледам" със затворени очи.

# 772
  • Сливен
Тути, всичко ще е наред и с резултатите.
Много шантав ден. Тръгна спокойно и после стана като ония оплетените гирлянди. Сутринта започнах сладкишите, сега ги довършвам. Надявам се утре да не ходя пак до работа. По желание ходих всъщност за малко.
Уморена съм. Някак наивно си представях почивен ден, правя сладки, децата помагат, пием кафе, разхождаме се, после опаковам подаръци ... много филми съм гледала Joy
Мъфин ще потърся тази книга. Напоследък почвам някоя и не довършвам.
Селесте, добавям - дроба е нарязан на тънки ивички, жулиени, овалян в брашно или нещо такова, затова е хрупкав. Естествено е телешки или агнешки.
По-късно пак ще надникна.

# 773
  • София
Аз също не мога да гълтам таблетки, не се сърдете на децата. В супена лъжица кисело мляко, което е по-висок процент и не е разбито “заравям” хапчето и директно гълтам млечната топка.
Алето сигурно е в реанимация до утре, там няма телефони.

# 774
  • на Мелмак
Много се радвам, Тути Hug
Ще е наред всичко!
Алето сигурно се събудила, но не може да говори.
Пица ядохме, то така не се отслабва, но аз не се качвам на кантара и нямам проблем в момента Wink

# 775
Аз също не мога да гълтам таблетки, не се сърдете на децата. В супена лъжица кисело мляко, което е по-висок процент и не е разбито “заравям” хапчето и директно гълтам млечната топка.
Алето сигурно е в реанимация до утре, там няма телефони.
И аз така пия! Но тя и така не може. Пробвах я с алергозанче, знаете колко са миниатюрни. Не! А ми е дерт, защото заради непиене на нищо, стигаме до АБ. 😰 Добре, че рядко боледува.
Мъфинче, и ти ли си цветенце? 🥰
Утре ще трябва да се мъкна пак по куриери. Лудница е навсякъде, че и с прецакана кола... чудно!

# 776
Няма да ви казвам нищо за моите килограми. Нядявам се идната година да ми е спокойна и лежерна и феята с килата да ме поръси с прашец, че да сваля поне 10.
Селесте, никаква къща не сме запазили, то аз и не търся вече. В момента са останали тези най-скъпите и луксозните. Накрая ще сме у дома, поради липса на алтернатива.

# 777
Тути, радвам се, че е минало при теб. Всичко ще е наред с резултатите.  И аз чакам Али да пише.

# 778
  • Бургас
Тинна, цъкнах му аз снимка, че и рецепта по-рано, и точно на тънкото нарязване беше наблегнато. Аз обичам дроб, значи ще ми хареса. Обаче не знам защо съм решила, че е като манджа със зеленчуци.

# 779
Приготвила съм и аз "Тайната на тайните", но ще е след празниците, че да си я чета на спокойствие. Сега, като цялото домочадие са в почивка, все някой нещо ме програмира и не ми се получава да разполагам с времето си Joy.

Общи условия

Активация на акаунт